allisan Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Ето,че и Чунджи порасна...и днес получи дипломата си за завършено основно образование! Според информация на allkpop вече е приет в Hanyang University ^^! Честито~~~~!!!! Ето още снимчици: ...и едно кратко видео.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 TEENTOP се завръщат с трето мини албумче - "Artist", което ще излезе на 30 май. За сега има три тийзъра, а за клипа се говори, че ще излезе на 26 май. Ще видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 01. aRtisT 02. To You 03. Baby U 04. 흔들어놔! (Shake it !) 05. To You(Slow B. Ver.) 06. To You (Inst.) Сваляне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozen flower Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9jhDeXX-M_Y&feature=em-uploademail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Тази година TEENTOP нямат спирка. Албумче след албумче .. След като промоциите на "To You" свършиха, тийновете ще се завърнат началото на август с ново албумче. За сега няма информация точно кога, какво ще бъде албумчето и т.н. ; има само тийзър снимки. Всичките ли обаче ще минат през синьото ? А Рики все повече имитира ТОП. Пък Чангджо става все по-хубав~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Не знам какво да кажа и ми хареса тийзъра и не :д НО имам чувството да не очаквам много ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 На мен ми харесва тийзъра. В този им клип ще има повече хора от всичките им досегашни клипове взети заедно. И аз си казвам да не очаквам много, защото 1-вите им тийзъри винаги са такива - едни бавни, в R&B стил. 2-рите тийзъри са истинската песен. Другия тийзър излиза на 31 юли, в 17:00 часа корейско време. Тайтъл песента се казва "Be Ma Girl" на английски и много искам да го поправя на be MY girl , че иначе много ме дразни. А иначе на корейски се казва "Would you go out with me?" И ето обложката на албума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Новият тийзър. Ето това вече е песничката според мен... Ще разберем след 2 дена .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 1. Whereas 2. Be Ma Girl 3. Party tonight Свали Както и предполагах, че първия тийзър не е тайтъл песента.. Сега чакаме клипа да излезе.. Има вероятност чак на 5-ти да излезе, защото сега само диджитъл е излезнал албума, а на 6-ти излиза твърдото копие на албума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Излезе клипа ..ми хубав шарен ... и песничката я бива след 3 - 4 слушания добре се запамети в главата ми :д C.A.P awwwww <3 Имам въпрос ...:д дали с B.a.P ще се надпреварват по завръщанията за годината :д Да първото е дебюта на B.A.P ама общо са 3 досега и на ТТ са 3 три да видим докрая колко още :д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 TEEN TOP за септемврийския брой на "ELLE GIRL": Демонстрират харизматичен и миловиден облик съчетан с екстравагантна и провокативна визия: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 MBC Music Core 18.08.2012 http://www.youtube.com/watch?v=ujTiR_Is27g&feature=player_embedded#t=90s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki_riki90 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 И за тях има европейско турне през 2013. Потвърдени дати до момента: Успех на момчетата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Инфо за разпродажбатата на билети за концерта в Лондон билетите ТУК. Залата ми се струва по-удачна от Арена Уембли, понеже е по-мъничка и със сигурност ще се вижда по-добре, но цените пак са доста соленички. И като се има в предвид цената на самолетните билети, може би най-евтиният вариант е Барселона, ако има желаещи да летят от България, за да ги видят. Много са смели тези младежи. Или компанията им е доста амбициозна. Всъщност са доста симпатични децата!! ТУК и за концерта във Франция инфо. Много ми хареса изпълнението им в Новогодишната нощ. http://www.youtube.com/watch?v=8VB-IS1J6I0 И това също.., http://www.youtube.com/watch?v=_SL8G7tNM-w както и двата смесени пърформънса от 30-ти по SBS с тяхно участие. /Ако не сте ги гледали вече/.. http://www.youtube.com/watch?v=BodETohzZfc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Големи са сладури и на 27-те Golden Disk Awards направиха шоу. Дори си тръгват с награда! Но тези песни наистина са точно стила им, и са чаровни деца, радвайте им се. http://www.youtube.com/watch?v=jIfV1IydefM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Започвам с специалните сцени на @ Music Bank от 21/12/2012 - Niel & Juniel - Be Ma Girl ; Chunji и компания с Loving U ; момчетата с изпълнение на Crazy Една ремикс версия от нощта на 28/12 на сцената на Kbs Gayo Daejun 2012 - Be Ma Girl + Crazy (remix) Изпълнението им на 29/12/ от Sbs Gayo Daejun 2012 - Crazy + To You ..Специалните сцени на L.Joe и Niel в отборите на Dramatic Blue и Dynamic Black ..Като от 4терите специални отбора най гледан е бил Dramatic Blue... Изпълненията им от 31/12 - 1/1/2013 на Mbc Gayo Daejun - & 100% - Sorry, Sorry + Crazy + специалната сцена Sorrow Момчетата също приключиха малкия си тур успешно Teen Top was met with an overwhelming response from fans in Europe, even setting the highest decibel ever heard at the arena in Paris, according to the staff at the Le Trianon theatre. “The tremors caused by the audience jumping with the group was so great that the staff members had to hold onto the equipment,” said the staff. "We were very shocked to see so many fans excited to see a single idol group.” The Barcelona arena staff also added that the audience at Teen Top’s event seemed louder than any heavy metal concer Върнаха се в Корея и се приготвят за завръщане ..Ще пуснат първия си пълен албум носещ името <No.1>'. Днес пуснаха тийзър към клипа "I wanna love"..Песента ще е пусната на 15 февруари и ще е бъде пусната преди официалното пускане на албума ..АЛБУМА ДА ГО ОЧАКВАМЕ НА 25 ФЕВРУАРИ Също така за втора поредната година на Idol Star Athletics Championships Niel взе златото на Men's High Jump, а Ricky си раздели бронза с BTOB's Minhyuk ..Момчетата взеха златото и на 400m Men's Relay Run.. Техния тийм, Team F който включваше Andy, Kara, Rainbow, Teen Top & AJAX мисля и новата група на Анди и братчетата на Teen top - 100 % също бяха там се нареди на 3 мясти от Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Самата песен излезе по рано, клипа малко по късно..На мен ми хареса..Клипа също е як..Колора в него много ме кефи..Плитките на C.A.P wtfff Песента на момчета веднага се е изкачила на първо място в няколко музикални чартове като Cyworld Music, Bugs Maлко концепни снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Kaкто казах момчетата ще се завърнат с full албум на 25 февруари....Какви песни можем да открием в него + 80 страници фото книга със снимки от Париж и Хонг Конг.. 01. No. 1 02. Miss Right 03. Missing you 04. I wanna love 05. Stop girl 06. Why 07. Hello 08. Never go back 09. Mad at U 10. Sweet 11. Get crazy 12. Mr.Bang [feat. Maboos and Chakun of Electroboyz] А днес излезе и тийзър където виждаме C.A.P, Changjo, и L.Joe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 (edited) Първо да сложа три клипчета от преживяванията им в Хонг Конг //// //// Първата им сцена ще е на 28 на @ M! Countdown...Малко Гифчета от част от превюто днес от предаването за завръщането им Две промо снимки И една снимка на Рики с татко Анди Втория тийзър И третия последен тийзър преди завръщането им Edited February 22, 2013 by bubble Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilkamilka Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Леле малееее, нямам търпение да излезе клипа.... Много ми хареса песента им "i wanna love". клипа е много хубав, А най ми хареса - Ел Джо - с тая руса коса. Като го гледам в трейлъра на новата песен - направо е жесток.... Не ми е искаше да става понеделник ,че на следващия ден съм на даскало, ама сега при тея обстоятелства.. Кога ще стане понеделник? :lol: http://www.youtube.com/watch?v=rB2eyB3G4fg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts