Jump to content

Teen Top

allisan

Recommended Posts

Ето,че и Чунджи порасна...и днес получи дипломата си за завършено основно образование! Според информация на allkpop вече е приет в Hanyang University ^^! Честито~~~~!!!!

20120207_teentop_chunji_1.jpg

Ето още снимчици:

20120207_chunji_graduate-460x701.jpg20120207_teentop_chunji.jpg

425290_214849465278001_112819565480992_403349_727166041_n.jpg

...и едно кратко видео....

TEENTOP се завръщат с трето мини албумче - "Artist", което ще излезе на 30 май.

За сега има три тийзъра, а за клипа се говори, че ще излезе на 26 май. Ще видим.

20120522_teentop_artist.jpg

Тази година TEENTOP нямат спирка. Албумче след албумче .. След като промоциите на "To You" свършиха, тийновете ще се завърнат началото на август с ново албумче. За сега няма информация точно кога, какво ще бъде албумчето и т.н. ; има само тийзър снимки.

20120724_teentop_changjo_niel-600x436.jpg

20120725_teentop_cap_ricky_teaserphotos-600x435.jpg

20120726_teentop-600x436.jpg

Всичките ли обаче ще минат през синьото ? laugh.gif А Рики все повече имитира ТОП.laugh.gif Пък Чангджо става все по-хубав~tongue.gif

На мен ми харесва тийзъра. В този им клип ще има повече хора от всичките им досегашни клипове взети заедно. laugh.gif И аз си казвам да не очаквам много, защото 1-вите им тийзъри винаги са такива - едни бавни, в R&B стил. 2-рите тийзъри са истинската песен. Другия тийзър излиза на 31 юли, в 17:00 часа корейско време. Тайтъл песента се казва "Be Ma Girl" на английски и много искам да го поправя на be MY girl , че иначе много ме дразни. dry.gif А иначе на корейски се казва "Would you go out with me?"

И ето обложката на албума.

20120727_TeenTop_Cover.jpg

coverqc.jpg

1. Whereas

2. Be Ma Girl

3. Party tonight

Свали

:click:

Както и предполагах, че първия тийзър не е тайтъл песента.. Сега чакаме клипа да излезе.. Има вероятност чак на 5-ти да излезе, защото сега само диджитъл е излезнал албума, а на 6-ти излиза твърдото копие на албума.

Излезе клипа ..ми хубав шарен ... и песничката я бива след 3 - 4 слушания добре се запамети в главата ми :д

C.A.P awwwww <3

Имам въпрос ...:д дали с B.a.P ще се надпреварват по завръщанията за годината :д Да първото е дебюта на B.A.P ама общо са 3 досега и на ТТ са 3 три да видим докрая колко още :д

TEEN TOP за септемврийския брой на "ELLE GIRL":

teentop_ellegirl1.jpeg

Демонстрират харизматичен и миловиден облик съчетан с екстравагантна и провокативна визия:

teentop_ellegirl2.jpeg

teentop_ellegirl3.jpeg

Инфо за разпродажбатата на билети за концерта в Лондон билетите ТУК. Залата ми се струва по-удачна от Арена Уембли, понеже е по-мъничка и със сигурност ще се вижда по-добре, но цените пак са доста соленички. И като се има в предвид цената на самолетните билети, може би най-евтиният вариант е Барселона, ако има желаещи да летят от България, за да ги видят. Много са смели тези младежи. Или компанията им е доста амбициозна. Всъщност са доста симпатични децата!!;)

ТУК и за концерта във Франция инфо.

Много ми хареса изпълнението им в Новогодишната нощ.

http://www.youtube.com/watch?v=8VB-IS1J6I0

И това също..,

http://www.youtube.com/watch?v=_SL8G7tNM-w

както и двата смесени пърформънса от 30-ти по SBS с тяхно участие.:)

/Ако не сте ги гледали вече/..

Започвам с специалните сцени на @ Music Bank от 21/12/2012 -

Niel & Juniel - Be Ma Girl ; Chunji и компания с Loving U ; момчетата с изпълнение на Crazy

Една ремикс версия от нощта на 28/12 на сцената на Kbs Gayo Daejun 2012 - Be Ma Girl + Crazy (remix)

Изпълнението им на 29/12/ от Sbs Gayo Daejun 2012 - Crazy + To You ..Специалните сцени на L.Joe и Niel в отборите на Dramatic Blue и Dynamic Black ..Като от 4терите специални отбора най гледан е бил Dramatic Blue...

Изпълненията им от 31/12 - 1/1/2013 на Mbc Gayo Daejun - & 100% - Sorry, Sorry + Crazy + специалната сцена Sorrow

Момчетата също приключиха малкия си тур успешно

34691064.jpg

BCrVaALCcAAESNa_zpsbb6f2d2d.jpg

Teen Top was met with an overwhelming response from fans in Europe, even setting the highest decibel ever heard at the arena in Paris, according to the staff at the Le Trianon theatre.

“The tremors caused by the audience jumping with the group was so great that the staff members had to hold onto the equipment,” said the staff. "We were very shocked to see so many fans excited to see a single idol group.”

The Barcelona arena staff also added that the audience at Teen Top’s event seemed louder than any heavy metal concer

34911854.jpg

Върнаха се в Корея и се приготвят за завръщане ..Ще пуснат първия си пълен албум носещ името <No.1>'. Днес пуснаха тийзър към клипа "I wanna love"..Песента ще е пусната на 15 февруари и ще е бъде пусната преди официалното пускане на албума ..АЛБУМА ДА ГО ОЧАКВАМЕ НА 25 ФЕВРУАРИ

Също така за втора поредната година на Idol Star Athletics Championships Niel взе златото на Men's High Jump, а Ricky си раздели бронза с BTOB's Minhyuk ..Момчетата взеха златото и на 400m Men's Relay Run..

Техния тийм, Team F който включваше Andy, Kara, Rainbow, Teen Top & AJAX мисля и новата група на Анди и братчетата на Teen top - 100 % също бяха там се нареди на 3 мясти от

Самата песен излезе по рано, клипа малко по късно..На мен ми хареса..Клипа също е як..Колора в него много ме кефи..Плитките на C.A.P wtfff

Песента на момчета веднага се е изкачила на първо място в няколко музикални чартове като Cyworld Music, Bugs

Maлко концепни снимки

80073837_060.jpg80073837_058.jpg80073837_059.jpg

80073837_063.jpg

80073837_062.jpg

80073837_061.jpg

Kaкто казах момчетата ще се завърнат с full албум на 25 февруари....Какви песни можем да открием в него + 80 страници фото книга със снимки от Париж и Хонг Конг..

20130218_teentop_no1-460x460.jpg

01. No. 1

02. Miss Right

03. Missing you

04. I wanna love

05. Stop girl

06. Why

07. Hello

08. Never go back

09. Mad at U

10. Sweet

11. Get crazy

12. Mr.Bang [feat. Maboos and Chakun of Electroboyz]

А днес излезе и тийзър където виждаме C.A.P, Changjo, и L.Joe

Първо да сложа три клипчета от преживяванията им в Хонг Конг

////
////

Първата им сцена ще е на 28 на @ M! Countdown...Малко Гифчета от част от превюто днес от предаването за завръщането им :click:

Две промо снимки

tumblr_mikjn4SltN1ritiato1_1280.jpgtumblr_mii0x74vEJ1ragudwo1_1280.jpg

И една снимка на Рики с татко Анди

tumblr_miksp6MGZs1rqzcrdo1_500.jpg

Втория тийзър

И третия последен тийзър преди завръщането им

Edited by bubble

Леле малееее, нямам търпение да излезе клипа.... Много ми хареса песента им "i wanna love".

клипа е много хубав, А най ми хареса - Ел Джо - с тая руса коса.

Като го гледам в трейлъра на новата песен - направо е жесток....

Не ми е искаше да става понеделник ,че на следващия ден съм на даскало, ама сега при тея обстоятелства..

Кога ще стане понеделник? :lol: :lol:

l_joe_edit_16_by_wonderfuday-d5emwkc.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=rB2eyB3G4fg