allisan Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 Съжалявам,че малко закъснях с поздравленията,но все пак по българско време е все още 10-ти ..така че искам да честитя 1-вата годишнина на Teen top!! Не усетих как мина година откакто 6 млади момчета провокираха интереса ми~..въпреки,че заради годините си получиха много неодобрителни коментари..те продължават напред към нови завоевания! Продължават да радват както Анди хьонг, така и всички андромеди! Пожелавам им много успех в начинанията,които започват ..и въпреки,че с всеки изминал ден навлизат по-навътре във света на възрастните..да си останат със все същите чисти,детски сърца и души! Още в полунощ публикуваха снимка на тортата им придружена с коментар: [10/07/2011] TEEN TOP twitter update TEEN TOP 1살이 됐어요 응애응애 지금은 1주년 비밀 축제 중 ㅋ 앞으로 계속 나이를 먹으며 더 발전하는 틴탑이 되겠습니다 !!!!!!!!!! Trans : TEEN TOP is a year old wah wah We're now doing a secret '1st Anniversary' festival ㅋ As we continue our activities and get older we'll be doing our best to be more and more transformed!!!!!!!!!!!! Броени дни преди годишнината имаше слух,че ще се завръщат точно на 10-ти,но днес официално от TOP media обявиха,че завръщането ще е на 26-ти ..този месец. ~де си припомним първото им стъпване на музикалната сцена: http://www.youtube.com/watch?v=v8YfP6AKhCA&feature=share Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Ето и първата comeback снимка на сладурите. Този път няма русо и синьо, само малко червено, но то сега е модерно, като гледам някой други батковци. Обаче са с много яки панталонки.С едни такива на лайфовете, моля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Първото мини албумче ще бъде озаглавено Roman и е предвидено да излезе на 26-ти юли. Почви се и тийзър на заглавната песен .На фона на стряскащите снимки с токчетата, песента звучи изненадващо добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Колкото повече слушам трийзъра , толкова повече започва да ми харесва песента ! А тея тримцата - Ниел , Ел Джо и Кап , както са застанали на бара много ме забавляват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allisan Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 хехех...супер се радвам,че момчетата са си събрали фенове тук^^ ... след като ме шокираха с поредните 2 снимки с токчета и боксерки... днес беше денят да ме зарадват със стилни костюми тийзъра е страхотен...надявам се песента и целия клип още повече....малко тая "нуна" не ми се нрави...но вярвам,че ще завъртят една интересна мини-драма излезе и траклиста: Teen Top First Mini Album ROMAN:로만 Track List 1. Dont Spray Perfume 2. Beautiful Girl 3. First Kiss 4. 손등이 스친다 5. Tell Me Why 6. Dont Spray Perfume (Inst) ...най-после цели 5 песни^^..нямам търпение да дойде 26~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twins_sisters Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 еТо че излезна и 2-рият тийзър! Песничката почва ми се харесва! В началото се бях уплашила от тийзър снимките, но сега си успокоих ! Прическите са страхотни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allisan Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Приканвам всички андромеди да заповядат в българската фен-страничка на Teen Top във фейсбук ~~>Teen top Bulgaria~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Ето и песничките от минито на момчетата. http://www.youtube.com/watch?v=EqmMra27Mb0&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=T81bsMGdl38&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=lsJg7b3hUM8&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=rPHJQB0ZJSo&feature=share Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allisan Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Ето ги и официалните снимки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Ето го и страхотния клип. Много ме радва това с джобчетата . Като цяло албума има много добро звучене, харесва ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Aз имам няколко забележки към клипа :: Как могат да сложат тази стара мома там да и бъде като girlfriend или като нещо подобно, та тя изглежда мноооого по-голяма от тях (не че казвам, че е стара но по край тях) и другото пак са сложили най-много да пее момченцето с по дръпнатите очички ... за пореден път ... не може ли някой друг ?! Аз на другите гласовете хич не ги чувам един вид!! Т'ва са ми забележките, а сега похвалите ... страхотен и смислен клип, яка песен, лятно настроение, готини дрешки и готини момченца на който с тези прически по и отива ^_^ Да добавя стаята в която снимат е същата от клипа на UKISS-0330 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twins_sisters Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Клипчето е супер!!! Многоооо интересна история и клипа напълно се вързва с това, което пеят! Идеята е страхотна! Само едно не разбирам защо като мамят на приятелките се усмихват така? е все едно - имаме да споделим тези сладки картинки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Сякаш беше вчера, когато започнаха промоциите но всяко хубаво нещо си има край... Всичко започна така... http://www.youtube.com/watch?v=zKsVRQyXC3I и завърши така... http://www.youtube.com/watch?v=6UIlGACxgRw Официалния фен клуб на момчетата вече си има име - ANGEL... ммм сладко име, като тях Честито на всички ангелчета http://www.youtube.com/watch?v=78DQ7RYJ8mM&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Новата година идва с нов мини-албум за Teen Top Албумът “It’s“ вече си има обложка, траклист и тийзър... 01. TEEN TOP 02. Driving Me Crazy 03. Where’s Ma Girl 04. Girl Friend 05. Driving Me Crazy (R&B Slow mix) 06. Driving Me Crazy (Instrumental) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najini Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Днес официално излезе пълната версия на клипа към песента "Crazy". За мое учудване, както и за учудване на доста други фенове видеото беше пуснато в youtube канала Loenent вместо в TeenzOnTop. Обърнете специално внимание на частта от клипа, която започва след 4:14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 За мое учудване, както и за учудване на доста други фенове видеото беше пуснато в youtube канала Loenent вместо в TeenzOnTop. Нищо чудно няма в това LOEN Entertainment са си LOEN Entertainment, ютуб каналът им е може би най-добре поддържаният в кпоп индустрията За мен щеше да е странно, ако клипът не се беше появил там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allisan Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Както вече видяхме момчетата се завърнаха с гръм и трясък..с напълно различна концепция от сегашните. Вече изглеждат по-големи (все пак вече имаме 3-ма пълнолетни ) ..готови да покоряват всички върхове на музикалните класации. Албумът може да го изтеглите от тук .На всички,които им е писнало да слушат гласа на Ниел навсякъде...този албум е за тях! Вече частите са равномерно разпределени,така че всеки да може да чуе своя любимец.Започва с невероятно интро...след което е последвана от едновременно динамичната и нежна Driving Me Crazy. Следващата песен- Where’s Ma Girl в по-голямата част е поднесена от рапърите Кап и Л.Джо...и носи тъмният цвят в концепцията ^^. Противоположна на предходната се оказва GirlFriend...,която от части ми напомня на Angel. ^^ Като цяло за мен това е най-силният им албум за сега....страхотни песни..очаквам и страхотни изпълнения на живо! Ето и официалните снимки: btw:Sohyun влезе хубаво в ролята на гадже.;D ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Dance version на новия им клип. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allisan Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 03 Февруари 2012 е датата,която ще остане в историята на Тийн Топ! След упорита работа в продължение на 1 година,6 месеца... при 3 завръщания те най-после спечелиха първата си награда и така се превърнаха в най-младата група печелила в Music Bank! Неадекватните им лица показаха,че дори те самите не го очакваха...и това им дойде като гръм от ясно небе.....разбира се не забравиха да благодарят на всичкия екип,които ги е довел до тук. Разбира се не се и мина без снимки из социалните мрежи: [120203 TEEN TOP's me2day update] 고맙습니다 감사합니다 미치도록 감사합니다 오늘은 정말로 잊지못할 하루가 될거같아요 우리엔젤들 여기까지 같이와줘서 고맙고 사랑해요- Trans: Thank you thank you thank you madly I'm going to be a really memorable day of our Angel Thanks for coming up here and love- [120203 TEEN TOP TWEETED] 우선 감사합니다 정말 감사합니다 진짜로 감사합니다!! 와~~~감사*1000000000000000000000000000 Trans: First, thank you Thank you really Thank you so much ! Wow ~ ~ ~ Thank you * 1000000000000000000000000000 След което последва и туйт от Топ Медия: 틴탑 데뷔 후 첫 1위라 멤버들 모두 실감을 못하고 있었네요. 좀 멍~해 있었지만 팬분들께 진심으로 감사드리고 있답니다. 결국 무대에서 내려온 후 모두 눈물을~ 감사하는 마음으로 더욱 더 열심히 하겠습니다!!! @TOPmedia_Kr: It's the first time wins 1st place since Teen Top debut, so all members can't realize it yet. They were spacing out, but they're really thankful to the fans. At the end, they were crying after leaving the stage~ They'll work even harder with a thankful heart!!! Анди хьонг още от преди това им беше обещал,че ако спечелят в някое от предаванията ще им смени квартирата....сега само трябва да очакваме снимки от новата им къщичка Но дотогава ще ги видим вече в различни предавания заедно. Малко след това всички Ангелчета настръхнаха след като чуха,че Чангджо си е навехнал ръката....последствията се виждат тук.Не успяха да си направят пирамидата,но да се надяваме да им се отдадат още много възможности за да я построят ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainpebble Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Честито на момчетата Втора ПОБЕДА в рамките на 2 дни Поздравления за TEEN TOP! http://http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RA8QskSs_ZI#! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts