desini Posted March 28 Share Posted March 28 преди 24 минути, Lawandula написа: Ето, тук може да гледаш без закрит достъп, четвърта вече я има. Много благодаря. Виждам обаче, че е автоматичен превод, досега не съм гледала с такъв, разбираеми ли са нещата с него? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted March 28 Share Posted March 28 Тоя бодигард голям левак бе. С лекота свали 4 човека и после се остави като последен идиот да го прострелят на оградата?? Не знам защо трябваше да спира отгоре на оградата , да се оглежда и да се остави да го прострелят, и после от една лека рана в ръката веднага взе да припада?? И тоя ще пази някого? Той себе си не може да опази. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted March 29 Share Posted March 29 Преди 22 часа, desini написа: Много благодаря. Виждам обаче, че е автоматичен превод, досега не съм гледала с такъв, разбираеми ли са нещата с него? Ами доста прилично, поне това, което съм гледала, а аз съм от нетърпеливите. Ако имам опция автоматичен на български или руски, винаги предпочитам руския. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted April 11 Share Posted April 11 Тука не знам какво става, много претенденти за трона се появиха. Главната красавица, ама сестра и май по красива. Кой ли накрая ще вземе трона? Коя от двете сестри ще стане кралица? Макар, че третия кандидат май има най големи шансове. Този дето е подкрепен от силният министър и дето плати страноприемницата. Lee Seol е пряк наследник на трона, а другите са непреки? Явно заради тирана , всичките принцове са минали в нелегалност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 15 Share Posted April 15 Тук продължавам да се мъча с автоматичния руски превод, но е по-добре от нищо, защото сериала си заслужава да бъде гледан. И поне, за разлика от другите 2 исторически сериала романтика бол, влюбени да искаш. Само, че яко държи интригата и не е много ясно кой точно ще избере главната накрая, макар, че се виждат вече известни предпочитания към мечоносеца. Тримата главни вярно донякъде са като тримата мускетари - един за всички, всички за един. Има си забавни моменти, интриги, приключения и романтика, точно по мой вкус, чудно си е сериалчето. Най-добре държат интригата кой е порасналия принц, всяка серия насочват съмненията към различен персонаж, особено интригуващо завършват сериите и нямаш търпение да си пуснеш следващата. Сега в края на 8-ма серия уж се разбра кой е принца, ама да видим дали е така или пак ни подхлъзват. Продължавам да се надявам за превод на български, даже ще взема да го предложа за такъв. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted April 15 Share Posted April 15 То от първа серия е ясно, че ще го избере и че той е момчето от колибката, както и в другите сериали, всичко ясно, от постера и от първа серия, от детската любов. Но тук съм застинала на трета все още.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 15 Share Posted April 15 преди 34 минути, lukreciana написа: То от първа серия е ясно, че ще го избере и че той е момчето от колибката, както и в другите сериали, всичко ясно, от постера и от първа серия, от детската любов. Но тук съм застинала на трета все още.. Най-хубавото в сериала е, че нищо не е ясно от 1-ва серия. Още по-малко от плакатите. Половината сериал не се знае кой точно е принца от кучешката колиба. Уж се разбира в края на 8-ма серия, но да видим дали това е истината. По всяка вероятност е така, но ми се иска мистерията да остане за по-дълго и да е поредната врътка в сценария. Да видим. При всички положения аз залагах на някой от другите двама, както че някой от тях ще е принца, така и че някой от тях ще избере главната. Мечоносеца ми е непозната физиономия, като актьор не съм го гледала никъде, най- не ми е симпатичен, а и на плакатите с главната са най-отдалеко снимани и не ми изглеждаше като той да е в главната роля. Ако ме изненадат - перфектно са си свършили работата! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted April 18 Share Posted April 18 Тук нещата започват лека полека да се разкриват , кой кой е. Един леко разкриваш плакат: Off Topic Канг Сан е наследника който всички търсят, Ю ха е негов извънбрачен брат. Shi Yeol е най вероятно пазача, новият пазач. Възрастния студент, е може би старият пазач , който спаси принца когато евнуха го предаде. Надявам се сега двамата братя няма да почнат да се борят помежду си. Но всичко може да се очаква. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 18 Share Posted April 18 Преди 7 часа, gig911 написа: Тук нещата започват лека полека да се разкриват , кой кой е. Един леко разкриваш плакат: Скрий съдържанието Канг Сан е наследника който всички търсят, Ю ха е негов извънбрачен брат. Shi Yeol е най вероятно пазача, новият пазач. Възрастния студент, е може би старият пазач , който спаси принца когато евнуха го предаде. Надявам се сега двамата братя няма да почнат да се борят помежду си. Но всичко може да се очаква. Това с плаката супер готино и неочаквано беше. В стил "Blind". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 22 Share Posted April 22 E, много ме кефи сериалчето и това е. Много по-интересен от последните исторически корейски, които изгледах - The Forbidden Marriage и Our Blooming Youth. Не спират с изненадите - след като 8 серии поддържаха успешно интригата кой точно е принца-престолонаследник, в десета серия ни сервираха супер неочаквано разкритие кой точно е тайния телохранител на принца. Сега много неща си дойдоха на мястото, както действия, така и казани думи. Интересно развитие предстои оттук нататък в двореца, да видим там какво са ни замислили. Нямам търпение за следващите серии. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted April 25 Share Posted April 25 Нещата отиват към борба между двата братя. Борбата за трона е безмилостна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted April 25 Share Posted April 25 (edited) За трона или за моматя? Edited April 25 by lukreciana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted April 26 Share Posted April 26 Със англ. субтитри: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted April 30 Share Posted April 30 Братята On 4/25/2023 at 10:59 PM, lukreciana said: За трона или за моматя? Братята са трима...златната ябълка /момата/една... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts