Jump to content

Форумно посещение на бунгала

Recommended Posts

С Тифа , търсим помощ от варненци. С нея ще пътуваме през ноща за д апристигнем сутринта и ако може някой да ни поеме да ни закара до шкорпиловци , че единствения автобус е чак 5 без 20 следобед? Има ли някой да се смили над нас ?

Ние още не знаем кой ще бъде с кола и кой, кога ще тръгва. Ще уточним нещата тия дни и ще можем да ти дадем отговор.

Преди обяд няма да се тръгва. Така или иначе, настаняването в бунгалата е след 2. :)

Освен това е добре да се уточни как и кога ще пътуват всички. Тези които няма да пътуват с коли, трябва да бъдат извозени от селото до курорта.

Забравих да кажа по-рано, ама все още се климатизирам - тази седмица е "Седмицата на морето" в курорта. На Пернишкия плаж, от Мюзик бийча, организират разни работи почти всяка вечер. Може да питаме за някое азиатско парти...

Здравейте. В петък сутринта живот и здраве ще пътувам към Варна,ако има желаещи мога да осигура 2 места. в краен случай и още едно :D gsm-0885705299 Станислав

Мисля че е време вече, всеки да си кажи.........кой с какво ще идва и докъде.

Тези които са коли и ще имат място (и ако искат и могат да вземат някой) също да се обаждат.

Моля всички да кажат как и кога ще пътуват, за да знаем кой ще е с кола, и колко човека ще трябва да посрещаме.

Емо, предполагам на теб ще ти се наложи, да минеш, да вземеш някои от Варна, че тук малко се пообъркаха нещата и не знам с колко коли ще сме :)

Да аз само да се отбележе, че силно се надявам и ще бъда страшно благодарна ако някой ме извози мен и детето до бунгалата! Всъщност аз вече съобщих , но и тук да кажа ще съм във Варна сряда сутринта, ще остана до петък, и петък ако няко ме заведе до Шкорпиловци ще е добре, ако не ще търся няква алтернатива вярвам има автобусчета до там.

Аз, Канг, Демона и Едблум се очаква да тръгнем от София в петък по обяд и да пристигнем най-рано към 18:30-19. Няма да е зле някой варненец да ми прати тел. си, за да се уточним как да стигнем до мястото. Мерси предварително. :)

От Бургас ще тръгваме, аз и Димитринка, по всяка вероятност ще хванем маршрутката в 17:30 часа. :rolleyes: И сигурно ще пристигнем в Старо Оряхово към 19:30 ч.

Искрено молим, някой, който има автомобил по възможност да ни посрещне :unsure: , ако не стане ще повървим :lol:

Времето за бунгалата наближи.

Да напомня - там има барбекю и мислим да се възползваме от него :)

Предлагам, да се организирате и тези , които са с коли, да напазарят месата.

За варненската група - ще се уточним.

Помислете и за пиенето. Важно е :P

Тези, които нямат възможност, нека да ми се обадят, ще измислим нещо :)

В курорта имаше едно магазинче, в което нямаше почти нищо.

Пушачите, носете си цигари. :)

Иначе има заведения, закуски, сандвичи в района. Та през деня няма да умираме гладни. А и всеки е свободен да си носи каквото иска ;)

Моля тези, които още не са ми казали как ще пътуват, да пишат, за да знаем кого още ще трябва да посрещаме и кога.

Забравих. Там няма аптека, та е добре да се носят и някакви хапове за глава, лепенки...

Щом ще се яде, може би няма да е зле и неща като пластмасови прибори да се предвидят, някоя и друга салфетка...

Забравих да ги напиша, но ги имам предвид. Салфетки, пластмасови, вилички, чинийки, чашки...

Но ножове ви препоръчвам да си носите, щото трудно ще нарежем месото с пластмасовите ;)

Ще се намери ли партньор за федербал, или да не го мъкна в багажа?

Плюс това дали ще има банкомати в близост или да си носим кеш?

Много сложни въпроси, а? :lol2:

Ще се намери ли партньор за федербал, или да не го мъкна в багажа?

Плюс това дали ще има банкомати в близост или да си носим кеш?

Много сложни въпроси, а? :lol2:

Тици, федербала е добра идея :)

А за банкомат в района... Съмнявам се.

В камчия примерно няма такива :)

Ха, Туци, откога ми се играе федербал, ако знаеш. То и аз се чудя дали да нося "Туистър". Ама то кое по-напред? :lol: Пък, ако някоя добра душа има и волейболна топка, та да покажем и ние колко сме сакати в ръцете и краката. :lol2:

Ами и аз не мислех да го нося, щото и без това е от тия ефтините. Но все пак за тръпката ще го взема.

Иначе не е лоша идеята за волейбола. Лично аз съм с две ръце и два леви крака :D:28558:

Понеже се заформя огромна "тълпа", и ще бъде невъзможно да се запомнят имената или никовете на всички :rolleyes: , предлагам всеки да си вземе и да си сложи табелка с ника /от тези самозалепящите се етикетчета/, за да може да бъде разпознат. :D