dimitrinka Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ако не е късно може ли да се включа и аз. За 14, за бунгалата от 15 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Моля всички, които още не са превели парите, да го направят най-късно утре. Направила съм резервация, но в петък парите трябва да бъдат внесени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayarivanova Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Аз да кажа, че тръгвам от Сливен, ако има желаещи да съберат мен и детето някъде от пътя да свирнат. Та това е , тези които са по -назад от мен, и са с коли, и нямат с кок да споделят пътя да се обадят. Аз и детето сме за сега стопаджиии, ихихи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Бях там и видях, че наблизо няма цигари. Моля всички пушачи, които видят това, да си накупят необходимото количество за времето, в което ще стоят там. Не вярвам някой да изтрезнее тия два дни (аз със сигурност няма да ставам за шофьор ) така че, запасете се. Освен това, хранителните стоки не бяха особено добре заредени, да не говоря за надценката. Аз и още някой варненци стигнахме до разумното решение да си понакупим някой храни... Особено тия, дето сме с деца. Решението е ваше, ама аз да кажа :yes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romance Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Извинете за закъснение просто сега ме усведомиха за това . Дали ще е нахално за дам заявка за двама човека - мен и сестра ми . Извинявам се ако е прекалено късно. За 13 и 14 . А ако вече не е възможно резервирането на бунгала , ние живеем на 20 мин път и дали ще е проблем ако се присъединим без да нощуваме в бунгалата? Извинявам се ако е прекалено късно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Извинете за закъснение просто сега ме усведомиха за това . .... Темата сме я качили най-отгоре в Общи приказки с идеята, че там се вижда лесно, а толкова много хора не я видяли Romance, в бунглата по 10 лв. в момент има 2 свободни места за събота вечер. Иначе въобще няма други свободни бунгла в Рай за тези 2 дати, всичко свободно сме резрвирали. Така че няма проблем да дойдете, даже и в петък още, все ще се намери къде а спим. Ако трябва ще е на смени А в събота вече ще имате и свободни легла Ако има още желаещи за бунгалата: В Рай няма свободни места. В Русалка (бунгалата по 15лв) имаше свободни стаи за 3 или 4 човека (т.е. ако сте двама, няма как да платите само 30лв. плаща се цялата стая - 45лв.) Ако някой се интересува мога да дам телефон или направо да съдействам за резервация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Търсят се един или двама човека, да направим комбина за някое от тези свободни бунгала. Става въпрос за стаите от 3-ма или четирима по 15 лв. Ако сте един или двама, обаждайте се да се разберем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Демоне, дори и да не намерят хора, ще те приберем все някъде. Разбира се, "Колкото повече, толкова повече" казал Мечо Пух и си облизал лапата... Ти се подготви за идване, пък другото каквото - такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Пами взе ми думите от .........между пръстите. Демонче ти само ни ела Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 На вас разчитам хора..., а също и на Канг да ме докара. Ако е възможно, ще се радвам да делим едно легло. Имам предвид аз през деня, вие през ноща, не ме разбирайте погрешно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 На вас разчитам хора..., а също и на Канг да ме докара. Ако е възможно, ще се радвам да делим едно легло. Имам предвид аз през деня, вие през ноща, не ме разбирайте погрешно... Както ти казах, нямаш проблем, все ще измислим нещо. Ако трябва ще спим и на смени То няклой опт нас и не спят по много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 На вас разчитам хора..., а също и на Канг да ме докара. Ако е възможно, ще се радвам да делим едно легло. Имам предвид аз през деня, вие през ноща, не ме разбирайте погрешно... някой от нас са слабички и имат много свободно място в леглото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Здравейте.Има вероятност да успея да доида и искам да ви попитам,имали къде дасе паркира кола близо до бунгалата.Защото ако доида то ще е с кола.И наи вероятно ще спя в нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 на теория има, на практика незнам до колко ще съберем колите на хората които ще докарат 53ма човека до тук ама все някъде ще е я вкараш споко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayarivanova Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 на теория има, на практика незнам до колко ще съберем колите на хората които ще докарат 53ма човека до тук ама все някъде ще е я вкараш споко Omo, omo, aiguuu, вече сме 53-ма това ще е грандозно, колко хубавооо, дано не ми мине котка път и да съм благополучно свидетел на тази сбирка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirani Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Каква я мислехме, тя каква стана............ Явно масите ще се изнасят на поляната.........ще трябва да мислим някаква алтернатива къде да е запоя.........а опознаванео имах предвид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Дано не вали, че 60 човека в едно бунгало... ще е сложно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Няма да вали, поръчала съм слънчево и ветровито време. Освено това има едно място където може да се опнат няколко големи одеала и да се опознаваме и пием колкото ни душа сака... За колите не се притеснявайте. Място има, ако няма - ще има. Аз всъщност очаквах малко повечко хора... ама много знаменити Шефове, няма да дойдат... Жалко, наистина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_ana Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 Има 2 свободни места в бунгалата по 10 лв. Ако има желаещи да се присъединят към нас, нека ми пишат на лични, да се разберем. Местата са заети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorchiza Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 С Тифа , търсим помощ от варненци. С нея ще пътуваме през ноща за д апристигнем сутринта и ако може някой да ни поеме да ни закара до шкорпиловци , че единствения автобус е чак 5 без 20 следобед? Има ли някой да се смили над нас ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts