Jump to content

Форумно посещение на бунгала

Recommended Posts

Моля всички, които още не са превели парите, да го направят най-късно утре.

Направила съм резервация, но в петък парите трябва да бъдат внесени.

Аз да кажа, че тръгвам от Сливен, ако има желаещи да съберат мен и детето някъде от пътя да свирнат. Та това е , тези които са по -назад от мен, и са с коли, и нямат с кок да споделят пътя да се обадят. Аз и детето сме за сега стопаджиии, ихихи.

Бях там и видях, че наблизо няма цигари. Моля всички пушачи, които видят това, да си накупят необходимото количество за времето, в което ще стоят там. Не вярвам някой да изтрезнее тия два дни (аз със сигурност няма да ставам за шофьор :lol2: ) така че, запасете се. Освен това, хранителните стоки не бяха особено добре заредени, да не говоря за надценката. Аз и още някой варненци стигнахме до разумното решение да си понакупим някой храни... Особено тия, дето сме с деца. Решението е ваше, ама аз да кажа :yes

Извинете за закъснение просто сега ме усведомиха за това .

Дали ще е нахално за дам заявка за двама човека - мен и сестра ми . Извинявам се ако е прекалено късно. За 13 и 14 .

А ако вече не е възможно резервирането на бунгала , ние живеем на 20 мин път и дали ще е проблем ако се присъединим без да нощуваме в бунгалата?

Извинявам се ако е прекалено късно!

Извинете за закъснение просто сега ме усведомиха за това .

....

Темата сме я качили най-отгоре в Общи приказки с идеята, че там се вижда лесно, а толкова много хора не я видяли :)

Romance, в бунглата по 10 лв. в момент има 2 свободни места за събота вечер. Иначе въобще няма други свободни бунгла в Рай за тези 2 дати, всичко свободно сме резрвирали. Така че няма проблем да дойдете, даже и в петък още, все ще се намери къде а спим. Ако трябва ще е на смени ;) А в събота вече ще имате и свободни легла :)

Ако има още желаещи за бунгалата:

В Рай няма свободни места.

В Русалка (бунгалата по 15лв) имаше свободни стаи за 3 или 4 човека (т.е. ако сте двама, няма как да платите само 30лв. плаща се цялата стая - 45лв.)

Ако някой се интересува мога да дам телефон или направо да съдействам за резервация :)

Търсят се един или двама човека, да направим комбина за някое от тези свободни бунгала. Става въпрос за стаите от 3-ма или четирима по 15 лв. Ако сте един или двама, обаждайте се да се разберем. :)

Демоне, дори и да не намерят хора, ще те приберем все някъде. Разбира се, "Колкото повече, толкова повече" казал Мечо Пух и си облизал лапата... Ти се подготви за идване, пък другото каквото - такова. :D

На вас разчитам хора..., а също и на Канг да ме докара.     :D  Ако е възможно, ще се радвам да делим едно легло. Имам предвид аз през деня, вие през ноща, не ме разбирайте погрешно... :)

На вас разчитам хора..., а също и на Канг да ме докара.     :D  Ако е възможно, ще се радвам да делим едно легло. Имам предвид аз през деня, вие през ноща, не ме разбирайте погрешно... :)

Както ти казах, нямаш проблем, все ще измислим нещо. Ако трябва ще спим и на смени :)

То няклой опт нас и не спят по много ;)

някой от нас са слабички и имат много свободно място в леглото ;)

Здравейте.Има вероятност да успея да доида и искам да ви попитам,имали къде дасе паркира кола близо до бунгалата.Защото ако доида то ще е с кола.И наи вероятно ще спя в нея B)

на теория има, на практика незнам до колко ще съберем колите на хората които ще докарат 53ма човека до тук ама все някъде ще е я вкараш споко :)

на теория има, на практика незнам до колко ще съберем колите на хората които ще докарат 53ма човека до тук ама все някъде ще е я вкараш споко :)

Omo, omo, aiguuu, вече сме 53-ма това ще е грандозно, колко хубавооо, дано не ми мине котка път и да съм благополучно свидетел на тази сбирка!

Каква я мислехме, тя каква стана............ :lol2:

Явно масите ще се изнасят на поляната.........ще трябва да мислим някаква алтернатива къде да е запоя.........а опознаванео имах предвид.

Няма да вали, поръчала съм слънчево и ветровито време. Освено това има едно място където може да се опнат няколко големи одеала и да се опознаваме и пием колкото ни душа сака... За колите не се притеснявайте. Място има, ако няма - ще :D има. Аз всъщност очаквах малко повечко хора... ама много знаменити Шефове, няма да дойдат... Жалко, наистина.

Има 2 свободни места в бунгалата по 10 лв.

Ако има желаещи да се присъединят към нас, нека ми пишат на лични, да се разберем.

Местата са заети.

С Тифа , търсим помощ от варненци. С нея ще пътуваме през ноща за д апристигнем сутринта и ако може някой да ни поеме да ни закара до шкорпиловци , че единствения автобус е чак 5 без 20 следобед? Има ли някой да се смили над нас ?