Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Off Topic

FcLIMo_X0AAq6F-?format=jpg&name=large

Maid’s Revenge (千金丫环)
Страна: Китай
Също така известен като: Qian Jin Ya Huan
Година на излъчване: 2022– Септември - 08 до 2022 – Септември – 21
Време на излъчване: Понеделник - Неделя 12:00
Жанр: Исторически, Романс, Драма
Канал: Youku
Епизоди: 30 (12 мин.)
Режисьор: Lin Qing
Субтитри: Английски , български

Участват:
Chen Fang Tong като Дун Тин Яо
Dai Gao Zheng като Фан Тиен И
Vincent Wei като Фан Ю Дзъ
Dong Yan като Дзи Мин Юе
Hu Xi Fan като генерал Лиу

Ревю: Китай през 20-те години на миналия век.

Времена на силни мъже, коварни интриги, красиви жени и низки страсти.

Лукс, разкош, борба за власт и за любов.

Едно семейство е избито до крак.

Една спасила се по чудо дъщеря копнее за отмъщение.

Една самозванка заема чуждо място в богато семейство.

Един влюбен мъж рискува да изиграе „лошия герой“, за да предпази любимата.

Един внук застава срещу семейството си, воден от алчност и желание за власт. 
Кой е истинският убиец на семейство Дун?

Замъгленият от омраза поглед на тъгуващата дъщеря ще успее ли да различи истинската любов?

Алчността по-силна ли е от синовната обич?

Злобата и алчността ще успеят ли да унищожат любовта?

Всички отговори на тези въпроси ще откриете в мини драмата „Отмъщението на слугинята“.

:essub:

Свали с български субтитри: :click: и :click:

Онлайн с български субтитри: :click: :click: :click: :click:

Свали с английски субтитри: :click:

Онлайн с английски субтитри :click: :click: :click:

• Like 5
  • Thanks 2
  • Upvote 1

Как съм му вдигнала мерника на този да го напиша, ама пусто само вградени са субките. Любима епоха и любим сюжет. Хвалят го из групите.

• Like 2
  • Upvote 2

Гледах клип, като един,изглежда главния, тръшна мацката от постера :oна леглото. Бруталничко... Па и мен ме заинтересова. 

Индира, ако го почваш, щъ чакам, ако не-почвам да зяпам.:rolleyes:

Edited by lukreciana
  • Like 1
  • Upvote 1

преди 38 минути, lukreciana написа:

Гледах клип, като един,изглежда главния, тръшна мацката от постера :oна леглото. Бруталничко... Па и мен ме заинтересова. 

Индира, ако го почваш, щъ чакам, ако не-почвам да зяпам.:rolleyes:

Даже го почнах :) Пак сритах другите настрана, ама тоз зъл командир си заслужава.

• Like 5
  • Haha 4

Аз си чакам и оня другия. Ти обеща.:P Само първа гледах от него.

Тоя по 10 мин. видях серията. Няма да е зор предполагам.

Ами, успех с превода! Жива и здрава да си и ще чакам тогаз.

Edited by lukreciana
  • Like 1
  • Upvote 1

Преди 2 часа, lukreciana написа:

Аз си чакам и оня другия. Ти обеща.:P Само първа гледах от него.

Тоя по 10 мин. видях серията. Няма да е зор предполагам.

Ами, успех с превода! Жива и здрава да си и ще чакам тогаз.

Всичко ще излезе, което съм обещала. Лека полека бутам 100 неща, ама ще станат. 

10 мин е серията, има - няма 200 реда :) , тъкмо ти станало интересно и айде финални надписи. Взех да го харесвам този формат, нямат време да разтягат излишно локуми.

• Like 5

:lol2: мда тези формати са доста кратички има доста такива сериали тази година по 5, 8 или 10 минути понякога събрани като двучасов филм ...не съм качвала защото нямам идея дали някой ще ги гледа толкоз кратки...:lol2:

• Upvote 1

Аз никак не ги обичам тези формати. Нарежат ти един филм на части и ти го пускат като сериал. Лично мен ме дразни. Но пък за преводачите е супер добра опция. Благодаря предварително за превода на субтитрите. Ще ги изчакам и тогава ще гледам.

• Like 6

Преди 9 часа, lazeto написа:

:lol2: мда тези формати са доста кратички има доста такива сериали тази година по 5, 8 или 10 минути понякога събрани като двучасов филм ...не съм качвала защото нямам идея дали някой ще ги гледа толкоз кратки...:lol2:

Аз яко се зарибих. Няма излишни глупости, храс-прас и готово, главните се взели :) Пък и доста симпатични актьорчета излизат от там. Е, сюжетите са си бозица, ама да убиеш малко време са идеални.

• Like 2
  • Upvote 2

Преди 2 часа, Indira написа:

Аз яко се зарибих. Няма излишни глупости, храс-прас и готово, главните се взели :) Пък и доста симпатични актьорчета излизат от там. Е, сюжетите са си бозица, ама да убиеш малко време са идеални.

Е, че кво му трябва на човека в тез напрегнати времена-романтика,

с много "либоф", както казва Благоуханна и малко "голота" от Лазка.

И като добавим и малко брутални страсти, за които главните потърпевши нямат нищо против,

щот е свидетелство за дивата либоф, предимно при тайландците, ма гледам и тук не липсва ... И убиваш времето на макс...:nunchako:

• Like 1

Главният е доста секси ,но визията на главната просто потресаваща нямат ли някоя която да прилича на жена в цял китай. Може би нямаше да е зле да го пуснат на филм ,а не на тези откъснати сериийки защото вече на 15 серия втръсва.

Ако в един сериал търсите интригуващ и заплетен сюжет, красиви гледки, адекватни герои, супер спец ефекти, брутална актьорска игра или убийствен саундтрак, то този, който ви предлагам не е вашата чаша чай. Но пък това произведение на китайската тв манифактура има един голям (ГОЛЯМ) плюс – романтика и перфектна мъжка анатомия. Е, от кръста нагоре, но все е нещо.

И защото все пак си изгубих не малко време да го преведа и се предполага, че трябва да напиша някакво резюме, то ви предлагам обобщена в няколко стъпки, безотказна система как да заплениш завинаги сърцето на любимата и да построиш с нея близки отношения, разбира се, колкото позволява веригата на белезниците. Всичко е въз основата на опит почерпен от сериала, а прилагането и на практика си е на ваша отговорност ( ако успеете, разбира се до пристигането на компетентните органи)!

Предупреждавам: Хора без чувство за хумор, непълнолетни, и с разклатени нерви да не четат по нататък!

Предупреждавам 2: Дадената система работи само, ако сте собственик на тяло от или подобно на тези от Инстаграм страницата Asianabss, или ако последните два месеца Интернет е залят от ваши голи снимки върху черен жребец (справка няколко поста по-нагоре).

Стъпка 1: При първата, съдбоносна среща с девойката на мечтите си, веднага я фраснете с нещо по главата и я замъкнете в пещерата си или мястото, където обитавате. Закопчайте я с белезници към леглото и започнете да се събличате – нека веднага да почувства сериозността на намеренията ви. Заврете и нож под носа и с гордост и обяснете, че такива бледни девици, като нея не са по вкуса ви – нека да усети колко сте властен и особената ви гледна точка. После бавно се отдръпнете от нея, за да има време тя да приеме неизбежното. Ако след всичко това тя продължава да вика и да драска – значи е сляпа или глупава, а вие сте красавец!

Стъпка 2: При следващата ви среща повторете всичко, което сте и казал предния път – това ваше постоянство със сигурност ще я впечатли. Обезателно усложнете програмата с демонстрация на любовен акт – нека да усети отново сериозността на намеренията ви и вашата несъкрушима твърдост. Ако на най-интересното място, в стаята ви връхлети майка ви с една камара слугини, не се разсейвайте. Твърдо отстоявайте своето. Това говори за несломимия ви дух повече от хиляди думи.

Стъпка 3: Съберете цялото семейство и гръмко зарадвайте майка си, че вече си имате жена. А, ако любимата реши да се преструва, че е загубила паметта си, не спирайте да и напомняте случилото се с думи с дела, като делата са за предпочитане. Не забравяйте да обявите на всички, че дамата вече е ваша слугиня, която е длъжна да изпълнява всяко ваше желание. Мдаа, ролевите игри са нещо много възбуждащо, така сериозните ви намерения отново ще станат видими с невъоръжено око.

Стъпка 4: Задължително заведете девойката да постреля. Най-вълнуващо и романтично ще е, ако мишените са живи. Ако случайно започне да крещи и иска да избяга, тикнете в ръцете и пистолет и я притиснете силно, а с най-дрезгавия тембър започнете да и разказвате за устройството на оръжието и главните насоки в стрелбата. Така на 100% ще оцени колко сте ерудиран и компетентен.

Стъпка 5: Никога, ама за нищо не света не обяснявайте на девойката постъпките си! Обясненията са за слабаците. Нека да усети силата и загадъчността ви, и сериозните ви намерения, разбира се (особено, ако девойката ви смята за враг номер едно).

Стъпка 6: Ако тази кокошка, все пак реши да ви убива, не и пречете. Вземете всичко във ваши ръце и се намушкайте сам. Да види с какъв професионалист си има работа!

Стъпка 7: За да накарате противника да нервничи, предприемете тактическо отстъпление – нека възбудената девойка сама да започне да ви преследва. Игнорирайте я и съберете отново цялото домочадие, за да им съобщите, че сте решил да се жените за друга, като не пропуснете да погледнете зарязаната с най-тъмния и тягостен поглед, с който разполагате. При всяка среща я подминавайте с безразличие. А сериозността на намеренията ви трябва да си остане все така твърда.

Стъпка 8: Когато загубилата сън и покой девойка рухне в краката ви, не бързайте да я вдигате. Оставете я да пострада, да поциври и да ви се обясни в любов. Това все пак си е много приятно, а и ще ви позволи да разиграете отново стъпка 2, но този път при взаимно съгласие и пълно проникване по темата.

Обобщение: При всичко направено от вас изхода от ситуацията (както всички предполагат) е един: коляно в пода, пръстен, сватба, бял мерцедес с букет на капака, ипотека, деца, внуци и любов до гроб. Но дали е така само Небесата, сценариста, аз и тези, които вече са го изгледали знаят.

• Like 2
  • Haha 14
  • Upvote 1