fractal Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Miss Gold Digger / Yonguijudo Miseusin, Yonguijudo Miss Shin / 용의주도 미스 신 Мис Златотърсачка Режисьор: Park Yong Jib В ролите: Han Ye Seul, Lee Jong Hyuk Държава: Южна Корея Година: 2007 Времетраене: 109 мин. Български субтитри: Резюме: Шин Ми Су излиза едновременно с четирима, приемайки различна личност за всеки един. Но любовният ѝ живот става все по-заплетен и мъжете показват истинското си лице, когато разбират как са били манипулирани. Свали филма: с английски субтитри с български субтитри: 1dvd: СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 1 СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 и 2cd: СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 1 СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 Онлайн с 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
battle4thesunn Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Да си призная, в началото бях скептична, понеже филмчето е доста старо Но като се загледах, ми стана интересно и даже започнах да съчувствам на Ми Су Хан Йе Съл определено е голяма красавица и много добре си влезе в ролята на манипулаторка. Много ме изкефи как ги обработваше всички Off Topic или поне се опитваше Съвет от Ми Су - дами, намерете си мъже, които да ви обезкостяват риба! Имаше ужасно много смешни сцени и определено си прекарах няколко добри часа с редакцията Препоръчвам го! Благодарности на @fractal, че съживи филма и покрай БГ субките още хора ще успеят да му се насладят. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted September 24, 2022 Author Share Posted September 24, 2022 Off Topic И аз забелязах очевидните минуси, много корейски рап, притеснителни сцени с хранене и други излагации, но има и плюсове, директността и това че главните герои не са типажи и еднопластови както би се очаквало от темата, но всъщност имат развитие, и дали накрая ще победи желанието за власт и пари, или желанието да си в мир със себе си и да те разбират. Любима реплика: - Кое е най-важното за теб в живота? "Пари и конци за дърпане." - Мисля, че това е любовта. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Не мисля, че ще го запомня с нещо, твърде плоска ми дойде историята, а и ситуациите не ми бяха кой знае колко интересни и забавни. Може би, ако го бях гледала, когато е излязъл или по времето, когато започнах да гледам корейски филми и сериали, щеше да ми е друго мнението, но сега по-скоро ми беше скучно Но благодаря за субтитрите 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts