katomova Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Hotaru no Hikari 2 Епизоди: TBA Период на излъчване: 2010 Тематична песен: Ikimono-gakari Участват: Ayase Haruka като Amemiya Hotaru Fujiki Naohito като Takano Seiichi Itaya Yuka като Yamada Sachiko Yasuda Ken като Futatsugi Shouji Osamu Mukai Usuda Asami Оригинално произведение: Hotaru no Hikari от Hiura Satoru Продуцент: Mikami Eriko (三上絵里子), Uchiyama Masahiro (内山雅博) Режисьор: Yoshino Hiroshi, Nagumo Seiichi, Ishio Jun (石尾純) Линк към Сезон 1 Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Свали с руски субтитри: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katomova Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Ето и самата пресконференция: http://www.youtube.com/watch?v=MUBX2ITbGHQ&feature=related и едно кратко превю: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HapPy Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Чакам с нетърпение превода. Сеиалчето е много отпускащо и забавно. Малко приличам на Хотару, но не съм чак толкова разхвърлена, което ми доставя още повече удоволствие от сериала. най-вече с нетърпение го очаквам заради Мукай Осаму. Обещаващо е ;ДДД Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Честно казано втори сезон е разкошен. Изобщо не очаквах да ми хареса колкото първия, ако не и повече. Ахомия си остава любимка завинаги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremenski Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Намерих субтитри на руски до осми епизод тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Най-накрая. Преведох го, изгледах го и съм много доволна. Невероятен втори сезон. Филма се нарежда сред любими автоматично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_katya Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Съгласна с дането и аз доволен определено е много веселяшки. Бях забравила каква шматка е Ахомия и как се въргаля по пода като прасе в кал В този сезон ми хареса, че вкараха малко интрига. Тоз любовен петоъгълник дето го заформиха ... мн ми допадна. Определено със Сено си бяха лика прилика кат два стръка стръстика, но пък само шефа можеше да я контролира, а какво е силата без контрол Малко края... не че не ми хареса, ама един такъв остана все едно ще има още серии. Може нарочно да са го направили така с идея за трети сезон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremenski Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Най-накрая. Преведох го, изгледах го и съм много доволна. Невероятен втори сезон. Филма се нарежда сред любими автоматично. А Браво! А за другите дечица линкче за преведени субтитри няма ли да има!? Само дразним публиката ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon4eto210 Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Супер! Супер! Супер Първият сезон е много хубав, сигорна съм, че и вторият ще е такъв! ОЧАКВАМ ГО С НЕТЪРПЕНИЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Не дразним никого. Субтитрите са готови отдавна, просто нямаше свободен редактор. Вече има и са в процес на обработка. Кагато са готови ще бъдат качени на сайта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddzaz Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 От тук може да се свали с руски субтитри. http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3099600 А тук- онлайн с руски субтитри http://dorama.su/news/mercanie_svetljachkov_2_hotaru_no_hikari_2/2011-03-14-509 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jen-shen Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Айй вече нямам търпение да гледам втория сезон , пък и участва един мой любим актьор - Мукай Осаму daneto, да разчитаме ли, че скоро ще може да гледаме втория сезон на сериала и със субтитри на български? Намери ли се един мил, усложлив и свободен редактор , ако се налага да помагаме, казвай? ( с подкуп - модкуп ще се жертваме, превода го налага ) Освен ако не става въпрос, че е готов превода на първия сезон в темата за втория Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Изгледах го както първи,сега и втори сезон,на мен лично първият повече ми хареса и в този не липсваха забавни моменти,но някак не ме заплени толкова,колкото първи сезон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jen-shen Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 Вторият сезон е Върхът! Харесва ми много повече от първия! Има надграждане на образите и много по-голямо задълбочаване във взаимоотношенията между героите. Шефът бил звяр в любовта :i love this: , както той сам се определя. Вторият сезон имаше повече драматични моменти, но все пак хепи еднът го отпраща в комедийният жанр Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ash Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Хубаво сериалче. Хотару беше много готин персонаж, а как разпускаше с бира след работа... Хареса ми как японците разграничават работата от личният си живот. В първите серии, на работата си я беше страх да погледне шефа си в очите, а като се приберяха вкъщи го правеше луд . Много ми допадна къщичката. Ако се вгледаш когато я дават отгоре, ще забележиш че цялата и площ е малко по-голяма от апартамент, но пък беше толкова готина и си имаше всичко. Да пиеш вечер бира в тая малка градинка сигурно наистина си е супер преживяване . А иначе в момента се снима със същите актьори "Hotaru no Hikari" игрален филм, който продължава историята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilibini Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 И двата сезона много ми харесаха!Голям смях падна! Всички персонажи бяха много забавни, а главните - големи скици.Влюбена съм в тях! Теглете, гледайте и се забавлявайте! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darina112 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Вярвам, че вторият сезон ще бъде още по-невероятен от първия, ако това е възможно С нетърпение чакам да го гледам, но с български субтитри. Разбрах(от другите коментари) че вече са преведени, ако е така качете ги, за да могат хората да се насладят на филмчето на родния си език, не че е проблем на английски- просто се губи усещането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yojimbo Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Малко да поизтупам темата от прахта. Браво и благодарско на преводача за работата, с която съм уверен, че ще зарадва много хора тук. Ама година и три месеца за редактиране/сори, но така излиза/ не е ли малко прекалено множко Скоро ще можем ли и ние със слаб англииски и никакъв японски да се насладим на сериалчето?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pammy Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Понеже няма друга тема, където да се коментира напредъка на субтитрите, ще се нацепя тука Редакцията по субтитрите се възобнови. Да се надяваме, че в скоро време ще можем всички да се зарадваме на втори сезон, че като слушам и филм ще има скоро. Да не ви заблуждавам, ще спомена, че субтитрите няма да са готови преди септември. И да не забравите да проверявате темата, че като са готови, първо тук ще се обяви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Бре вярно ли ще пускат филм екстра значи! Тва ми е в топ 3 на екранизациите с Аясе и при все, че беше отлична комедийка доста неща отанаха да висят след този втори сезон и определено има нужда от някакво продължение. Връщайки се в спомените и впечатленията от този втори сезон честно казано първият ми хареса повече понеже хумора беше малко по-добър там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts