Кева Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Ще го ударим на ретро вълна 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted May 26, 2020 Share Posted May 26, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Японският защитник Юто Нагатомо подписа договор за една година с френския Олимпик Марсилия, обявиха от клуба. Ветеранът, който ще навърши 34 години на 12-и септември, пристига със свободен трансфер от турския Галатасарай. За привличането на левия бек е настоявал лично наставникът на марсилци Андре Виаш-Бояш. Нагатомо е играл на три Световни първенства с Япония и има общо 122 мача за страната си. Преди да се премести в Турция, има седем сезона с екипа на италианския гранд Интер. „Той има опит, бил е много време капитан. За мене Юто е истински лидер в съблекалнята. Говори много езици, играл е на най-високо ниво. Няма как да пропуснем такъв човек" заяви португалският наставник на французите. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Наоми Осака ликува за втори път с титлата от US Open, след като постигна зрелищен обрат срещу Виктория Азаренка на финала - 1:6, 6:3, 6:3. Японката спечели Откритото първенство на САЩ по тенис и през 2018 година, когато надви Серина Уилямс с 6:2, 6:4, а титлите й от Големия шлем вече са три. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 До днес Ига Швьонтек нямаше титла, но вече държи в ръцете си трофей от Големия Шлем. 19-годишната полякиня надигра шампионката от Australian Open 2020 София Кенин в страхотен финал на Ролан Гарос. Световната №54 надделя с 6-4 6-1, за да влезе в клуба на „мейджър“ шампионките. Швьонтек е първата полякиня, която вдига отличие от Шлема – нещо, с което дори Агнешка Радванска не може да се похвали. Тя е най-младата шампионка на Ролан Гарос от 1992 насам, когато Моника Селеш вдигна трофея. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Рафаел Надал записа категорична победа с 6-0 6-2 7-5 над световния №1 Новак Джокович и спечели 13-а титла на Ролан Гарос. По този начин испанецът триумфира със своя 20-и трофей от Големия Шлем и така се изравни с Роджър Федерер на върха в подреждането по този показател. Днешната среща бе осма между Надал и Джокович на Ролан Гарос, като испанецът вече има 7 победи. Това бе и третият им финал в турнира, който и този път завърши с триумф за испанеца. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Ким Сей Йънг от Южна Корея спечели KPMG Women's PGA Championship - един от четирите мейджър турнири в голфа. Турнирът се проведе в Newtown Township, Pennsylvania и беше с награден фонд 4,3 милиона долара. За 27-годишната азиатка това беше първа титла от такъв ранг. Тя завърши с резултат 14 удара под пара и изпревари с цели пет удара сънародничката си Инби Парк. Третото място си разделиха Карлота Сиганда от Испания и японката Наса Хатаока. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Корейската футболна легенда Ли Донг Гук обяви, че в края на сезона ще прекрати кариерата си на 41-годишна възраст. Нападателят на Чонбък Хюндай Моторс има 105 мача и 33 гола за националния отбор на Република Корея, играл е на две Световни първенства - Франция 1998 и ЮАР 2010. Освен това два пъти е шампион на Азия със страната си и е рекордьор по отбелязани голове в азиатската Шампионска Лига. Последният му мач ще бъде на 1-и ноември срещу тима на Дегу и се надява да вдигне и шампионската титла на страната в прощалния си мач, която ще бъде осма за него. "След 23 години като професионален футболист дойде времето да спра. В последната година не се наслаждавах на играта както преди, защото първенството беше спряно, целият спорт се разстрои. Отделно и около мене имаше доста хора, които се заразиха и боледуваха от COVID" съобщи Ли Донг Гук. Ветеранът има и два периода в Европа. От 01.01.2001г. до 30.06.2001г. е част от германския Вердер Бремен. От 01.01.2007г. до 01.07.2008г. е в английския Мидълзбро. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Най-голямата дъщеря на Диего Марадона - Далма, се сбогува с баща си със силно емоционално послание, публикувано в профила й в Instagram. „Винаги съм се страхувала много от смъртта, но вече не, защото знам, че това ще бъде моментът, в който ще те видя и ще те прегърна отново! Вече ми липсваш, татко! Ще трябва да живея без част от сърцето си, която ти отнесе със себе си! Винаги ще те обичам и защитавам. Разбита съм, но ще продължа напред! Чакай ме там горе. Обичам те, татко! И когато внучката ти поиска да ти се обади чрез видеовръзка, това ще ме убива вътрешно, но знай, че ще й кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича! А за мен това не беше трудно. Събирам парчетата и не мога да си представя какъв ще бъде животът ми без теб. Но ето ме - имам до себе си най-добрия съпруг на света и дъщеря, които ще ме накарат да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро! Нося маргаритки за калците ти и моля: погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!", написа Далма в социалната мрежа. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 14 години от смъртта на Елена Мухина. Воля и устрем, които не трябваше да бъдат прекършени така... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galinmm Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 (edited) Ако си търсите красиви и елегантни блузи, мога да препоръчам място, където ще откриете точно това, което ви е необходимо. Много високо качество и отлични цени – кой не си мечтае за нещо подобно! Edited August 31, 2022 by galinmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Всичко различно от Юве ще е добре дошло . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Аз па не ща да е бай Милан Абе за Италия не знам, ама знам кой няма да стане шампион в Англия 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Нито един от клетниците, които играха вчера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Да ви дадем eyes-ill, ако искаш 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts