lazeto Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Off Topic Doctor Lawyer (닥터로이어) Страна: Южна Корея Също така известен като: Dagteo Loieo Период на излъчване: 3 юни 2022 – Време на излъчване: Петък – Събота 22:00 Жанр: Медицинска драма Канал: MBC Епизоди: 16 Режисьор: Lee Yong Seok (Haechi, The Village: Achiara's Secret, Iljimae) Сценарист: Jang Hong Chul (Class of Lies) Субтитри: Английски Участват: So Ji Sub като Han Yi Han Im Soo Hyang като Geum Seok Young Shin Sung Rok като Jayden Lee Lee Joo Bin като Im Yu Na Резюме: “Doctor Lawyer” е затопляща сърцето драма за гениалния хирург Хан И Хан (So Ji Sub), който се превръща в адвокат за медицински злоупотреби, след като губи всичко заради операция, и за прокурор Гъм Сок Йонг от отдела за медицински престъпления, която губи единственото си семейство и любовник при същата тази операция. Заедно те наказват онези, които вярват, че животът на човек зависи от богатството или властта, и утешават жертвите, които са били онеправдани… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 Im Soo Hyang, ще се гледа. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) On 2/1/2022 at 2:46 PM, gig911 said: Im Soo Hyang, ще се гледа. Шегуваш ли се... So Ji Sub - Няма как да не се гледа Първи проект след голямото прекъсване Това го чакаме от толкова време... Edited February 5, 2022 by tainax 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Зависи, ако се интересуваш от мъже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Преди 4 часа, tainax написа: Шегуваш ли се... So Ji Sub - Няма как да не се гледа Първи проект след голямото прекъсване Това го чакаме от толкова време... Последните му сериали са боклук. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) 22 hours ago, gig911 said: Зависи, ако се интересуваш от мъже. Аз съм известен с това, че пораждам съмнения в тази посока. Edited February 6, 2022 by bond 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 22 hours ago, gig911 said: Зависи, ако се интересуваш от мъже. Аз съм известна с това, че се интересувам от Скорпиони определено не жени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 За жалост не съм Скорпион, а и имам тук някъде годеница. Сериалът, разбира се, ще бъде проверен. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Не беше ли бивша годеница 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Гледай сега как тръгват слуховете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 1 hour ago, Кева said: Не беше ли бивша годеница Това са подробности, старата любов ръжда не хваща. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Явно му омръзна да седи вкъщи с булката, та реши да изпълзи. А дано е по-добро от последните му , че те са ми в колекцията глупави, изгледани от фенщина. Май за друг не съм се жертвала толкова. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Не са слухове. Бяха сгодени официално и тя официално го разкара. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 11 hours ago, Чингулинка said: Не са слухове. Бяха сгодени официално и тя официално го разкара. Това вече е хейтване. Не ме разкара, а развали годежа. Звучи по-добре, въпреки че смисълът е същия. Що не ми щадиш чувствата? 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Да съм по темата... в заглавието са пропуснали и свещеник (владеещ бойни изкуства).., за да още по-многожанров сериала.., пък и ако обещаят романтика.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 On 2/6/2022 at 8:17 PM, bond said: За жалост не съм Скорпион, а и имам тук някъде годеница. Сериалът, разбира се, ще бъде проверен. Къде го чукаш, къде се пука...Визирах конкретни Скорпиони, не по принцип мъже... Този дето играе във филма определено ми е слабост......от корейските актьори Колкото до годеницата, дано се вземете...те и женените мъже са женени... но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Актрисата става. Дано и драмата я бива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 On 2/8/2022 at 9:48 AM, bond said: Това вече е хейтване. Не ме разкара, а развали годежа. Звучи по-добре, въпреки че смисълът е същия. Що не ми щадиш чувствата? Хайде хайде, то и ти не беше много сигурен и се колебаеше, а сега го избиваш на чувства. Късно е, чадо, няма да дойде Тьоленката на морето... Ама щом държиш на формулировката - не те разкара, ами размисли и взе алтернативно решение. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Май месец ще е месеца на Im Soo Hyang. Тогава ще се излъчват два сериала в които тя е главната актриса. По този начин се е разразил скандал между МВС и SBS. Сериала на SBS е From Today We Are адаптация на Jane the Virgin. Този сериал е трябвало да започне да се излъчва на 11 април, но поради вътрешни проблеми е изместен за 9 май. Doctor Lawyer на МВС е бил планиран за 27 май. Клик Аз не се оплаквам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 27-ми почти дойде, пуснаха вече и тийзър. Надявам се да видя Со Джи във върхова форма и да играе, както само той умее. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts