Lawandula Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 За съжаление, е отказал участие в предложената му драма. започваща през март "Golden Cross", след "Age of Feeling". като е казал, че е поради заетост- промоция на филма ,в който се снима в Китай- Fragance"- жалко!Все пак, по-важното е ,че се отърси от тъпия скандал, върна се от Америка, намери сили да продължи и вече е търсен и в Корея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Да наистина жалко. Той е един от най - добрите актьори, които са ме впечатлили с актьорска игра *между актьорите от Изтока*. От около 2 години ако не греша няма нещо с негово участие и наистина ми липсва участието му в малкия екран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Свърши му заточението най-после.Ще го видим, като пилот, във филма- "After Love".Снимките започват средата на ноември на о.Чеджу, а филмът ,трябва да излезе май 2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Как ще му ходи пилотска униформа-а. Мммм, вкусно като фантазия Много, ама мно-о-ого харесвам този актьор. Казват, че ще му партнира една от любимите ми актриси Yoon Eun Hye. Филмът бил с много инвестиции от Китай и разказвал историята на любовта и раздялата между един мъж и една жена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Виждам устойчивост в него: знае кой е, от къде идва и накъде отива. Много ми хареса от снимките с репортерите това, че цялата му стойка излъчва откритост и гледа право в камерите. И не е клечо като някои заблудени актьорчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Уха-ха, хайде нещо за захлебване докато чакаме новото му филмче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonnie_666 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Божкее,с какви униформи хората играели пинг-понг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meri2003 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Тоя младежин няма ли да ни зарадва скоро със себе си. Домъчня ми за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghanima Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Да му е честит рожденият ден и дано го гледаме скоро в нова драма :-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Най-после, изгнанието на тоя хубавец приключи.Приел е участие в драма, с работно заглавие "TOWN'S HERO" Ще го видим в ролята на бивш секретен агент, започващ нов живот, след излизането му от спецслужбите.Снимките започват есента, драмата в началото на 2016. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivi1985 Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Е, това е супер новина! Отдавна го чакаме да се завърне...Бравос! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 (edited) Още информация за предстоящата му драма Edited December 3, 2015 by mrnkaloto Покривай линковете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 В момента обмисля нова драма. Тя ще е римейк на американският сериал 'Mentalist' Режисьор: Pyo Min Soo (Full House, The Producers) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eдин от любимите ми сериали. Да видим ако приеме какво ще се получи. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts