Jump to content

Park Shi Hoo (Пак Ши Ху)

tuci8710

Recommended Posts

За съжаление, е отказал участие в предложената му драма. започваща през март "Golden Cross", след "Age of Feeling" като е казал, че е поради заетост- промоция на филма ,в който се снима в Китай-  Fragance"- жалко!Все пак, по-важното е ,че се отърси от тъпия скандал, върна се от Америка,  намери сили да продължи и вече е търсен и в Корея.

Да наистина жалко. Той е един от най - добрите актьори, които са ме впечатлили с актьорска игра *между актьорите от Изтока*. От около 2 години ако не греша няма нещо с негово участие и наистина ми липсва участието му в малкия екран. 

Свърши му заточението най-после.Ще го видим, като пилот, във филма- "After Love".Снимките започват средата на ноември на о.Чеджу, а филмът ,трябва да излезе май 2015.

3_zvRg_2Kvw.jpg

Как ще му ходи пилотска униформа-а.  :inlove:   Мммм, вкусно като фантазия  :tongue: Много, ама мно-о-ого харесвам този актьор. Казват, че ще му партнира една от любимите ми актриси Yoon Eun Hye. Филмът бил с много инвестиции от Китай и разказвал историята на любовта и раздялата между един мъж и една жена. 

Виждам устойчивост в него: знае кой е, от къде идва и накъде отива. Много ми хареса от снимките с репортерите това, че цялата му стойка излъчва откритост и гледа право в камерите. И не е клечо като някои заблудени актьорчета. :D

Най-после, изгнанието на тоя хубавец приключи.Приел  е участие в драма, с работно заглавие "TOWN'S HERO"  Ще го видим в ролята на бивш секретен агент, започващ нов живот, след излизането му от спецслужбите.Снимките започват есента, драмата в началото на 2016.

park-shi-hoo.jpg?w=600

В момента обмисля нова драма.:panda-145:

Тя ще е римейк на американският сериал 'Mentalist'

Режисьор: Pyo Min Soo  (Full House, The Producers)

Image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eдин от любимите ми сериали. Да видим ако приеме какво ще се получи. :)

• Upvote 1