Jump to content

Търся...

Recommended Posts

Кои са тези анимета или следователно манга? Моля Ви! Много ми харесаха снимките! :)

http://storage4.album.bg/aaa/crowschaoswallpaper1024qz8_f530a_26722331.jpg

http://storage4.album.bg/0c5/161685_aa445_26722328.jpg

http://storage4.album.bg/cfc/fate-stay-night-unlimited-blade-works-poster_7e007_26722329.jpg

http://storage4.album.bg/c67/pdvd_016_c48b0_26722330.jpg

Благодаря Ви предварително ... :)

Здравейте, гледах едно клипче във vbox-а, което е направено от японски драми.. Разпознавам повечето - Sky of Love, Tatta Hitotsu no Koi, Hana Yori Dango, Nobuta we Produce, Hana Kimi, Sweet Room - но за другите ще помогнете ли? :rolleyes:

Ето клипа!

http://vbox7.com/play:0aaabd1a

Имам питане относно филм, говоря по спомен от детството си тоест преди 25-20 години.

По телевизията даваха филм според мен японски, това което си спомням ясно е:

- елитна група войни на шогуна се забавляваше като се разхождаше из малките селища пиеше и избиваше който и падне ( това го няма във филма а се разказва) при идването си в едно от селищата попадат на много добър боец укрил се в селото или пребиваващ временно по стечение на обстоятелствата. Самите самураи бяха подобаващо маскирани с много впечатляващи изображения по лицата - изрисувани като за последно както и стана. Общо взето купона си течеше за тях докато не стигнаха до къщата с майстора и там има една сцена която се е запечатала в съзнанието ми. Пияният самурай влиза в стаята а от съседната стая е опъната връв по която се движи пумпал, за краткият момент през който съзнанието му беше заето с интересната гледка на пумпала по конеца животът му беше отнет... И така нататък. Имам спомен, че имаше и малко дете и количка но може и да се лъжа, знам че това вече прилича на сериала или филма за Огами Итто но не е това си беше пълно метражен филм със почти същата тематика, тоест човека се беше запътил към Шогуна. Никъде обаче не намерих място с изрисувани самураи и пумпал а и това си беше пълнометражен филм.

Е предполагам въпросът ми е ясен вече - кой филм съм гледа, ще съм признателен ако някой ми даде дори малка насока, доста се порових в нета и единственото което видях беше Зипанг но не е той филма за който говоря беше сериозен - но сцената с изрисуваните самураи и меч с пумпал на дръжката си е идея взета от филма за който говоря но е променена!?

Това съм го търсил с ГОДИНИ, без късмет за сега. Сцената с пумпалите е потресаващо запомняща се. А лапето си спомням, че убиха баща му и майка му (която също знаеше бойни изкуства) и то започна да отмъщава с пумпала и връвта, но не помня меч да имаше с пумпала, нито пък количка. Lone Wolf & Cub (Kozure Okami - Самотния Вълк) е лапето с количката, 7те филма съм ги гледал за последно преди 6-7 години, там пумпали нямаше... може да има в сериала ,където са бая епизоди.

във същия стил има доста сериали, един от тях е Shadow Warriors със Сони Чиба, препоръчвам.

Това съм го търсил с ГОДИНИ, без късмет за сега. Сцената с пумпалите е потресаващо запомняща се. А лапето си спомням, че убиха баща му и майка му (която също знаеше бойни изкуства) и то започна да отмъщава с пумпала и връвта, но не помня меч да имаше с пумпала, нито пък количка. Lone Wolf & Cub (Kozure Okami - Самотния Вълк) е лапето с количката, 7те филма съм ги гледал за последно преди 6-7 години, там пумпали нямаше... може да има в сериала ,където са бая епизоди.

във същия стил има доста сериали, един от тях е Shadow Warriors със Сони Чиба, препоръчвам.

Това беше преди толкова време... възможно е да греша но това с Пумпала се запомня завинаги. Е благодаря, че все пак някой написа нещо по въпроса ето така ще се оформи по добре идеята за търсене а и няма да си мисля, че е само мой изкривен спомен.

Търся някакъв репортаж свързан с Южна Корея - независимо дали става дума за музика, драмички, дори и за политика. Някой може ли да ми препоръча нещо? Спешно ми трябва за Утре !!! ;)

Това беше преди толкова време... възможно е да греша но това с Пумпала се запомня завинаги. Е благодаря, че все пак някой написа нещо по въпроса ето така ще се оформи по добре идеята за търсене а и няма да си мисля, че е само мой изкривен спомен.

кой знае, аз това за пумпала съм го писал по български и чужди форуми и чатове преди години даже и не помня ,къде точно колко пъти и с колко хора ,но доста... туко виж си ме чел и ти е останало в главата, като изкривен, но не само твой спомен.

Моля да ми помогнете да открия сериала "Златната булка" Гледах го до 20-серия и нищо повече не намирам. Благодаря! :bow:

Има тема, а в нея линкове: Golden Bride

По- добре използвай този към megaupload:Megaupload

:asian:

Здравейте, гледах едно клипче във vbox-а, което е направено от японски драми.. Разпознавам повечето - Sky of Love, Tatta Hitotsu no Koi, Hana Yori Dango, Nobuta we Produce, Hana Kimi, Sweet Room - но за другите ще помогнете ли? :rolleyes:

Ето клипа!

http://vbox7.com/play:0aaabd1a

Здрасти: Освен тези горе изброените филми има откъси от : 00:06, 00:17-00:19; 01:17;01:44 са от Buzzer Beat с Ямапи и Китагава Кейко. ЕДИН ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ!!

00:54 също е с Ямапи , но предполагам, че е от един филм, който още не съм гледала-Sore wa, Totsuzen, Arashi no you ni.

Другите са с Огури Шун- 00:29; 00:42; 02:02 но не знам от кой филм . а 02:08 е от Spring story. Ако Hana Kimi е "Hanazakari no Kimitachi e" то и този съм гладала има ги на няколко кадъра и другите главни артисти Хирокита Маки и Икита Тома.

Този със сигурност е Kimi wa petto с Коюки и Мацумото Джун.- 1:14

Остана филма с Каменаши Казия . който също не съм гледала , но него го разпознавам :) - 00:39, 01:39; 02:13;

Дано съм ти помогнала в търсенето.

А тук можеш да си намериш още нещо интересно, а и филмите да описани даже.

Аз всъщност влезнах тук някой да ми помогне да си догледам Meteor garden. Търся Meteor garden 2. И в драмакрейзи вече го няма.

Не знам защо не ми се получи това по отгоре като отговор :( .

Аз всъщност влезнах тук някой да ми помогне да си догледам Meteor garden. Търся Meteor garden 2. И в драмакрейзи вече го няма.

Не знам защо не ми се получи това по отгоре като отговор :( .

Има го в silentregrets.com , но точно сега му правят някакви технически подобрения и не се отваря всеки път. Иначе го има в мегата, ама ще трябва да го събираш. Ако ти се занимава, ето тук

Аз си ги теглих от Тук и Тук ,но са с руски субтитри.