Jump to content

Търся...

Recommended Posts

От ТУК. :D

И аз благодаря за линка, този човек е страшен, с богата музикална кариера, страхотни песни, които доста млади изпълнители и по-стари изпълняват.

П.С.Сетих се за онази моя обичана песен - Red Sunset Glow, дето BB изпълняват и една нова от OST-a на сериала Flames of Desire.

oOOOOooOOO, думи нямам как ме зарадва! :es: Благодаря! :bow:

Присъединявам се към думи на blacky80, че изпълнителят е невероятен и сега "тръгвам на лов" за още негови изпълнения.

Търся си Maria-sama ga miteru - live action movie - или филма по Virgin Mary is Watching You. Наскоро излезе и ми цензурира торент сайтовете, в които го има, така че на някого, ако му попадне, много бих се нарадвала.

"chervenpiper 12 декември 2010

От ТУК. :D"

Благодаря и аз за линка, песента е много хубава, успя да ми влезе под кожата.

Някой знае ли от къде мога да си дръпна тайванския филм "Love You Ten Thousand Years" 2010 с английски или руски суб.? Тук не го намерих, а и при руснаците също не е качен.

Здравейте! Някой знае ли откъде си изтегля този филм? :)

Другото име на филма е Sin of a family, но все още не е излязал, така че скоро надали ще го намериш ;)

Другото име на филма е Sin of a family, но все още не е излязал, така че скоро надали ще го намериш ;)

Така ли? Не знаех, помислих си, че вече е излязъл, защото пишеше 2010 на него.... :lol:

Да, 2010 е, но още не е излязъл официално... т.е. трябва да минат 2-3 месеца от обявената дата, но може и скоро да стане това ;)

Хей, здравейте ...

Понеже съм нова исках да ми помогнете ... някой дали знае случайно кой е този филм или сериал, защото много ми хареса ...

http://www.hiclub.bg/forum/member_profile.asp?PF=48

Това е един профил. Долу подписа е въпросното филмче или сериалче.

Много ще съм Ви благодарна ако ми кажете. :rolleyes::):):)

Хей, здравейте ...

Понеже съм нова исках да ми помогнете ... някой дали знае случайно кой е този филм или сериал, защото много ми хареса ...

http://www.hiclub.bg/forum/member_profile.asp?PF=48

Това е един профил. Долу подписа е въпросното филмче или сериалче.

Много ще съм Ви благодарна ако ми кажете. :rolleyes::):):)

Сериал е и се казва "Mary stayed out all night". Виж ТУК

Имам питане относно филм, говоря по спомен от детството си тоест преди 25-20 години.

По телевизията даваха филм според мен японски, това което си спомням ясно е:

- елитна група войни на шогуна се забавляваше като се разхождаше из малките селища пиеше и избиваше който и падне ( това го няма във филма а се разказва) при идването си в едно от селищата попадат на много добър боец укрил се в селото или пребиваващ временно по стечение на обстоятелствата. Самите самураи бяха подобаващо маскирани с много впечатляващи изображения по лицата - изрисувани като за последно както и стана. Общо взето купона си течеше за тях докато не стигнаха до къщата с майстора и там има една сцена която се е запечатала в съзнанието ми. Пияният самурай влиза в стаята а от съседната стая е опъната връв по която се движи пумпал, за краткият момент през който съзнанието му беше заето с интересната гледка на пумпала по конеца животът му беше отнет... И така нататък. Имам спомен, че имаше и малко дете и количка но може и да се лъжа, знам че това вече прилича на сериала или филма за Огами Итто но не е това си беше пълно метражен филм със почти същата тематика, тоест човека се беше запътил към Шогуна. Никъде обаче не намерих място с изрисувани самураи и пумпал а и това си беше пълнометражен филм.

Е предполагам въпросът ми е ясен вече - кой филм съм гледа, ще съм признателен ако някой ми даде дори малка насока, доста се порових в нета и единственото което видях беше Зипанг но не е той филма за който говоря беше сериозен - но сцената с изрисуваните самураи и меч с пумпал на дръжката си е идея взета от филма за който говоря но е променена!?

Edited by ivailoj
Мнението беше преместено.