desjer Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Някой може ли да ми помогне да си изтегля отнякъде песента "im a happy person" : http://www.myspace.com/whoareyouostt/music/songs/im-a-happy-person-4088115 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervenpiper Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Някой може ли да ми помогне да си изтегля отнякъде песента "im a happy person" : http://www.myspace.com/whoareyouostt/music/songs/im-a-happy-person-4088115 От ТУК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 От ТУК. И аз благодаря за линка, този човек е страшен, с богата музикална кариера, страхотни песни, които доста млади изпълнители и по-стари изпълняват. П.С.Сетих се за онази моя обичана песен - Red Sunset Glow, дето BB изпълняват и една нова от OST-a на сериала Flames of Desire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desjer Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 oOOOOooOOO, думи нямам как ме зарадва! Благодаря! Присъединявам се към думи на blacky80, че изпълнителят е невероятен и сега "тръгвам на лов" за още негови изпълнения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Търся си Maria-sama ga miteru - live action movie - или филма по Virgin Mary is Watching You. Наскоро излезе и ми цензурира торент сайтовете, в които го има, така че на някого, ако му попадне, много бих се нарадвала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackova Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Търся My Wife is a Gambling Maestro от място където има поне сийд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Търся My Wife is a Gambling Maestro от място където има поне сийд. Филма : http://www.megaupload.com/?d=NO6WBWAJ Английски субтитри: http://www.megaupload.com/?d=ENUOQFX4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackova Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Туци, душко, много ти благодаря, бях вече се поизнервила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Аз пък се изнервих в търсенето на ТОЗИ ФИЛМ. Може ли някой да ми помогне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniela1504 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 "chervenpiper 12 декември 2010 От ТУК. " Благодаря и аз за линка, песента е много хубава, успя да ми влезе под кожата. Някой знае ли от къде мога да си дръпна тайванския филм "Love You Ten Thousand Years" 2010 с английски или руски суб.? Тук не го намерих, а и при руснаците също не е качен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Здравейте! Някой знае ли откъде си изтегля този филм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Здравейте! Някой знае ли откъде си изтегля този филм? Другото име на филма е Sin of a family, но все още не е излязал, така че скоро надали ще го намериш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Другото име на филма е Sin of a family, но все още не е излязал, така че скоро надали ще го намериш Така ли? Не знаех, помислих си, че вече е излязъл, защото пишеше 2010 на него.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Да, 2010 е, но още не е излязъл официално... т.е. трябва да минат 2-3 месеца от обявената дата, но може и скоро да стане това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Някой може ли да ми каже откъде мога да дръпна ето този сериал - Advocate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Хей, здравейте ... Понеже съм нова исках да ми помогнете ... някой дали знае случайно кой е този филм или сериал, защото много ми хареса ... http://www.hiclub.bg/forum/member_profile.asp?PF=48 Това е един профил. Долу подписа е въпросното филмче или сериалче. Много ще съм Ви благодарна ако ми кажете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chervenpiper Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Хей, здравейте ... Понеже съм нова исках да ми помогнете ... някой дали знае случайно кой е този филм или сериал, защото много ми хареса ... http://www.hiclub.bg/forum/member_profile.asp?PF=48 Това е един профил. Долу подписа е въпросното филмче или сериалче. Много ще съм Ви благодарна ако ми кажете. Сериал е и се казва "Mary stayed out all night". Виж ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Мерси, мерси, мерси, мерсиииииии :lol: :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivailoj Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 (edited) Имам питане относно филм, говоря по спомен от детството си тоест преди 25-20 години. По телевизията даваха филм според мен японски, това което си спомням ясно е: - елитна група войни на шогуна се забавляваше като се разхождаше из малките селища пиеше и избиваше който и падне ( това го няма във филма а се разказва) при идването си в едно от селищата попадат на много добър боец укрил се в селото или пребиваващ временно по стечение на обстоятелствата. Самите самураи бяха подобаващо маскирани с много впечатляващи изображения по лицата - изрисувани като за последно както и стана. Общо взето купона си течеше за тях докато не стигнаха до къщата с майстора и там има една сцена която се е запечатала в съзнанието ми. Пияният самурай влиза в стаята а от съседната стая е опъната връв по която се движи пумпал, за краткият момент през който съзнанието му беше заето с интересната гледка на пумпала по конеца животът му беше отнет... И така нататък. Имам спомен, че имаше и малко дете и количка но може и да се лъжа, знам че това вече прилича на сериала или филма за Огами Итто но не е това си беше пълно метражен филм със почти същата тематика, тоест човека се беше запътил към Шогуна. Никъде обаче не намерих място с изрисувани самураи и пумпал а и това си беше пълнометражен филм. Е предполагам въпросът ми е ясен вече - кой филм съм гледа, ще съм признателен ако някой ми даде дори малка насока, доста се порових в нета и единственото което видях беше Зипанг но не е той филма за който говоря беше сериозен - но сцената с изрисуваните самураи и меч с пумпал на дръжката си е идея взета от филма за който говоря но е променена!? Edited January 22, 2011 by ivailoj Мнението беше преместено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Търся ето този филм за сваляне BOX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts