glorfindel133 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Търся и L change the WorLd ( Death Note: L ) ... Някой ако може да каже откъде да го изтегля ..пък ако има и бг субс ще се радвам много! ето ти линк в замундата...още на първо търсене излиза има и вградени субс замунда L change the world Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Търся суб. за 19 с Топ. Ако някой има да ми ги прати или направо да ги сложи в темата на филма. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Търся филма Ai no mukidashi (2008) англ.заглавие Love Exposure. Японски. Много награди пък е и 4-ри часов, и ми се догледа. В avistaz-а съм останал без акаунт и нов не позволяват. ПП.tuci английски суб,нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Каквото намериш - това. Английските са за предпочитане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yongi Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Търся филма Ai no mukidashi (2008) англ.заглавие Love Exposure. Японски. Много награди пък е и 4-ри часов, и ми се догледа. В avistaz-а съм останал без акаунт и нов не позволяват. ПП.tuci английски суб,нали? Пробвай от ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Също търся Gokusen 3 Special ..с англ. субс! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yongi Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 http://vbox7.com/play:70fea35b Не знам това ставали? Може и да бъркам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Ами не.. Имах предвид 3-ти сезон на Gokusen Special ..с англ. субс! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ireto_rs Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Търся си един сериал, за който ми разказваше Ацабаца мминалата седмица... ама аз съм шматка и забравих как се казва... Та сериала е корейски и в първи епизод той отива да види приятелката си в чужбина, тя... и тя отива по някаква причина... разбиват им сърцата и след обилно количество алкохол те правят секс... тя забременява и се женят... и това се в първи епизод... та ако някой се сеща как се казва да свирка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Търся си един сериал, за който ми разказваше Ацабаца мминалата седмица... ама аз съм шматка и забравих как се казва... Та сериала е корейски и в първи епизод той отива да види приятелката си в чужбина, тя... и тя отива по някаква причина... разбиват им сърцата и след обилно количество алкохол те правят секс... тя забременява и се женят... и това се в първи епизод... та ако някой се сеща как се казва да свирка Ире, това е Wonderful Life.. със Зъбчо /Ким Дже Уон/ и Eugene.. Размениха си паспортите на аерогарата, после след разни перипетии се намериха, вечерта се напиха и на сутринта се събудиха в едно легло.. Аз съм още в началото, но и на мен сериалчето ми харесва.. И песничките са сладурски едни такива.. Похвалиха ми го и затова и тема си има..)) тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flowerlina Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Търся си английски субтитри за Jumunjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Търся си някакъв самоучител или учебник по корейски,започнах със разни сайтове,онлайн речници и така нататък,но нещо систематизирано ще ми дойде добре.Ако някой може да ми препоръча някоя програма или конкретен учебник ще ми бъде много полезно Edit:Търся си и ''Story of wine'' и Parade-знам,че вторият филм си има тема тук,но не мога да свалям от посоченото място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Търся Big Bang Electric Love Tour 2010, ако някой знае откъде мога да сваля, ще съм му много благодарна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Търся Big Bang Electric Love Tour 2010, ако някой знае откъде мога да сваля, ще съм му много благодарна. В нета, съответно и ние, имаме само ТВ версията, т.е. тази излъчена по телевизията . Първа част Втора част Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Блеки, ти си съкровище! Много ти благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathie Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Търся филма Ai no mukidashi (2008) англ.заглавие Love Exposure. Японски. Много награди пък е и 4-ри часов, и ми се догледа. В avistaz-а съм останал без акаунт и нов не позволяват. ПП.tuci английски суб,нали? Аз оттук съм си го сваляла цЪк Има го и тук:цЪк 2 и тук: cd1 cd2 cd3 Някой да знае откъде мога да си сваля всичките серии на Sailor Moon..страшно много ми се пригледа пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ето от тук например. и [Complete]"] 200 епизода. Голямо сваляне ще падне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelita Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Търся си един корейски филм - Story of Wine (2008). Претърсих какво ли не вече и пак продължавам. Ако някой е попадал на него вече, ще се радвам да ми помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Ако някой може да ми каже откъде мога да си дръпна Project X, ще съм му много благодарен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Ако някой може да ми каже откъде мога да си дръпна Project X, ще съм му много благодарен! Намерих го тук.Но трябва регистрация за да се види. А и е на деветка/DVD9/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts