Jump to content

Търся...

Recommended Posts

Търся и L change the WorLd ( Death Note: L ) ... Някой ако може да каже откъде да го изтегля ..пък ако има и бг субс ще се радвам много! :lol:

ето ти линк в замундата...още на първо търсене излиза :P има и вградени субс :)замунда L change the world

Търся филма Ai no mukidashi (2008) англ.заглавие Love Exposure. Японски. Много награди пък е и 4-ри часов, и ми се догледа. :lol: В avistaz-а съм останал без акаунт и нов не позволяват.

ПП.tuci английски суб,нали?

Търся филма Ai no mukidashi (2008) англ.заглавие Love Exposure. Японски. Много награди пък е и 4-ри часов, и ми се догледа. :lol: В avistaz-а съм останал без акаунт и нов не позволяват.

Пробвай от ТУК

Търся си един сериал, за който ми разказваше Ацабаца мминалата седмица... ама аз съм шматка и забравих как се казва...

Та сериала е корейски и в първи епизод той отива да види приятелката си в чужбина, тя... и тя отива по някаква причина... разбиват им сърцата и след обилно количество алкохол те правят секс... тя забременява и се женят... и това се в първи епизод... та ако някой се сеща как се казва да свирка :)

Търся си един сериал, за който ми разказваше Ацабаца мминалата седмица... ама аз съм шматка и забравих как се казва...

Та сериала е корейски и в първи епизод той отива да види приятелката си в чужбина, тя... и тя отива по някаква причина... разбиват им сърцата и след обилно количество алкохол те правят секс... тя забременява и се женят... и това се в първи епизод... та ако някой се сеща как се казва да свирка :)

Ире,

това е Wonderful Life.. със Зъбчо /Ким Дже Уон/ и Eugene.. Размениха си паспортите на аерогарата, после след разни перипетии се намериха, вечерта се напиха и на сутринта се събудиха в едно легло.. Аз съм още в началото, но и на мен сериалчето ми харесва.. И песничките са сладурски едни такива.. Похвалиха ми го и затова и тема си има..;)))

тук.

Търся си някакъв самоучител или учебник по корейски,започнах със разни сайтове,онлайн речници и така нататък,но нещо систематизирано ще ми дойде добре.Ако някой може да ми препоръча някоя програма или конкретен учебник ще ми бъде много полезно :)

Edit:Търся си и ''Story of wine'' и Parade-знам,че вторият филм си има тема тук,но не мога да свалям от посоченото място.

Търся Big Bang Electric Love Tour 2010, ако някой знае откъде мога да сваля, ще съм му много благодарна. :)

В нета, съответно и ние, имаме само ТВ версията, т.е. тази излъчена по телевизията :).

Първа част

Втора част

Аз оттук съм си го сваляла цЪк

Има го и тук:цЪк 2

и тук:

Някой да знае откъде мога да си сваля всичките серии на Sailor Moon..страшно много ми се пригледа пак ;)

Търся си един корейски филм - Story of Wine (2008). Претърсих какво ли не вече и пак продължавам. Ако някой е попадал на него вече, ще се радвам да ми помогне. :)