lostris Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Търся програма, която да чете rmvb файлове... Отварят се и с gom player, и с media player classic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Уфф,пак съм аз и пак търся Така,много интригуващ сюжет,любим актьор-Такеши Канеширо и Sweet rain.Accuracy of death..Намерих торент с превод в 4шеър,но не е активен от доста време.Ако някой го е гледал и има линк под ръка да пише,и аз продължавам с търсенето. Едит:намерих го,раздробен на 16 части,а и торента засега е на 1 процент И все пак,ако някой има линк да пише,благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Един от любимите ми филми. Заповядай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaniliika Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Emergency 2009.. търся някакви субтитри към него.. английски..руски..български ...аз нищо не намерих.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Love To Kill Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Търся Love in Disguise http://www.youtube.com/watch?v=YaqpqAfJKvg Ако го намерите на две части и в заглавието в скоби има © не сваляйте... заснет е с камера в киното ... Ако някой попадне на него нека ми пише на лична, благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Здравейте, търся един сериал! Таа разказваше се за едно момиче, което умееше да лъже много добре и един беше я наел да се представи за негова братовчедка... Не мога да се сетя как се казваше сериалчето! Ще се радвам, ако някой се сети! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keiko Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 mims3 мисля, че говориш за My girl има тема в сайта в Азиатски сериали - Южна Корея ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Търся си парчето на мp3,след като сам не успях да си го открия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinderella258 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Търся една виетнамска драма, Suddenly I want to Cry (Bỗng dưng muốn khóc, bong dung muon khoc) и със английски сутитри. Нядавам се някой да знае. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrav4eto76 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Случайно някой да знае откъде мога да си дръпна първи сезон на корейското мюзик айдъл? Тази година върви вторият сезон и се нарича Super star K2. Доста е забавно за гледане(слушане). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мейби Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 "Sex Is Zero"-не го намирам по каталозите!Някой да ми посочи линк за сваляне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mood Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 "Sex Is Zero"-не го намирам по каталозите!Някой да ми посочи линк за сваляне! А някъди другаде потърси ли? Може би тук или тук. И само от две бързи търсения. А някой длъжен ли е да ти посочи линк? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мейби Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 "По каталозите"имах предвид тези във форума.Дали има тема за филма.Исках да прочета нещо допълнително за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mood Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 "По каталозите"имах предвид тези във форума.Дали има тема за филма.Исках да прочета нещо допълнително за него. Мисля, че няма. Но можеш да поправиш това. В тракера, обаче има коментари. Доколко ще са ти полезни, не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 (edited) Търся драмата по анимето/мангата Lovely Complex.Защото не откривам нищо.Благодаря предварително. edit:Оказа се,че е филм не драма.И то с Koike Teppei/по-подходящ едва ли има /.Но все още не го намирам за сваляне. edit:Sa6e аз анимето си го имам на харда от много-много време, и е едно от любимите ми.Но чух,че има и игрална версия и ми е любопитно да я видя. edit3-Най-вероятно го има в avistazа,но са ми премахнали акаунта.А не позволяват нов. Edited October 4, 2010 by Alfons Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa6eto_ Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Едитвам го тоя коментар за 10 път сигурно, но има тема за драмата ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Alfons, пробвай от тук: Сваляне. Иначе го има онлайн, ето тук: Цък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Здравейте! Някой знае ли откъде мога да си изтегля One Missed Call Final с бг субс с Horikita Maki ? Да, знам, че го има в замунда, но не иска да се тегли от там. Така че, ако някой знае надежден торент (ама 100% да е сигурен) ...да казва! Търся и L change the WorLd ( Death Note: L ) ... Някой ако може да каже откъде да го изтегля ..пък ако има и бг субс ще се радвам много! Също търся Gokusen 3 Special ..с англ. субс! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darsi71 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Някой знае ли откъде мога да си изтегля One Missed Call Final с бг субс с Horikita Maki ? Пробвай тука за филма а за БГ суб му пусни името в subsunacs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts