Jump to content

Търся...

Recommended Posts

Уфф,пак съм аз и пак търся :D Така,много интригуващ сюжет,любим актьор-Такеши Канеширо и Sweet rain.Accuracy of death..Намерих торент с превод в 4шеър,но не е активен от доста време.Ако някой го е гледал и има линк под ръка да пише,и аз продължавам с търсенето.

Едит:намерих го,раздробен на 16 части,а и торента засега е на 1 процент :) И все пак,ако някой има линк да пише,благодаря предварително

Търся Love in Disguise

http://www.youtube.com/watch?v=YaqpqAfJKvg

Ако го намерите на две части и в заглавието в скоби има © не сваляйте... заснет е с камера в киното ...

Ако някой попадне на него нека ми пише на лична, благодаря предварително :)

Здравейте, търся един сериал! Таа разказваше се за едно момиче, което умееше да лъже много добре и един беше я наел да се представи за негова братовчедка... Не мога да се сетя как се казваше сериалчето! Ще се радвам, ако някой се сети! :rolleyes:

Случайно някой да знае откъде мога да си дръпна първи сезон на корейското мюзик айдъл? Тази година върви вторият сезон и се нарича Super star K2. Доста е забавно за гледане(слушане). :D

"Sex Is Zero"-не го намирам по каталозите!Някой да ми посочи линк за сваляне!

А някъди другаде потърси ли? Може би тук или тук. И само от две бързи търсения. А някой длъжен ли е да ти посочи линк?

"По каталозите"имах предвид тези във форума.Дали има тема за филма.Исках да прочета нещо допълнително за него.

Мисля, че няма. Но можеш да поправиш това. :) В тракера, обаче има коментари. Доколко ще са ти полезни, не знам.

Търся драмата по анимето/мангата Lovely Complex.Защото не откривам нищо.Благодаря предварително.

edit:Оказа се,че е филм не драма.И то с Koike Teppei/по-подходящ едва ли има :lol: /.Но все още не го намирам за сваляне.

edit:Sa6e аз анимето си го имам на харда от много-много време, и е едно от любимите ми.Но чух,че има и игрална версия и ми е любопитно да я видя.

edit3-Най-вероятно го има в avistazа,но са ми премахнали акаунта.А не позволяват нов. :mad:

Edited by Alfons

Здравейте!

Някой знае ли откъде мога да си изтегля One Missed Call Final с бг субс с Horikita Maki ? Да, знам, че го има в замунда, но не иска да се тегли от там. Така че, ако някой знае надежден торент (ама 100% да е сигурен) ...да казва! :D

Търся и L change the WorLd ( Death Note: L ) ... Някой ако може да каже откъде да го изтегля ..пък ако има и бг субс ще се радвам много! :lol:

Също търся Gokusen 3 Special :lol: ..с англ. субс! :P

Някой знае ли откъде мога да си изтегля One Missed Call Final с бг субс с Horikita Maki ?

Пробвай тука за филма :click: а за БГ суб му пусни името в subsunacs ;)