urawa_reds Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Търся си филми на ужасите... Без значение дали са с призраци, демони и всякакви други подобни, просто искам нещо мнооого страшно Гледай този Много е страшен,макар и да е европейско кино е много добър.Мисля че няма да останеш разочарован/разочарована... п.с.в началото ще ти е малко скучно,но после... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinardin Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Не е пролем, че е питано тук, но принципно темата за препоръки е ТАЗИ. Тази е за издирване на файлове. Тоест ако не можеш да намериш откъде да свалиш нещо конкретно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ddogg- Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 (edited) Hi... незнам дали е добре да питам за филма, защото той не е азиатски просто е с Brenda Song. Казва се Boogie Town, и тъй като мисля, че е от мой тип филмите - с танци много го търси и все не го намирам за сваляне. Ако някой го намери моля да ми даде линк. Благодаря предварително. Edited August 20, 2010 by sinardin Не, не е добра идея. Тия въпроси са за Офтопик темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Smith Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Не мога да намеря Virtual Seduction (1995).Някой да знае от къде мога да си го дръпна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Търся досега не особено успешно''Revolution'' -Trans Fixion Намерих си три песни на групата досега,но не и тази,заради която ги чух първоначално.Освен това ми се слуша и Dixanadu.Сетих се,че май има начин да свалям от Ютюб,но не знам как точнокато казах че си падам малко индианец хич не се шегувах Освен това знам,че няма субтитри за всички епизоди на High kick![ но ми се ще да гледам поне две-три серийки с английски или какъвто там превод има(така де,малко ще ме затрудни на френски или немски,но се е случвало да няма друго в Ютюб и ще се мъча,какво да правя )Но все пак най-добре да е на английски,за жалост руски така и не научих. Ако някой има скътан линк да пише,много много благодаря предварително и черпя online бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Заповядай Групата е добра.Ще си слушам и аз албума. ПП.Moi Dix Mois - Dixanadu Дано за това да става дума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Заповядай Групата е добра.Ще си слушам и аз албума. ПП.Moi Dix Mois - Dixanadu Дано за това да става дума. Да,точно това е Групата я прослушах,но не намерих за сваляне.А М10М си ми е любов,само че този албум не го намерих. Благодаря ти за бързата реакция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffler Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 На някой да му е попадал "Princess Raccoon" ("Tanuki Goten") за сваляне? Много искам да го гледам, но не го откривам нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Свали от този линк. (изисква регистрация) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dostoevski Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Не мога да намеря Virtual Seduction (1995).Някой да знае от къде мога да си го дръпна? Виж тук . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffler Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Мерси за линка, сваля се )) Сега си търся един филм, който е ко-продукция, казва се "Cold Fever", съдейки по трейлъра е страшно интересен и различен. Ако се сещате къде мога да го открия, ще съм много щастлива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yongi Posted August 26, 2010 Share Posted August 26, 2010 Пробвай ТУК и при руснаците го има ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Здравейте!! Търся един филм обаче не мога да се сетя как се казваше... Разказваше за едно богаташко момче, което попада в провинцията (нещо май не искаше да прави или аз не се сещам..) и се среща с едно момиче и се влюбват! Мисля, че пишеше, че любовта го променила и той трябваше да направи някакъв избор. Нещо подобно...а да.. имам снимка от филма, много ми хареса тогава и реших да си я сваля и по-късно да гледам филма, но забравих и сега го няма в сайта! Ето и снимката: Надявам се някой да се сети! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa6eto_ Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Филмът се казва A Millionaire's First Love. Има тема за него ТУК . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Филмът се казва A Millionaire's First Love. Има тема за него ТУК . Мерси много за бързия отговор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Търся програма, която да чете rmvb файлове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dostoevski Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Според тази страница тук, този тип файлове можеш да ги отвориш с Real Player. Също така и с VLC player. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Мерси за бързия отговор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vili Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Здравейте. Търся английски субтитри за тайванския филм "Autumn's Concerto (2010)". Самият филм е с вградени такива, но на мен лично ми е много трудно да го гледам по този начин. Искам да се опитам да го преведа на български, но се страхувам, че няма да успея с вградените. Ще съм много благодарна, ако някой може да ми помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Здравейте,пак търся нещо ''Alien band'' 2009 ,доколкото разбрах музикален филм с Hwang Chan Bin(французинът от Тамна,познат още като Pierre Deporte-голяма каша с тези имена и псевдоними).Поне в описанието на английски пише,че е филм,може да съм се объркала съвсем.Открих ето това:Нещо на корейски,което не разбирам...все още Не ми е много спешно,просто се заинатих да разбера какво е,ютюб мълчи по въпроса.Аа,открих и ето този трейлър,но не става много ясно за какво ще е филмът.Освен че музиката не е зле,не разбрах друго.Едит:трейлърът не се отваря,я да видим така Реших,че ако някой знае,то ще е тук,ако ли не,не е нещо важно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts