chervenpiper Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Да merisa точно тази търся еп.1/ 4от4. Изтеглих и двата OST-а но за мое съжаление нищо Доколкото разбрах песента звучи в 4 от сериите, но не е включена в ОСТ-а. Нямам идея защо. Така и не успях да догледам сериала, но песента много ми беше харесала. Цял ден се рових из нета (и по принцип всичко откривам), но нищо. В няколко сайта е зададен този въпрос, но отговор все още няма. Ако някой все пак успее да я намери, ще го разцелувам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Не е включена в ОСТ-а. И аз не знам защо. Така и не успях да догледам сериала, но песента много ми беше харесала. Цял ден се рових из нета (и по принцип всичко откривам), но нищо. В няколко сайта е зададен този въпрос, но отговор няма. Аз вече се предадох,къде ли не се рових нищо не излиза И все пак ,ако някога попаднеш на нея..... не ме забравяй Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Може ли да помогне някой? От къде мога да изтегля" Piano"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 От къде мога да изтегля" Piano"? Ако е този: My Piano (2006) - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-erna Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 ''All my love'' - това е корейски сериал с кратки епизодчета. В него участват познати к-поп звезди. Не знам от къде да си го сваля или гледам с английски субтитри. Ето и кратко клипче от сериала. http://www.youtube.com/watch?v=vlQQ8HXPWcE&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 ''All my love'' - това е корейски сериал с кратки епизодчета. В него участват познати к-поп звезди. Не знам от къде да си го сваля или гледам с английски субтитри. Ето и кратко клипче от сериала. http://www.youtube.com/watch?v=vlQQ8HXPWcE&feature=related online тук го има: донякъде Ама те 210 серии май: ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-erna Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Merisa, много ти благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Търся един филм. Трябва да е китайски или тайвански/защото японски и корейски със сигурност не е /. Единственото, което знам за него е как изглежда постера му: Брат и сестра /сигурен съм, макар че не знам защо/ седят на пейка по комунистическо време/съдейки по облеклото/. Тя с плитки, той с 2 патерици в ръце. Около 20 годишни Малко ви хвърлям в тъча, ама съм сигурен, че филма е много известен и все някой ще се сети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomila Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Alfons: Ето го филма Повечето ти предположения са верни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Alfons: Ето го филма Повечето ти предположения са верни. Точно той. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriki Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Търся отчаяно новият филм на Сион Соно- Himizu..ако изобщо го има някъде..благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Търся отчаяно новият филм на Сион Соно- Himizu..ако изобщо го има някъде..благодаря Краткото ми търсене ме доведе до тук: Release Date: January 14, 2012 , от тук нататък или трябва да се почака или да се надяваме на чудеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Доста ще трябва да се изчака, докато излезе Himizu. Световната му премиера беше във Венеция, където филмът се сдоби с престижна награда. Има подробни трейлъри Линк , както и 7 минутен клип от самия филм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Не се сещам заглавието на един корейски филм комедия До колкото си спомням,беше за една агенция която изпълнява поръчки за влюбване. Накрая трябваше да се влюби една девойка,тя пък се оказа голямата любов на шефа и стана кашата...... Ако някой се сети......добре ще е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Не се сещам заглавието на един корейски филм комедия До колкото си спомням,беше за една агенция която изпълнява поръчки за влюбване. Накрая трябваше да се влюби една девойка,тя пък се оказа голямата любов на шефа и стана кашата...... Ако някой се сети......добре ще е Cyrano Agency (2010) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Да това е! Благодаря много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spark Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Малко помощ !! Търся една песен от първи епизод на Swallow the Sun, но не я чувам да я има в OST-а. Някой ако може да помогне,ето тук започва към 47мин : 45сек - My link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Малко помощ !! Търся една песен от първи епизод на Swallow the Sun, но не я чувам да я има в OST-а. Някой ако може да помогне,ето тук започва към 47мин : 45сек - My link Предполагам,че имаш предвид тази My link И аз я търсих преди време но неуспешно. Не знам защо е изключена от OST-а,дори и в youtube не я намерих. Ако ти си с по голям късмет ще се радвам да споделиш.Ако се знаеше поне изпълнителя....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yongi Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Градски ...тука я намирам, но за съжаление не са й написали името и е резната от филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkapan Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Търся един сериал Roller Coaster Plus Date Big Bang излъчван по tvN през 2010 година. Сериалчето разбрах, че е от 16 епизода, но никъде не намерих места за теглене, малко хелп. Ето малко повече инфо - вижте тийзърчето малко по-долу, предвещава голям смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts