Jump to content

Търся...

Recommended Posts

Да merisa точно тази търся еп.1/ 4от4.

Изтеглих и двата OST-а но за мое съжаление нищо :(

Доколкото разбрах песента звучи в 4 от сериите, но не е включена в ОСТ-а. Нямам идея защо.

Така и не успях да догледам сериала, но песента много ми беше харесала. Цял ден се рових из нета (и по принцип всичко откривам), но нищо.

В няколко сайта е зададен този въпрос, но отговор все още няма.

Ако някой все пак успее да я намери, ще го разцелувам!

Не е включена в ОСТ-а. И аз не знам защо. Така и не успях да догледам сериала, но песента много ми беше харесала. Цял ден се рових из нета (и по принцип всичко откривам), но нищо.

В няколко сайта е зададен този въпрос, но отговор няма.

Аз вече се предадох,къде ли не се рових нищо не излиза :(

И все пак ,ако някога попаднеш на нея..... не ме забравяй ;)

''All my love'' - това е корейски сериал с кратки епизодчета. В него участват познати к-поп звезди. Не знам от къде да си го сваля или гледам с английски субтитри. Ето и кратко клипче от сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=vlQQ8HXPWcE&feature=related

''All my love'' - това е корейски сериал с кратки епизодчета. В него участват познати к-поп звезди. Не знам от къде да си го сваля или гледам с английски субтитри. Ето и кратко клипче от сериала.

online тук го има: :click: донякъде :blink:

Ама те 210 серии май: ТУК :o

Търся един филм. Трябва да е китайски или тайвански/защото японски и корейски със сигурност не е /. Единственото, което знам за него е как изглежда постера му:

Брат и сестра /сигурен съм, макар че не знам защо/ седят на пейка по комунистическо време/съдейки по облеклото/. Тя с плитки, той с 2 патерици в ръце. Около 20 годишни :rolleyes:

Малко ви хвърлям в тъча, ама съм сигурен, че филма е много известен и все някой ще се сети. :)

Търся отчаяно новият филм на Сион Соно- Himizu..ако изобщо го има някъде..благодаря :)

Краткото ми търсене ме доведе до тук: Release Date: January 14, 2012 , от тук нататък или трябва да се почака или да се надяваме на чудеса ;)

Доста ще трябва да се изчака, докато излезе Himizu. Световната му премиера беше във Венеция, където филмът се сдоби с престижна награда. Има подробни трейлъри Линк , както и 7 минутен клип от самия филм.

Не се сещам заглавието на един корейски филм :huh: комедия

До колкото си спомням,беше за една агенция която изпълнява поръчки за влюбване.

Накрая трябваше да се влюби една девойка,тя пък се оказа голямата любов на шефа и стана кашата......

Ако някой се сети......добре ще е ;)

Не се сещам заглавието на един корейски филм :huh: комедия

До колкото си спомням,беше за една агенция която изпълнява поръчки за влюбване.

Накрая трябваше да се влюби една девойка,тя пък се оказа голямата любов на шефа и стана кашата......

Ако някой се сети......добре ще е ;)

Cyrano Agency (2010) :)

Малко помощ !! Търся една песен от първи епизод на Swallow the Sun, но не я чувам да я има в OST-а.

Някой ако може да помогне,ето тук започва към 47мин : 45сек - My link :(

Малко помощ !! Търся една песен от първи епизод на Swallow the Sun, но не я чувам да я има в OST-а.

Някой ако може да помогне,ето тук започва към 47мин : 45сек - My link :(

Предполагам,че имаш предвид тази My link

И аз я търсих преди време но неуспешно.

Не знам защо е изключена от OST-а,дори и в youtube не я намерих.

Ако ти си с по голям късмет ще се радвам да споделиш.Ако се знаеше поне изпълнителя....... ;)

Търся един сериал Roller Coaster Plus Date Big Bang излъчван по tvN през 2010 година. Сериалчето разбрах, че е от 16 епизода, но никъде не намерих места за теглене, малко хелп.

Ето малко повече инфо - вижте тийзърчето малко по-долу, предвещава голям смях. :)