Jump to content

Търся...

Recommended Posts

Търся една тема от форума, но не мога да я намеря. Става дума за корейските компании като SM и още няколко. Може ли линк? ;)

Търся една тема от форума, но не мога да я намеря. Става дума за корейските компании като SM и още няколко. Може ли линк? ;)

Странно преди беше в общата страница на музикалния раздел, а сега я няма. :blink: Да не би да е изтрита??

Странно преди беше в общата страница на музикалния раздел, а сега я няма. :blink: Да не би да е изтрита??

Ангелче, и аз това се чудя. :unsure:

Имам един малко странен въпрос и много се надявам някой да ми помогне...не знам дали сте забелязали Мелодийката , с която звъни телефона на Hyun Bin в The Snow Queen, та ще съм много благодарна , ако някой ми помогне да я открия по някакъв начин :)

Звучи ми като рандъм коледна мелодийка. Не мисля, че има някаква връзка с него и неговият вкус. Моето мнение е, че е от вградените начални мелодии на този телефон и Хьон Бин дори не си я е слагал. Така че не се отчайвай много, ако не я намериш. :)

Тази е :

Но в по-изчистен вариант, предполагам.

Доколкото успях да разбера, мелодията е на Дисни, но коя точно... Нямам ни най-малка представа. Сори.

И все пак, ако в този вариант те устройва, можеш да я свалиш от ТУК

Тази е :

Но в по-изчистен вариант, предполагам.

Доколкото успях да разбера, мелодията е на Дисни, но коя точно... Нямам ни най-малка представа. Сори.

И все пак, ако в този вариант те устройва, можеш да я свалиш от ТУК

Лелее, много съм ти благодарна , тя е да :yes::) :) :) благодаря , благодаря :):kissx:

Моля ви помогнете, никъде не намирам песента която са използвали в 47мин на първа серия от сериала Swallow the Sun .

Виж ако тук я няма да продължаваме да търсим ;)swallow the sun ost

А всъщност тази в началото ли търсиш? еп.1/ 4от4