Jump to content

Търся...

Recommended Posts

Да си споделя и аз болката :) Търся концерт на Vanness Wu. Никъде нищо не намирам, не виждам инфо за ДВД, само няколко концерта, които явно не са филмирани... ама друго си е да попитам, да не ме е яд после :)

Търся Yukinojo henge ,по възможност със синхронизирани субтитри. Много ми се гледа,доколкото разбрах е история за отмъщение,любов и Kabuki :D

Edit: имам предвид танпатсу версията от преди 3 години,не големия филм :)

Qeerbeat са обявили проекта още тогава...и досега нищо :D

Хванала ме е вълната:Да гледам Не=Джони японски актьори напоследък-толкова интересни актьори,толкова грабващи заглавия.....и никакво време :blink: :blink:

Както и да е,сега си търся това конкретно Seoul café Saito и корейска компания.Като гледам в каста се състои от не толкова любими имена,но все пак ми стана интересно.

Търся филма или сериала на Наримия Хироки, в които е като на снимката по-долу.

Май става въпрос за Tokyo Dogs

Eто кадри от него, мисля си, че снимката е от там, защото аз не съм го гледала - My link

ако ще го теглиш по добре дърпай от :click: че на другите места няма почти никакъв сийд, и само си добави бг субтитрите от тук.

Но ти трябва регистрация.

Търся филма или сериала на Наримия Хироки, в които е като на снимката по-долу.

tumblr_lgix8i3ZNe1qaiz7oo1_500.gif

Тъй де, това може би е от Tokyo Dogs, но така или иначе, Kathie, другия филм не се намира никъде, а Tokyo Dogs е добър сериал ... става за утешение ;)

EDIT: не знам защо реших, че се пита за един и същ филм, а и нямам спомен за тази сцена от Tokyo Dogs :blink:

Здравейте, опитвам се да издиря от къде да си сваля албум на японската ню метъл банда "RIZE" от 90-те години. Малко помощ няма да ми е излишна, благодаря

Търся филма Yakuza Weapon (2011) с Так Сакагучи.

Премиерата е била февруари.

569685.jpg

Ако някой може да помогне ще съм много благодарна, че филмите с Так са ми много трудни за намиране.

Възможно е да е малко рано още да го има някъде.unsure.gif

Търся една песен. С нея започва и свършва тайландския хорър Body #19. Сигурен съм, че който го е гледал се сеща за коя песен става дума. Сам не попаднах на нищо.

edit; Освен, че певицата се казва Дженифър Ким.

Търся една песен. С нея започва и свършва тайландския хорър Body #19. Сигурен съм, че който го е гледал се сеща за коя песен става дума. Сам не попаднах на нищо.

edit; Освен, че певицата се казва Дженифър Ким.

Не съм гледала филма, но да не би да е това: