lazeto Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Off Topic The Witch's Diner (마녀식당으로 오세요) Страна: Южна Корея Също така известен като: Manyeosikdangeuro Oseyo По новелата на Goo Sang Hee "Manyeosikdangeuro Oseyo" Период на излъчване: 2021 – Юли – 17 до 2021 – ? – ? Време на излъчване: Петък Жанр: Драма, Фентъзи, Храна Канал: tvN Епизоди: 8 Режисьор: So Jae Hyun (Memorist, Dear My Room) Сценарист: Lee Young Sook Субтитри: Английски Участват: Song Ji Hyo като Zo Hee Ra Nam Ji Hyun като Jung Jin Chae Jong Hyeop като Lee Gil Yong Yoon Da Young като Lee Yoon Mi Lee Kyu Hyung като CEO Park (епизод 1) Резюме: „The Witch's Diner“ е тъмна фантастична драма за вещица, собственичка на ресторант, която изпълнява желания в замяна на душите на клиентите… Свали с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 7 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Тримата главни актьори правят реклама на сериала си с "готвене". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Отчаяно търся накаква причина, за да продължа гледането на това нещо. Ако някой намери такава, да се обади. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Изгледах 4-те излезли серии една след друга днес, жалко че не изчаках да излезе целия сериал, за да си го изгледам маратонската, защото много ми хареса. Може би просто ми се гледаше нещо на тази тематика. Харесвам 2-те актриси, готическата обстановка в ресторанта и около вещицата, мистиката. По готически леко зловещо, но приказно и тайнствено. Има някаква мистерия около 3-мата главни герои, която ги свързва, но сигурно чак към края ще се разкрие. Интересни са и линиите, както за училището на младежа, така и историите на клиентите на ресторанта и това каква цена всеки един от тях се съгласява да плати за сбъдването на желанието си. Какво си готов да загубиш, когато получаваш нещо даром и дали си заслужава. Тези зрители, които са харесали Mystic Pop-up Bar и Hotel Del Luna ще оценят и този сериал. 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted August 14, 2021 Share Posted August 14, 2021 Изгледан. Хареса ми до края, но някак ми беше малко и сериите кратки. Можеха да развият още повече героите и отношенията между тях и да включат още най-различни герои с техните житейски истории, като клиенти на ресторанта. И да добавя много сладко това говорещо дърво и как само си сменяше цвета на листата според настроението 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Малко безполезно упражнение ми се вижда тоя сериал. Какво искаха да покажат? Off Topic Раждането на младата вещица? Само че Джин е дъщерята на Хера? И какви са тия слаби вещици бе? Никакви умения не показаха. Те магии без готвене не можеха ли да правят? И за къде сме без младеж който се влюбва в кака си? Имах очаквания за втори сезон, ама май няма да го има. А за доста от желанията, магия не им трябваше, можеха и по естествен път да ги постигнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts