bealonenomore Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 PAWN / ЗАЛОГ Страна: Южна Корея Жанр: драма Продължителност: 113 мин. Премиера: 29 септември 2020 г. Сценаристи: Yoon Je Kyun, Son Joo Yeon Режисьор: Kang Dae Kyu В ролите: Sung Dong Il - Doo Seok Ha Ji Won - Seung Yi Park So Yi - малката Seung Yi Kim Hee Won - Jong Bae Kim Yun Jin - Myung Ja Na Moon Hee - майката на Myung Ja Kim Jae Hwa - Madame Jung Yoo Teo - Yoo Duk Hwa Jung In Gi - Interpreter Noh Jin Yoo Young - South Korean Minister Hong Seung Hee - Seung Yi (teen) Yu Seong Ju - Choi Man Sik Lee Jae Yong - Hyungje Welfare Facility director Park Hyun Suk - reverend mother Yoo Soon Woong - Byeong Dal Cha Chung Hwa - Byeong Dal's wife Jang Myung Kab - Byung Sub Lee Dong Jin - Seung Yi's boyfriend Yoon Jong Goo - factory manager Noh Eun Ha - nurse Jung Tae In - Incheon station kid 1's mother Park Eun Young - hangover soup restaurant owner Yoo Seong Hyun - marines neighborhood patrol Han Seung Yun - Doo Seok stand-in Kim Byung Cheol - Incheon station homeless man Lee Eun Ju - center employee Резюме: Пак Ду Сок е събирач на дългове. Работата го среща с Мьонг Джа, нелегална имигрантка, която не може да покрие дълга си. За да получи парите, Ду Сок взема дъщеря ѝ като залог. Майката обаче е депортирана и неочаквано лихварят се оказва с малко дете, за което трябва да се грижи... Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с руски превод 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted May 31, 2021 Author Share Posted May 31, 2021 Прекрасен филм – едно малко бижу, на което се радвам, че попаднах! Много думи са излишни – филм за добрите хора и за това, че доброто никога няма да умре, независимо от обстоятелствата! Прекрасен Сонг Донг Ил! Ха Джи Уон никога не ми е била любимка, и тук не можа да ме спечели, но детето – "младата ѝ версия" – е прелестно! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkbreathe Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 Филмът е страхотен и тежък на моменти...но си заслужава всяка секунда...която му отделих за превода... Честно казано актьорите бегло ги познавам... Но заради малката го изгледах...хареса ми от други два филма, който преведох. 4 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) Прекрасни хора, благодаря за превода на този филм. Не знам как съм го пропуснала досега. Топъл и човешки филм. Показа силата на човечността, привличането на добротата, преобразуващата любов, грижата, съпричастността, привързаността, благодарността, значението на семейството, обкръжението, което спомага за положителната промяна и развитие. Обърна внимание на хората с всичките им качества. Засегна и важни социални проблеми. Разчувства ме много. Страхотен Сонг Донг Ил - както винаги открадна шоуто с представянето си и прекрасна Пак Со И. Много добро представяне на Ким Хи Уон, както и на Ха Джи Уон. Приятна изненада бяха Ким Юн Джин и На Мун Хи, които са ми любими от Harmony. Мога и още да напиша, но няма смисъл. Който го изгледа, ще го усети според собствените си възприятия. Edited June 1, 2021 by Koizora 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 преди 45 минути, Koizora написа: Приятна изненада бяха Ким Юн Джин и На Мун Хи, които са ми любими от Harmony. Всъщност режисьорът и единият от сценаристите за "замесени" и в Harmony Което ми напомня, че трябва да го преговоря някой ден. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Преди 1 час, bealonenomore написа: Всъщност режисьорът и единият от сценаристите за "замесени" и в Harmony Което ми напомня, че трябва да го преговоря някой ден. Даа, видях и точно това си помислих Не съм си го припомняла скоро. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Прекрасен филм, който те грабва още в началото и не те пуска до края, ааа финалааа беше просто толкова емоционален, че на следващия ден ме боля главата заради големия рев, който му ударих. Чак и сега пускам сълза като се сещам за някои сцени от филма - толкова топъл, и човешки. Всички актьори бяха страхотни, а малката девойка - направо великолепна. Гледайте хора! Няма да съжалявате! Много благодаря за превода. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 (edited) Още една онлайн опция. Edited February 11, 2022 by bealonenomore Благодаря, добавям в първия пост :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manniwelle Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Човешкото манифестира толкова мощно в този филм, че вероятно само онези, които са ампутирани от това да разпознават, търсят и разпространяват любов не биха били докоснати/превзети/блъснати-от-профучаващ-валяк/ от това корейско бижу. История, музика, каст, ИГРА- всичко е на сто!! Благодаря за чудесния превод!! Препоръчвам на онези, които все още не са го гледали! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts