vivivan Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Off Topic Mysterious Love 他在逆光中告白 / Ta Zai Ni Guang Zhong Gao Bai Държава: Китай Излъчване: 15 април 2021г. - 6 май 2021г. Жанр: романтичен, криминален Епизоди: 16 по 35 мин. По новелата "Ban Yin" на Ni Shui Qian Liu Режисьор: Ming Yan TV: Sohu TV Субтитри: Английски Участват: Tsao Yu Ning като Ли Тън Yulia Yu Yue като Руан Ниен Чу Leslie Ma Xin Mo като Цяо Ю Фей Wu Hao Ze като Дзян Хао Sky Li Qing Tian като Чън Гуо Джъ и др. Резюме: Очарователната театрална актриса Ниен Чу не може да забрави своя спасител от преди 5 години. Един ден случайността я среща с охранителя Ли Тън, който твърде много прилича на нейния спасител. Ще си признае ли Ли Тън, че е човекът от преди 5 години и ще се пребори ли за любовта си… Свали с български субтитри: и Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с с руски субтитри 8 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 На това си слушах музиката и си гледах любителските клипчета, защото се съмнявах, че може да видим скоро субтитри. Но ме изненадаха Не очаквайте кой знае какво, има си забележки. Аз лично - към дървените целувки на главната (надявам се само в началото да са такива ). Но пък си го харесах и си го чаках Надявам се като не е много рекламирано, да не му орежат много от сцените между главните, че ми омръзна от такива дет ги снимат по 10 минути и накрая в епизода - 10 секунди И песента от трейлъра... Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Тази драма в момента е жесток хит в групите за чайна сериали. След като ми попаднаха едно-две клипчета го намерих при другарките рускини и го изядох до 13 еп. Не, че е нещо невиждано, обаче супер зарибява, а главния си е готин. Втората двойка също са сладури, особено мъжката половина :). Оглеждах се дали са пуснали англ. субки, евентуално за превод, обаче не можах да открия. На който му се гледа с руски субки 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 7, 2021 Author Share Posted May 7, 2021 @Indira в такива моменти се ядосвам, че не послушах майка ми да запиша руски език Мноого са напред - една любителска група е почнала английския превод и засега са пуснали само онлайн - видях го късо снощи и по нощите ометох излезлите 5 епизода 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Този сериала е от типа който харесвам и то много. Сериозни мъже. Видях как наистина се уважава една жена. Главния веднага ме спечели, с опорите лице в лице. Не ги броих, но потта която се стичаше по лицето му казваше всичко... Препоръчвам. Китито може да го почва. Този е сериозен, а другият който ще й препоръчам супер забавен. Сега отивам там да пиша и го препоръчам. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 8, 2021 Author Share Posted May 8, 2021 @lukreciana за лицевите опори под завивката ли имаш предвид..... аз заради тях чаках сериала 4 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Навихте ме, мноооого впечатляващи бяха лицевите опори, великолепна фигура има младежа 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Толкова красавци и красавици накуп. Още един се замеси. Главният хвърля такива убийствени погледи, че всички се отказват, което му е и целта. Сега идва ред на арт-директора. Дотук съм. Другите довечера ще гледам. Приятеля на бодигардчето-шеф е също супер готин. Пък дъщеричката -толкова устатна сладурана. Отношенията и споровете им с приятелката на главната просто са върха. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Оле, оле, този Tsao Yu Ning какъв можел да бъде! Огън! Много страст, много воля в героя му. Драматично излъчване има, обаче като се усмихне, съвсем слънчев става. И лицевите опори – ама как им хрумна това на тия хора, направо се изумих . Все още не съм разбрала историята преди 5 години, как момичето се озова с него, защо живяха заедно и каква е тая монета. Ама съм само до 9-та. Харесват ми дребните им спорове, искам–не искам–колебанията този път не са дразнещи, отношенията им досега ми причиняват пеперуди в корема. И има хубава музичка. Ииии сега почвам чакането на преводааааааа. Оф, дали да пробвам 10-та с руския автопревод на Гугл оппа? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneto Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Аз го стопирах на 7 и ще си изчакам субтитрите на всички. Колко се смях като прочетох за пръв път Гугл оппа 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 9, 2021 Author Share Posted May 9, 2021 Добре сте вие с руския..аз с английския съм закотвена на 5ти епизод... не че не ми оспамиха с разни забавни сцени, че дори и с финала А за Гугл оппа - зяпам един сериал с автотранслейт в Youtube, ама реших да проверя при рускините дали няма нещо..... така се пулих на тоя надпис - викам преводаческа група ли да са 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Момчето е огън, в 12-ти особено! Off Topic Другия конкурент, съвсем го отшиха, толкова чаровен и харизматичен артист. Беше добър съперник в началото, направиха го лошко и пълен страхливец, което не се връзва с излъчването му. Тук сбъркаха сценаристите Може би да не засенчи главния, поне аз така виждам нещата... Конкурент на Дедо по страшни погледи, но отправени точно в целта. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Преди 3 часа, kitket написа: Оле, оле, този Tsao Yu Ning какъв можел да бъде! Огън! Много страст, много воля в героя му. Драматично излъчване има, обаче като се усмихне, съвсем слънчев става. И лицевите опори – ама как им хрумна това на тия хора, направо се изумих . Все още не съм разбрала историята преди 5 години, как момичето се озова с него, защо живяха заедно и каква е тая монета. Ама съм само до 9-та. Харесват ми дребните им спорове, искам–не искам–колебанията този път не са дразнещи, отношенията им досега ми причиняват пеперуди в корема. И има хубава музичка. Ииии сега почвам чакането на преводааааааа. Оф, дали да пробвам 10-та с руския автопревод на Гугл оппа? Аз не устисках и го изгледах до 12 включително с Гугл оппа. Разбира се за какво иде реч, но е ужасно! Сега чакам като куче пред касапница или да го довършат другарките рускини или поне да излязат софт субки и сами да си го преведем. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Не мога да разбера какво интересно намерихте в тоя сериал, но това не пречи да ви пожелая приятно гледане. Мъчих го осем епизода с превъртане, заради коментарите ви. Мадамата все едно леля му на главния, като са в кадър, пък и историята никаква, но вкусове разни. За моя- не става. Хубавото е, че са много сериалите и на принципа "проба-грешка" все нещо се нацелва, според вкуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Поправка- не осем, а седем епизода съм изгледала, но не мога да направя горе корекция, след забраната за корекции. Ако е задобряло осезаемо, или е станало много интересно в осми и нататък, свиркайте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Слагам лелката в списъка за гледане, но ще изчакам някакви субтитри за всички епизоди. Ако ми хареса, ще ме дразни чакането, ако не ми хареса, ще мога да мина на последен епизод и да приключа. Изобщо голяма далавера си е да има субтитри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 @bond, това не ти е юридическия сериал, дето трябва да следиш и най-малките подробности в диалозите. Тук автоматичният превод е напълно достатъчен за елементарните диалози. Та сигурно и автопреводът на Гугл оппа става, защото и аз гледах при негов събрат от новата мода автопреводачески групи и си беше прилично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 12, 2021 Share Posted May 12, 2021 Само 16 епизода са. Не ми е спешно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarlet Heart Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 Предполагам, че интересът тръгва от 'сухата тренировка' в леглото от първа серия. Главният е готин също така. Не се маза с кремове и маски, козметиката я беше оставил за главната. Звукът май беше записван по време на снимките, поне нямаше фрапантно усещане, че актьорите са озвучавали в последствие самите себе си. И главният е готин... ама това май го казах. Изгледан по диагонал за една вечер. Да, не само преведени субки, никакви субки не трябват, няма скрити мъдрости и проникновения. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 Изгледах два и започнах да се притеснявам, че ще трябва да чакам превод, защото ще ми хареса. Ей този момент най го мразя. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts