Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Dark Hole ( 다크홀)

РоманизацияDark Hole

Също така известен като

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 2021 – Април – 21 до 2021 – Май – 30

Време на излъчване: събота и неделя, 22:50 KST (корейско стандартно време)

Жанр: мистерия, трилър, екшън, научна фантастика

КаналOCN

Епизоди: 12 (70 мин. на серия)

Режисьор: Ким Бонг Джу (The Phone)

СценаристЧонг И До (Strangers From HellItemSave Me)

Продукция: Kiwi Media Group, WooSang Film (영화사 우상)

Субтитри: Английски

Уики

Хансине

Участват:

Ким Ок Пин като И Хуа Сон

И Джун Хьок като Ю Те Хан

Jang Seong Won / Чанг Сонг Уон като И Йонг Те

Yoon Jung Bin / Юн Джонг Бин (윤정빈) като У Санг

Park Keun Rok / Пак Гън Нок  като Че Сънг Те

Lee Ha Eun / И Ха Ън като Юн Сет Бьол

Won Choon Kyu / Уон Чун Гю (원춘규) като Нам Джин Ил

Jun Young Mi / Чон Йонг Ми (전영미)

Резюме:

И Хуа Сон е детектив от регионален екип за разследване към сеулската полиция. Един ден получава обаждане от убиеца на съпруга си и незабавно заминава за Муджин. В града хората са вдишали неизвестни изпарения, излизащи от отточна тръба, които ги карат да мутират, превръщайки ги в чудовища.

Настъпва хаос, а И Хуа Сон се опитва едновременно да се справи с пандемията и да залови убиеца на съпруга си.

Юн Те Хан живее в Муджин. Някога е работил като детектив, но криминален случай е причината за напускането му и отказването от професията. Сега работи като шофьор на аварийна кола за изтегляне на закъсали автомобили. Двамата с И Хуа Сон обединяват усилия, за да спасят хората в Муджин.

Свали с английски субтитри :click: :click:

Свали с български субтитри :subs:  :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 4
  • Thanks 1

Ким Ок Пин - Юна от "Улицата на Юна"! Една от малкото ( в днешно време) корейски актриси, които уважавам! 

Не знам дали ще е корейският вариант на "Resident evil", на френският "Black Spot" или немският "Dark" ..или пък ще е нещо напълно откачено по корейски тип "The Host" но едно е ясно - каквото и да е, жанровете и актьорите сами /харесвам и И Джун Хьок/ ще ме накарат да го изгледам докрай.

• Thanks 1

Преди 2 часа, JoJolina написа:

Ким Ок Пин - Юна от "Улицата на Юна"! Една от малкото ( в днешно време) корейски актриси, които уважавам! 

Не знам дали ще е корейският вариант на "Resident evil", на френският "Black Spot" или немският "Dark" ..или пък ще е нещо напълно откачено по корейски тип "The Host" но едно е ясно - каквото и да е, жанровете и актьорите сами /харесвам и И Джун Хьок/ ще ме накарат да го изгледам докрай.

Я, май станахме трима, които са гледали "Улицата на Юна"!

• Haha 1

преди 26 минути, Sword написа:

Някой гледа ли го? Чудя се дали да го гледам. Интересен ли е? 

Не е нещо особено, става за гледане.

• Thanks 1

Интересно заплетен първи епизод, доволна съм от това, което видях. Сиджи-то не дразнеше много, ама то и някак си пестеливо го ползваха в епизода. Повече, естествено, разчитат на актьорската игра. Мислех, че ще е само 6 епизода, ама явно са ме подвели, тук пише 12... което -лично за мен- си едоста, особено за корейско, хаха. Колкото по-малко, толкова по-добре. Ако беше 20 и нагоре, най-вероятно щях да се позамисля, Ким Ок Пин или не ^^;