Urban Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Ами, това е моя труд! Дано ви изкефи 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Добре си го уловила. Все прекрасни ключови кадри с много характер в изражението. Прати му една запалка подарък, ще й се изкефи. Пък ако нещо бившата го дразни, може да я метне натам. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 On 2/21/2021 at 12:02 PM, bond said: Не е точно Кръстника, но сравнително добре започна. А Винченцо не са го осиновили миналата година, по-вероятно е да са го осиновили преди един час. Италианският му е на ниво "едночасово обучение", но това не е за чудене при корейците. Идея нямам защо не ползват дубльори и да повишат качеството на драмите си в частта, където героите говорят чужди езици. малеее, италианския както ми е слабост.., и намирам, че произношението му всъщност е лесно, защото се говори отворено и много чуваемо... като чуя разръфан италиански много се изумявам..., но най-смешния чужд език за мен беше руския на аджумата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ей така, да повдигна темата малко. Сладурска песньовка. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenazai Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Сериалът си е много хубав. Има си всичко- и добри и лоши , и наивни и тарикати, и грозни и красиви. Изводът най-накрая е малко гаден- Доброто не може да унищожи Злото. Злото може да се премахне със Зло. И как накрая няма да има Зло...няма такъв край. Тъжно. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Ох, започнах да го гледам. Няколко пъти прекъсвах първи епизод. Рядко неприятна актриса, и като излъчване и персонаж. Чак не ми се гледа, нито заради Джунг Ги, нито заради Тек. Някой от вече гледалите го може ли да подскаже дали нататък става по-добре или изобщо да не си губя времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 преди 24 минути, Koizora написа: Ох, започнах да го гледам. Няколко пъти прекъсвах първи епизод. Рядко неприятна актриса, и като излъчване и персонаж. Чак не ми се гледа, нито заради Джунг Ги, нито заради Тек. Някой от вече гледалите го може ли да подскаже дали нататък става по-добре или изобщо да не си губя времето. Дори като един голям фен на Джунг Ги, за мен не става и се отказах да се мъча да гледам и да си губя времето. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 преди 27 минути, Lawandula написа: Дори като един голям фен на Джунг Ги, за мен не става и се отказах да се мъча да гледам и да си губя времето. Благодаря. Дропнах го и аз. Иначе добър каст. Колкото и да харесвам Джун и Тек, играта на Чон Йо Бин ме напрегна и ме отказа. Жалко. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 Имаше неща, които ме подразниха и отегчиха – историята със златото, повечето от сцените с обитателите на "Къмга Плаза" (симпатични ми бяха само будистките монаси и помощник-готвача, който беше провъзгласен за шеф на фенклуба на Вин ), преиграването на главната в началото, италианският на Винченцо, постоянното тракане със запалката, дългите епизоди, а сигурно и други неща, за които в момента не се сещам. Но тръгнах с нагласата не да гледам шедьовър, а да се насладя на Джунг Ги и съответно не останах разочарована. И героят му ми хареса – не се преобърна на 180° като поведение, не показа грам страх или колебание, не го направиха твърде ревлив и съжалителен към края, така че съм напълно доволна. И обичам темата с отмъщението, която тук беше развита по по-различен начин от често срещания подход – да почнеш да съжаляваш тези, на които отмъщаваш, и да приемеш, че всеки заслужава прошка и може да се промени. @helyg беше намерила прилики между този сериал и Chief Kim. Аз усетих доста намигвания към The Fiery Priest, който се оказа дело на същия сценарист (между другото, там пародията беше доста по-успешна и второстепенните герои бяха по-колоритни). Та държанието на главната тук беше сходно с това на Lee Honey, макар че в началото с неадекватността си, истерията и маниерниченето повече ми напомняше на сестрата на пианиста от Cheese in the Trap. Не знам какъв е замисълът за подобно поведение, ама тук специално можеше да минем и без това. Актрисата си е читава и щеше да пресъздаде добре образа си, ако се държеше естествено. Както го и показа в различни моменти от сериала. Романтичната нишка като кръпка дойде – не че нямаха химия главните, но сякаш насила я натикаха тази връзка в сюжета. Но ако двамата си партнират отново, този път в нещо романтично, ще ми е приятно да ги гледам. Тек не ми беше достоверен – нито в първоначалната си роля на вятърничав стажант, нито на истинското му аз. Мисля, че Куак Донг Йон щеше да се справи много по-добре с лудостта, има си го заложено актьорът Той пък направи чудесен броманс с Винченцо, макар и за кратко. Най-противният герой ми беше зумба прокурорката, която умираше от страх пред Винченцо, а пред останалите се правеше на най-безскрупулния и могъщ човек на света. Безумна беше! Тя заслужаваше и по-кофти край. Но какво значение имат останалите герои и актьори, след като сериалът е направен, за да изпъкне Сонг Джунг Ги Огромна благодарност за българските субтитри – чудесни, както винаги! А "Консерва зеле" е страхотно попадение 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts