lazeto Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Oh! My Gran (오! 문희) Страна: Южна Корея Също така известен като: Oh! Moonhee Премиера: 2 септември 2020 Времетраене: 109 мин. Жанр: Комедия, Драма Режисьор: Jung Se Kyo Субтитри: Английски Участват: Na Moon Hee като Oh Moon Hee Lee Hee Joon като Du Won Choi Won Young като Detective Kang Park Ji Young като Director Song Lee Jin Joo като Bo Mi Jeon Bae Su като Department Head Han Kim Ye Eun като Han Jae Sook Kim Sun Kyung като Pan Geum Bak Kim Jung Young като Oh Moon Hee (young) Kim Hak Sun като Du Won's father Cha Soon Bae като emergency room doctor Kim Soo Kyung като Mi Sook Kim Bo Jung като Assistant Manager Seo Lee Kyu Sung като Assistant Manager Lee Dong Hyun Bae като detective Oh Chang Kyung като Arabian Nightclub Owner Hong Kim Gui Seon като Executive Director Choi Jang Nam Boo като rude customer Nam Jung Woo като telephone pole worker 2 Kim Dong Hyun като fire marshal Gu Bon Jin като fast driving man Park Ki Ryoong като man of playing janggi Choi Kwang Il като psychiatrist Park Jin Woo като factory manager Резюме: Ду Уон (Lee Hee Joon) живее с болната си от алцхаймер майка Мун Хи (Na Moon Hee) и с дъщеря си Бо Ми (Lee Jin Joo) в спокойния град Гъмсан, провинция Южен Чунчон. Но един ден се случва нещо, което преобръща живота му. Дъщеря му попада в инцидент, а виновникът бяга от местопрестъплението. Ду Уон решава да го намери и да отмъсти, но единственият свидетел е болната му майка … Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски озвучаване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts