lazeto Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Penthouse: War In Life Season 1 (펜트하우스) Страна: Южна Корея Също така известен като: Penthouse Период на излъчване: 26 октомври 2020 – 29 декември 2020 г. Време на излъчване: Понеделник - Вторник 22:00 Жанр: Съспенс, Драма Канал: SBS Епизоди: 20 Режисьор: Joo Dong Min (The Last Empress, Return, The Family is Coming, Innocent You) Сценарист: Kim Soon Ok (Temptation of Wife, Jang Bo Ri is Here!, My Daughter, Geum Sa Wo, The Last Empress, Five Fingers, Temptation of an Angel) Субтитри: Английски Участват: Lee Ji Ah като Shim Soo Ryun Kim So Yun като Chun Seo Jin Eugene като Oh Yoon Hee Uhm Ki Joon като Joo Dan Tae Park Eun Suk като Logan Lee Yoon Jong Hoon като Ha Yoon Chul Han JI Hyun като Joo Seok Kyung Bong Tae Kyu като Lee Kyu Jin Yoon Joo Hee като Go Sang Ah Shin Eun Kyung като Kang Ma Ri Ha Do Kwon като Ma Doo Ki Kim Hyun Soo като Bae Ro Na (Oh Yoon Hee’s daughter) Heo Sung Tae като Ma Ri’s husband Jin Ji Hee като Yoo Je Ni (Ma Ri’s daughter) Kim Young Dae като Joo Suk Hoon Lee Tae Vin като Lee Min Hyuk Lee Chul Min като Yoon Tae Joo Jung Da Bin като Bae Ro Na (Yoon Hee’s daughter) Jung Ah Mi като Chairman Song Kim Young Dae като Joo Suk Hoon Резюме: “Penthouse” разказва историята на жена, която се стреми да постигне целта си да навлезе във висшето общество, като се превърне в „кралицата“ в мезонета на 100-тния етаж в Гангнам, върха на успеха в нейните очи, както и на жените, които не са имали друг избор, освен да станат злодеи, за да се предпазят… Линк към сезон 2 Линк към сезон 3 Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Уви, сценаристката и режисьорът не вдъхват надежди и втори SKY Castle едва ли ще се получи. 26.10.-Толкова е тъпо, че дори надминаха очакванията ми. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excape Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Не съм гледала Скай Касъл, май трябва да започна, защото този адски ми харесва, като си затварям очите за някои недомислици. ВИнаги съм чела коментарите ви относно такъв тип сериали и мислех, че все някога съм гледала такъв, но явно не съм. Чак с такива чудовищни родители, а оттам и децата им, не съм гледала, цялото общество им красиво отвън, а проядено отвътре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Аз го започнах. Допада ми - едва на 2 епизод съм, но актьорите са добри. Oсвен това и на корейците явно им хареса, защото драмата правеше рекорди в гледанията.. И имаме дата за 2 сезон - 19 февруари ~ Tийзър.: [최초공개 티저] 복수는 아직 시작되지 않았다 '펜트하우스2'_ 2.19 첫방송ㅣ펜트하우스2(Penthouse2)ㅣSBS DRAMA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taralej Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 (edited) Сериалът доста ми допадна. Изгледах го за 3 дни. Разбира се, като във всеки корейски сериал имаше доста пресилени неща и някои двусмислици, дори неадекватни моменти, но с удоволствие ги подминах заради добрата игра на актьорите. Нещо, което много ме дразнеше бе отвратителното хленчене на Юджин. Ким Со Йон изгради невероятен образ - много й отива да е зла истеричка. Щеше ми се да е малко по-устойчива и още малко повече характер да бяха вкарали в нея, още малко жестокост и: Off Topic Не разкриха какви са тези панически атаки, през които преминава Джу Дан Те и защо е толкова агресивен. Освен това... когато арестуваха О Юн Хи, той изведнъж се появи отвън, а като уби съпругата си веднага се скри зад трезора-стена. Малко необмислено от страна на сценаристите. Но щом така трябва... Как така момиче в кома, откакто се е родила изведнъж ще се събуди и ще знае как да договори? Edited January 25, 2021 by taralej Допълване на мнението 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Изгледах първи епизод и главата ми гръмна. Буквално. Много истерии и викове. Може и сюжета да предпоставя такава актьорска игра, но ми дойде в повече и то само от един епизод. Затова и превъртах моментите, в които участваха Юджин, Шин Ън Кьонг и някои от тийновете. Интересно ми е какво ще е развитието и сигурно ще погледна и последната серия. Умориха ме много тези викове. Не е за мен. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Много, много добър сериал! Шамари, отмъщения, всеки дърпа кокала, няма беден, няма богат. Всеки предвижда ходът на врага и действа. Няма тъпаци или някви мишки дет само да ги мачкат и те да стоят в ъгъла и да мълчат. Всеки мами. Постоянна динамика. Единственият минус е, че наистина много бучат и пискат, но с намаляване на звука се преглъща. Изключителни актьори. Много ми хареса. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renetaatanasowa Posted May 31 Share Posted May 31 Извинявайте къде мога да го гледам онлайн . Благодаря ви много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazeto Posted May 31 Author Share Posted May 31 Сложих линк за онлайн гледане с български субтитри и трите сезона са там... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts