mrnkaloto Posted August 22 Share Posted August 22 На мен не ми е удобно, не ползвам наземен транспорт и всички китайски са еднакви, що да ида на м*** си Ако не го смените - приятно изкарване! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 22 Share Posted August 22 Не е твърдо решено за там, не сме направили резерве още никъде, така че ако имате други предложения, давайте ги. Аз ходих наскоро там и за разлика от другите малки и задушни китайски, там има лятна градинка, а и вътре е огромен с доста големи кръгли маси, които се въртят, и честно казано - по-вкусно готвят от поне 5 други китайски ресторанта, които съм пробвала. Обаче не държа да е там, дайте предложения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted August 22 Share Posted August 22 Идвам на 99%. Мястото ме устройва, нямам идеи да предложа друго. Важното е да се видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 22 Share Posted August 22 А в Клуб на архитекта на Кракра 11? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted August 22 Share Posted August 22 Става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted August 22 Share Posted August 22 Преди 1 час, helyg написа: Не е твърдо решено за там, не сме направили резерве още никъде, така че ако имате други предложения, давайте ги. Аз ходих наскоро там и за разлика от другите малки и задушни китайски, там има лятна градинка, а и вътре е огромен с доста големи кръгли маси, които се въртят, и честно казано - по-вкусно готвят от поне 5 други китайски ресторанта, които съм пробвала. Обаче не държа да е там, дайте предложения. Казах го, щото имам наблюдения, че навсякъде менюто е еднакво. За такъв с градина се сещам и за Хай Уай Тиен на ул. Стражица 3, на метростанция Хан Кубрат (но работи до 10) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 22 Share Posted August 22 Клуба на архитекта бил пълен за тогава, няма места. Други идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 22 Share Posted August 22 Хайде пак в Бурата Италиана на Шипка. Резерве на мое име за четвъртък, 19 часа, открита тераса. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted August 25 Share Posted August 25 На 22.08.2023 г. at 13:54, helyg написа: Клуба на архитекта бил пълен за тогава, няма места. Други идеи? Това може да го пробваме за следващата среща, готвят вкусно. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 25 Share Posted August 25 (edited) При следващата среща, жива, умряла там съм. Не, че знам как готвят, ама в последно време все не ми се получава да ви видя... Edited August 25 by cucyta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 15 Share Posted September 15 Планираме среща за вторник, 19 септември. Дайте предложение за място, където ще могат да ни съберат. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted September 15 Share Posted September 15 Мексиканският ресторант на Хр Белчев не е зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted September 15 Share Posted September 15 От мен пропуск. На родителска среща съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted September 16 Share Posted September 16 Резервирах за мексиканския ресторант Canteen на ул. Хр Белчев 12 (FB на ресторанта с менюто) в откритата част, за да става за пушачи на 19 септември (вторник) от 19 часа на името на Спирита Дневното меню е по-евтиничко, има интересни неща, вкусно е Обаждайте се, ако ще идвате, на Елена или на мен, за да увеличаваме бройката в ресторанта 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted October 3 Share Posted October 3 Има ли желаещи да си направим една форумна среща на 17 октомври (вторник) след 18:30? Заради Ели предлагам Бурата в мол Парадайз, удобно е, че е на метрото и има паркинг. Пишете тук, на лично, или във фейсбука или чата там, кой иска да дойде, за да знам броя на хората, също и дали предпочитате в зона Пушачи 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loveless Posted October 5 Share Posted October 5 Аз бих искала да се дойда и да се запозная с някои от вас 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted October 5 Share Posted October 5 Току-що, loveless написа: Аз бих искала да се дойда и да се запозная с някои от вас Записвам ви, ще напомня на лично, когато наближи. За по-лесно може да пишете и във Фейса, както прецените 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted November 28 Share Posted November 28 Ноемврийска окъсняла малко среща в ресторант Корея, 19 часа, този петък. Желаещите да ми пишат лично или тук, за да ги предвидя в бройката за резервацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted Wednesday at 11:41 AM Share Posted Wednesday at 11:41 AM На 20 декември планираме коледно истърнспиритско парти. Пишете кой ще идва, за да имаме идея за бройката. Кувертът ще е около 40 лв. Подробности по-късно. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted yesterday at 12:38 PM Share Posted yesterday at 12:38 PM Ето и подробности - партито ще бъде в ресторант Градина, студентски град, на 20 декември вечерта. Кувертът ще бъде 40 лв на човек, включващ салати, предястия и вечеря на плата (напитките всеки си поръчва отделно). За резервацията ни е важна бройката, така че моля, пишете ми лично или тук в темата, ако ще присъствате. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts