Jump to content

Train to Busan presents: Peninsula (2020)

Recommended Posts

spacer.png

Train to Busan presents: Peninsula

или

Влак до Пусан представя: Полуостров

Романизация: Bando

Хангъл: 반도

Също така известен като: Train to Busan 2

Премиера: 15 юли 2020
Държава: Южна Корея

Жанр: Екшън

Времетраене: 116 минути

Режисьор: Йон Санг Хо

Сценарий: Йон Санг Хо

Разпространител: Next Entertainment World

Субтитри: Английски

:imdb:

Участват:

Канг Донг Уон като Джонг Сок

И Джонг Хьон като Мин Джонг

И Ре като Джун И

Куон Хе Хьо като старшина Ким

Ким Мин Дже като сержант Хуанг

и други

Резюме:

Действието се развива 4 години след филма "Влак до Пусан". Хората на Корейския полуостров, които са оцелели от руините, се борят за оцеляване.

Свали с български субтитри  :subs:  :click: и :click:

Свали с английски субтитри   :click:

С руско озвучение :click:

• Thanks 1

:es::thanks::es:

А дали има читави английски субтитри....аз от името на един приятел питам :lol2:....Аз нужда от превод нямам :lol2:

В близките месеци...едва ли ще излязат...по вероятно е да излезе онлайн с руско или пък индонезийски някакви. Но очакванията са ми големи за филма.

преди 13 минути, darkbreathe написа:

В близките месеци...едва ли ще излязат...по вероятно е да излезе онлайн с руско или пък индонезийски някакви. Но очакванията са ми големи за филма.

По примера на първата част .. предполагам всички имаме очаквания , големи очаквания към филма...

Единствените ми очаквания обаче са за английски субтитри скоро , защото знам как дейно ще го "захапеш" филма:blush:

На 4.07.2020 г. at 23:45, darkbreathe написа:

Хехе руснаците вече чакат на полусъединител за този филм. Направили са тема за онлайн..преди да излезе.

Филмът вече е пуснат онлайн. Линк в описанието. И вече е блокиран от правоносителя...

• Upvote 1

На 21.07.2020 г. at 4:15, darkbreathe написа:

Филмът вече е пуснат онлайн. Линк в описанието. И вече е блокиран от правоносителя...

Накратко за филма ... слаб...откъм всичко сценарий... актьорска игра ...... обикновен екшън филм... и зомбита за фон... нищо общо с първият филм...  Има линк в описанието за теглене с вградени английски субтитри. Качеството не е кой знае какво, но за най-нетърпеливите. :)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1

преди 43 минути, darkbreathe написа:

Накратко за филма ... слаб...откъм всичко сценарий... актьорска игра ...... обикновен екшън филм... и зомбита за фон... нищо общо с първият филм...  Има линк в описанието за теглене с вградени английски субтитри. Качеството не е кой знае какво, но за най-нетърпеливите. :)

Доверявам се на мнението ти и ... направо ме отчайваш...:(

Ясно е, че ще се гледа, когато го преведат, ама някак очакването ми е вече различно...благодаря ти, че сподели мнение!:)

Филмът вече е с хубаво качество. За съжаление е бледо копие на оригинала. Трудно се гледа целият поради скучния сюжет и никой от актьорите не ме впечатли с нищо, освен трите деца.

• Like 1

Имам някакви надежди,че ще е хубав като първият.Ще видим...:dunno:                                                                                                                                                                                                

Не мога да твърдя с категоричност, че това е най-бляскавата роля на Донг Уон. Дори напротив, леко ме отвя с дървеното си присъствие. Вероятно се дължи и на героя му, не знам. Но определено силните роли, които помниш след конеца са героините Lee Jung-hyun и Lee Re (наричам я "малката драйвърка"). Цялата визия на филма ми напомня на прекрасно нарисувана игра. Не мога да отрека, че не ми хареса. Но в съзнанието ми още са двете силни героинии, които споменах по-горе, финалната сцена и онзи влудяващо здрав джип. Искам такъв! Благодаря за превода! Прекрасни сте!

А,не! Защо? Този филм не ми хареса. Напълно съсипа добрата настройка, която получих от гледането на Train to Busan. Свърши, а аз бях по-скоро: “Да, гледах някакъв филм”.

Много герои и малко зомбита.