lady of the lake Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Perfect World (パーフェクトワールド 君といる奇跡) Страна: Япония Също така известен като: Pafekuto Warudo: Kimi to Iru Kiseki По мангата на: Rie Aruga - "Perfect World" Премиера: 05 Октомври 2018 Времетраене: 102 мин. Жанр: Романс, Драма Режисьор: Kenji Shibayama превод: lady of the lake - 100% редакция: naia Филмът ми направи много добро впечатление преди няколко дни, а фактът, че все още няма български буквички, само ме нахъса още повече да се захвана с него. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted May 27, 2020 Share Posted May 27, 2020 От кое време щях да пиша - лека и спорна работа по превода! Още като го гледах, писах, че бг буквички ще са много нужни. Поздравления за избора! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted July 15, 2020 Author Share Posted July 15, 2020 Извинявам се, че малко се бавя с този проект, но имах интересно екшън преживяване с компютъра, който реши, че ще е много забавно да ми изтрие почти всичко, което бях превела. Както и да е, работя си го, просто трябваше да го започна отначало. Превод ще има. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 @lady of the lake, според мен си объркала жанра - това си е чист хорър. Играли сме го с моите машинки няколко пъти / хронологично погледанато/ и хич не ми е забавно - поне на мен. То и на тях им се стъжи, като ги преинсталираха, но пак аз го отнесох. Верно, други работи ми бяха затрити, но ефектът беше същия.И все се опитвам да си пазя текущи архиви, и все не се получава. Спокойно, когато стане, ти да си здрава! Обещавам, че ще направя онлайн версията. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted December 5, 2020 Author Share Posted December 5, 2020 Субките са качени. ето линкче за Замунда Когато има достъп до Мастерс, ще го качим и там. И още едно линкче към Замунда, за по-малка версия 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted December 6, 2020 Author Share Posted December 6, 2020 Ето линк и за Мастърса - 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Обещал - изпълнил. За онлайн гледащите - плейлиста на този прекрасен филм! Още веднъж благодаря за превода! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts