Jump to content

Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. (2018)


Kaonashi

Recommended Posts

    maxresdefault.jpgdakaretai3.jpg

 

Заглавие: Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu / DAKAICHI -I'm being harassed by the sexiest man of the year

Тип: Сериал

Жанр: Комедия, романтика, драма, момчешка любов

Година: 2018

Епизоди: 13

Времетраене: 23 мин. на епизод

Аудио: Японски

Резюме:

Петгодишното царуване на Саджо Такато като "Мъжа, който искам да прегърна №1" е грабнат. Откраднал гръмотевицата му е начинаещият актьор с тригодишен дебют, Азумая! Към задушния враждебен Такато, искрената искряща усмивка на Азумая започва да става ефективна. Дори докато Такато задава своето ниво на тревога на МАКС, Азумая хваща Такато в срамното му пиянско състояние и го използва, за да го изнудва! В замяна на мълчанието на Азумая, Азумая заявява: "Моля, позволете ми да ви задържа ...?! Прегърнете ме, кой e Мъжа, който искам да  прегърна №1?" (директен превод). Тази серия включва и голямо количество други еротични истории с високо напрежение.

 

:subs: Онлайн: :click:

 

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Доста агресивен подход има Джунта, шах и мат още с първия ход. :yes:

Хареса ми начина на рисуване, доста детайлно са направени телата им. На моменти имах чувството, че е дорама. Само линиите под брадичките на героите ме дразнеха, като че ли са бради. 

Нямам база за сравнение с други анимета, тъй като това ми е второто с boylove тема, но съм доволна. Ще потърся други на тази тема, но едва ли ще са 18+.

:bow:Arigato за превода, без него нямаше да се в пусна в това приключение, света на yaoi anime. 

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Анимето е готино, образите са интересни - последователни целеустремени! Джунта е уникален! Добре завъртяха сюжета, музиката е супер, но безумните черти под брадичките ме влудяваха. И още нещо - да се гледа само от 18+.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Вероятно повечето хора, които следят, са разбрали вече, но нека споделя, че ще има и аниме филм, който е обявен за тази година - ето линкче с повече информация (цък).

На мен анимето ми е слабост (най-вече главните герои), обаче чак 18+ неща не видях особено. Хайде, най-много 16+ бих му дала. Реално мангата е 18+, обаче там няма и история, в анимето поне са се постарали да създадат сюжет, развитие, характери на героите и да подредят сцените по-смислено, че да мяза на нещо. И резултата е много добър, дано повече такива манги получат достойна аниме адаптация (е, и мангите с развита история и изобщо, разбира се).

Сега, за другите неща - песните са много готини, още си ги слушам, особно тази, която се пее от озвучителите на главните герои. Появиха се и някакви второстепенни личности, които се оказаха интересни - не мисля, че в продължението на анимето ще имат участие, но това няма значение, нали главните герои ще са си там. :D За тях ми пука повече, че как. И да... линиите под брадичките на героите... а иначе анимацията е много сладка.

 

ПП: Между дрегото, приличат си с Hitorijime My Hero по това, че някои добри и мислещи хора са взели мангата и са я "оправили". :D 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...