felicyti Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Здравейте от доста години, има моменти, в които "ми идва музата" да рисувам. Правя го изцяло за удоволствие, а вдъхновението ми е почерпано в повечето случаи от филми, сериали, някоя запомняща се главна роля, дадена емоция, която ми е "дала" нечия история от малкия екран. Имам някакви познания по рисуване и живопис, но мисля че в изкуството не би трябвало да има правила, а всеки трябва да намери своя стил и най-вече да му доставя удоволствие Напоследък съм по-ентусиазирана да пробвам различни неща (цветни моливи, сухи пастели, въглен, креда, акварел) , но основно си драскам с графитни моливи. За жалост изкуството си изисква време. Има много Звезди, които ме вдъхновяват и искам да са ми муза ама ... време, време няма За присъстващите тук, които обичат да разглеждат различни арт творби, не са много, но ви представям някои мои рисунки на аниме и портрети от периода, в който съм на "азиатска вълна" Off Topic 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Браво, страхотни са. Направо ти казвам евала. Това си е талант. И любимият ми актьор го има също. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Уау! Чудесни са. Хехе, и моят любим актьор го има. Може ли да споделим портрета му в страницата ни във фб? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Браво, продължавай, пък и сега има много карантинно време, дето ти пили мозъка, ако нямаш занимание. Файтинг! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Лелеее, невероятни са, @felicyti! Но Mew е най-сполучлив според мен! Ще чакам с нетърпение следващите ти произведения! Благодаря, че сподели с нас таланта и музите си! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rino Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 @felicyti , много са добри! Ако може, покажи ни рисунките и от неазиатския ти период. Каза, че пробваш различни неща. Виш Тук , някой рисува с кафе. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 преди 23 минути, Rino написа: @felicyti , много са добри! Ако може, покажи ни рисунките и от неазиатския ти период. Каза, че пробваш различни неща. Виш Тук , някой рисува с кафе. олеее това с кафето си е висш пилотаж Предпочитам само да го пия По-старите ми рисунки са само портрети на други известни актьори. Тези дни може да споделя и тях 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 @felicyti Еха страхотни са!.Това се казва талант.Ако може покажи ни и други твои творби не само на азиатска основа.То всичко може да се превърне в средство за рисуване само трябва време и най-вече да се прави със удоволствие,както ти правиш.БравоВиж Тук може да пробваш. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 преди 47 минути, helyg написа: Уау! Чудесни са. Хехе, и моят любим актьор го има. Може ли да споделим портрета му в страницата ни във фб? Благодаря Да, може го споделиш. Ако е необходимо по-добро качество, кажи, ще ти пратя П.П. не мисля че е небходимо да споменаваш кой е автора даже недей хахха @skofiild кой е твоят любим актьор 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 @felicyti И Джун Ги... Има ли жена, която да не го харесва? Е, сигурно има всъщност. Разни идеали. Но аз много си го харесвам от край време. Само дето точно този сериал хич не ми допадна. Сериала не ми хареса, ролята му горе-долу биваше. В края не толкова. Но в "Илджиме" беше друго нещо... Ти обаче си го нарисувала перфектно. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 преди 15 минути, chernata kotka написа: @felicyti Еха страхотни са!.Това се казва талант.Ако може покажи ни и други твои творби не само на азиатска основа.То всичко може да се превърне в средство за рисуване само трябва време и най-вече да се прави със удоволствие,както ти правиш.БравоВиж Тук може да пробваш. Да, има много талантливи хора в цял свят. Често гледам клипчета и членувам в групи за рисуване. Обичам да разглеждам талантливи и нестандартни неща. Не че разбирам много коя картина е хубава и коя не, просто си имам вкус, който е доста обширен, но съм си ценител на изкуството във всяка форма: музика, танци, рисуване, театър и т.н. Ще пробвам и други неща и ще кача 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 @skofiild ее знаех си и аз много го харесвам , но съм изгледала едва два негови сериала. То пусното време не стига за всички, а гледам да разнообразявам Много ми хареса на мен като Четвъртия принц. Даже планувам още една рисунка. Като изгледам "Илджиме" и от там една 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 @felicyti На мен картината със Mew ми стана любима още от както я видях във темичката на сериала.Ще се радвам да видя още негови портрети със твоя ненадминат талант. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 29, 2020 Author Share Posted March 29, 2020 @chernata kotka При Mew ме вдъхновяват ръцете. Ех тези ръцее... направо са прелестни... То и идеята ми тук беше само да загатна лицето. Основно да се вижда само ръката ама не стана така Като изгледаме втори сезон на Тарн и Тайп и ще има нова рисунка 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 @felicyti Да ръцете му са доста прелестни,защото ,каквото и клипче да гледам със него и със другия .Mew постоянно си ползва ръцете и прави показно на аудиторията.То във втория сезон може да е по-прелестен и от първия.Подаръче. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Личи си, че ръцете му са ти приоритет, то щото и на мен те ми правят впечатление, де. Ще чакам и следващите ти негови образи, така както чакам и втори сезон на сериала! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 Един сладурчо съм забравила да кача Той, милия, не си прилича ама е як 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 А това са ми по-старите неща от тези, които пазя (има и по-стари ама не знам къде са ). Забелязвам тук как не съм си давала много зор с детайлност. Сега на азиатците повече им се старая Off Topic 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Страхотен талант. Страхотна си @felicyti. Продължавай да твориш, пожелавам ти музата да не те напуска никога. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Ще повторя всички похвали, ама направо са УАУ. Засърбяват ме ръцете най-накрая да извадя моливите и аз, въпреки, че съм с две леви ленчета... Поне да се пробвам... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts