Jump to content

Recommended Posts

Надявам се да заснемат 2-ри сезон скоро и да го пуснат поне догодина. Вече ми липсват много! :unsure:

Преди 8 часа, firefly написа:

Почти три години след заснемането на "My Engineer", Пърт и Талей реагират на края на сериала.

Credit: Perth Nakhun @ YT

• Like 2

Ако все още таите надежди за втори сезон на"My Engineer", време е да ги погребете. Днес, 20.09.2022 година, приключи договорът на Талей с Tri Creation International Co.,Ltd и от утре той ще бъде актьор на свободна практика. Компанията Tri Creation обяви, че е изтекъл и контракта им с Пърт, както и че са прекратили договора си с Интъч. 
Лей, Пърт и Интъч се превъплътиха в ролите на Кинг, Рам и Бос в сериала "My Engineer".

m7cwdZJc_o.jpg

EUlFGdEg_o.jpg

Credit: Twitter

• Sad 3

Видях и аз днес новините. :( Дано момчетата да имат успехи и за вбъдеще, дори и не като част от компания. Честно казано аз от доста време се бях отказала да чакам втори сезон и днес вече окончателно затвориха вратата. Явно ще си останем с сезон две под формата на продължения написани от феновете. Четох коментари на фенове, които се надяват някой друг да поеме продукцията, но аз се съмнявам. Ако стане ще трябва да е някакво чудо. :unsure::dunno: 

• Sad 1

На 15.02.2023 г. at 2:53, sisiveli написа:

някой да знае какво правят тези сладури не сам ги виждала никаде

images.jpg

Скоро ще може да ги гледаш в нов сериал.

Честно казано не разбрах защо имаше толкова много от Бонд Дуен и разни други, които взимаха от времето ми за Рам и Кинг?

Историята е малка гореща бъркотия под наслов “защото е нужна комуникация между партньорите”, но Рам и Кинг са толкова сладките нямах нужда от дневната си доза Нутела.

Жалко, че няма да видя как се развива историята, но все пак беше приятно приключение.

• Like 4