Snowpanda_MSS Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Off Topic MY ENGINEER THE SERIES Страна: Тайланд Тайландски: มีช็อป มีเกียร์ มีเมียรึยังวะ По комбинацията на два Bl романа, "My Engineer Has a Gearbox," и "Space Between us," Жанр: Училищен романс Епизоди: 14 Период на излъчване: от 14.03.2020 година до 30.05.2020 година. Продължителност: 50 мин. Канал: WeTv Режисьор: Lit Samajarn Dramawiki Участват: Cooper Patpasit Na Songkhla - като Бон Poy Kritsanapong Soonthornchatchawet - като Дуен Perth Nakhun Screaigh - като Рам Lay Talay Sanguandikun - като Кинг MD Natthapong Phibunthanakiet - като Др.Тара Shane Nutchapol Cheevapanyaroj - като Фронг Inntouch Naphat Chalermphonphakdee - като Бос Ryan Peng - като Майк Резюме: Дуен е студент по медицина, който без да иска разбива носа на бъдещия инженер Бон и бива наказан да купува роза от бедно дете на улицата всеки ден. С какви ли трудности ще се сблъсква, докато изпълнява наказанието... Галерия Off Topic Ost Свали с и Онлайн с Свали с английски субтитри онлайн с английски субтитри онлайн с руски субтитри 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 След изгледани 5 излезли епизода да кажем, че става. Не е от класата на излезлите в последно време "Заедно", "Защо ти" и Тарн-Тайп", но поне момчетата са симпатични. Самите сюжетни линии не са така интересни, както на сериалите, които споменах, но има и къде по-зле в този жанр. Най-много ме дразни момчето в ролята на Дуен, страшно некадърен "актьор", дървен, преиграващ и викащ през цялото време. И след него китаеца с дублирания глас, клепналите очи и погледа на бито куче брррррр. Останалите са симпатяги. Първите 4 серии бяха по-интересни, на петата почти заспах, но продължавам засега да гледам, дано задобреят. P.S. Не разбирам защо нито тук, във форума, нито по тракерите не е сложен основния плакат на сериала, с главната двойка, а са сложени тези на второстепенните двойки, това донякъде заблуждава потенциалните зрители какво да очакват, подвеждащо е. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 Преди 6 часа, desini написа: P.S. Не разбирам защо нито тук, във форума, нито по тракерите не е сложен основния плакат на сериала, с главната двойка, а са сложени тези на второстепенните двойки, това донякъде заблуждава потенциалните зрители какво да очакват, подвеждащо е. Оправих плаката сега вече се вижда главната двойка. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Деси, да обяснявам ли защо в тракерите е сложен друг плакат... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 То не плаката ги привлича по тракерите ,а коментарите за дадения сериал. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Преди 3 часа, mrnkaloto написа: Деси, да обяснявам ли защо в тракерите е сложен друг плакат... Ама аз наистина нямам представа . А и най-готин е този плакат, на който са всички . Преди 3 часа, chernata kotka написа: То не плаката ги привлича по тракерите ,а коментарите за дадения сериал. За коментарите под торентите не ми се коментира изобщо. По-скоро отблъскват хората, като почнат разни комплексари да обясняват колко гейски били и да се вживяват. Как не разбраха, че този жанр е насочен към женската аудитория. Много момичета и жени така и няма да разберат какво изпускат 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 2, 2020 Author Share Posted April 2, 2020 преди 17 минути, desini написа: Много момичета и жени така и няма да разберат какво изпускат Жалко ,че изпускат .Този жанър ми любим ,не заради това ,че е за любов между момчета,а заради това ,че си плакна очите по красивите момчета останалото си е черешката на тортата.Иначе не е за изпускане поне може се наслаждаваш на разнообразни образи 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 На 2.04.2020 г. at 21:31, chernata kotka написа: Жалко ,че изпускат .Този жанър ми любим ,не заради това ,че е за любов между момчета,а заради това ,че си плакна очите по красивите момчета останалото си е черешката на тортата.Иначе не е за изпускане поне може се наслаждаваш на разнообразни образи Много добре казано ... плакненето е голямо тъкмо се чудех какво да гледам,че съм на последните два преведени епизода на "Until We Meet Again" и попадам на този сериал.Лошото е ,че ако ми хареса много и той не е цялл ... ще плачааааа 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted May 12, 2020 Author Share Posted May 12, 2020 @abador Той не е цял ,щото сега се излъчва на 30 май приключва чак. Всяка събота се излъчва има още три епизода да се излъчат докрая .Ще си почакаш,но иначе е интересен има забавни моменти ,поне няма слъзливи моменти или аз не видях такива досега с излъчените епизоди. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted May 28, 2020 Author Share Posted May 28, 2020 Ихуу сега да си кажа мнението за този сериал,защото само него следя в момента .Започна доста интересно към средата го по-развалиха с техните си глупости .Но към края се събудиха.Честно искам да има втори сезон - двойките и техните отношения ,мисля че има още ,какво да доразвиват.Но за сериала мога да кажа ,че е свежарско .На моменти е забавно ,даже комично.Всички двойки ме забавляваха с техните изцепки.А да не говорим за Бонд ,той ми е като малко дете в детската градина, все нещо не му харесва и се сърди ,все едно някой му е откраднал близалкатаИма някой моменти,който ми харесаха ,а те са: Off Topic В 12 серия,когато Кинг беше ранен и Рам го спаси играеше малко като супермен и след това ми беше комично ,когато показаха ,как Кинг за малко не му одрал ръката ,когато доктора се опитвал да се погрижи за раната му. В седма серия Бонд и Дуен ми бяха много сладки,когато сестрата ги остави и Дуен зае нейното място и се погрижи за раната на Бонд,която получи докато спасяваше сестра му. Този момент в 11 епизод май ми бе най-тъжния честно за малко не се разплаках горкия Рам. И последно,който него гледал да го подхване.Препоръчвам го. И да не забравя @niran сърдечно ти благодаря за превода на това страхотно сериалче Тези двамата ми бяха по-интересни от другите двойки .Кинг и Рам 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Хей, @chernata kotka. Надявам се, че тези, които харесват жанра оценяват, че извършвам някакво усилие. Предстоят още много изненади. Обещавам ви, че няма да съжалявате. Ще се погрижим с @HikariDu да продължим преводите за този жанр и благодарение на нашите дружки @mrnkaloto и @naia да ви предоставим още повече субки за BL сериали. 6 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Лично аз съм ви много благодарна за преводите ... love you 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted May 30, 2020 Author Share Posted May 30, 2020 Това са моите фаворити в тази драма . @niran ти като преводача ,коя двойка ти стана фаворит 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 3 minutes ago, chernata kotka said: Това са моите фаворити в тази драма . @niran ти като преводача ,коя двойка ти стана фаворит Определено Рам и Кинг. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elyon Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 И този сериал свърши... Рам и Кинг определено си ми бяха любимци, въпреки че Thara и Frong също си ги следих с интерес. Ще ми липсват съботите с тях Но има една добра новина: втори сезон официално е потвърден Spoiler Дано да го пуснат бързо, че много искам да видя как ще се развият нещата с Рам и Кинг и Thara и Frong. Направо нямам търпение, особено след сцената, в която Кинг си изля така душата, но после тотално се паникьоса... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 За сериалчето още нищо не мога да кажа, понеже тепърва го почвам но изказвам ОГРОМНО благодаря на преводаческия екип...продължавайте да ни радвате с още подобни проекти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Преди 18 часа, elyon написа: И този сериал свърши... Рам и Кинг определено си ми бяха любимци, въпреки че Thara и Frong също си ги следих с интерес. Ще ми липсват съботите с тях Но има една добра новина: втори сезон официално е потвърден Скрий съдържанието Дано да го пуснат бързо, че много искам да видя как ще се развият нещата с Рам и Кинг и Thara и Frong. Направо нямам търпение, особено след сцената, в която Кинг си изля така душата, но после тотално се паникьоса... Ми той си се вдъхнови от другите ... и аз чакам втори сезон .... хареса ми сериала .. благодаря много за превода момичета ... страхотни сте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Spoiler 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 [Official Trailer] My Engineer Summer Trip EP.1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts