niran Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 On 5/10/2020 at 12:04 PM, abador said: Да, и те послушах,но съм объркала сериалите и гледат този вместо "Together With Me The Series" , като започнах с Whu r u ? ... този вториа не ме впечатли толкова много и моята е такава : 1. Heroin 2. Tharn Type The Series 3. 2gether обикновенно гледам филмите онлайн ,а ако ми харесат ги тегля в папка любими .... и трите са там .. донесоха ми много усмивки и хубави емоциииииии ... отново благодаря на предодчите и тези който ги качват онлайн ... Важното е да ти харесват. Иначе ще се постараем да преведен много сериали. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 преди 55 минути, niran написа: Важното е да ти харесват. Иначе ще се постараем да преведен много сериали. многог ще ви обичам(обожавам такива весели и романтични ) ... камсанмида ... love you ... преводите са повече от добри ... честно заливах се от смях и с двата .. скоро ще ги повторя,че вече ми лисват тези " идиоти " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 Днес се излъчи и последния епизод на сериала..Изгледах го почти веднага и останах очарована.. Както повечето фенове казват, петъците няма да са същите без историята на Тайн & Уат ~Имаше си сладките,сладурести моменти и закачливите базици. Oпределено след известно време бих повторила ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Oт днешния епизод един от любимите ми кадри.. Малък е момента, но говори много .~ Off Topic Какво не ми хареса в последния епизод: Off Topic Не ми хареса как накрая, когато обявиха победителя, от главните двама нямаше нито един миг на поглеждане, на радостта им помежду им.~ Продукцията не ни подари нито една последна целувка.. ДОри и по бузата хахахах тцтцтц.. Само едно пляскане с ръце ли заслужавахме Докато в другите двойки всичко беше в норма усмивките, прегръдките. Вместо да дават стари кадри можеха малко повече да наблегнат на моментите на Wat & Tine.Най - вероятно заради вируса може би не са снимали много де.~ Имах чувството, че в последните епизоди Wat се държи не толкова влюбено в Tine .. Сякаш любовта му от предходните се превърна просто в обич. Леко ми се изгуби като образ. Беше твърде объркан на моменти. Какво ми хареса: Off Topic Всичко си дойде на място.. Радвам се за Мan & Тype.. Хареса ми как и при тях дадоха кадри как Type все пак е наблюдавал Man през цялото време.. Boss и на него май ще му се усмихне късмета със сладураната дето се блъсна в него хехехе Phukon & Mil.. - хареса ми кадъра, където Мил му е затворил очите и го заведе на покрива. Много красиви кадри. Все пак Wat & Tine финалните им моменти бяха супер очарователни и красиви.. Нежни и с тази китара ~~ Като първо усещане след изгледания епизод е това. Хахах ~ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 преди 19 минути, bubble написа: Oт днешния епизод един от любимите ми кадри.. Малък е момента, но говори много .~ Покажи скритото съдържание Какво не ми хареса в последния епизод: Покажи скритото съдържание Не ми хареса как накрая, когато обявиха победителя, от главните двама нямаше нито един миг на поглеждане, на радостта им помежду им.~ Продукцията не ни подари нито една последна целувка.. ДОри и по бузата хахахах тцтцтц.. Само едно пляскане с ръце ли заслужавахме Докато в другите двойки всичко беше в норма усмивките, прегръдките. Вместо да дават стари кадри можеха малко повече да наблегнат на моментите на Wat & Tine.Най - вероятно заради вируса може би не са снимали много де.~ Имах чувството, че в последните епизоди Wat се държи не толкова влюбено в Tine .. Сякаш любовта му от предходните се превърна просто в обич. Леко ми се изгуби като образ. Беше твърде объркан на моменти. Какво ми хареса: Покажи скритото съдържание Всичко си дойде на място.. Радвам се за Мan & Тype.. Хареса ми как и при тях дадоха кадри как Type все пак е наблюдавал Man през цялото време.. Boss и на него май ще му се усмихне късмета със сладураната дето се блъсна в него, кого ли ще прилича историята хехехе Phukon & Mil.. - хареса ми кадъра, където Мил му е затворил очите и го заведе на покрива. Много красиви кадри. Все пак Wat & Tine финалните им моменти бяха супер очарователни и красиви.. Нежни и с тази китара ~~ Да, финалният кадър беше едно от най-добрите неща в епизода. И дааа, явно само толкова сме заслужавали! Пляскане с ръце! Финалният епизод, за мен беше доста предвидим, но това не означава, че не му се изкефих. Това, което очаквах и това получих От целия сериал имам доста любими моменти и с удоволствие пак ще си го пускам, когато имам нужда и искам една усмивка да се закачи на лицето ми за дълго време и да ме държи в приповдигнато настроение Така и определям самият сериал: забавен, приятно романтичен, с много добре подбрани актьори за ролите си, обикновен сценарий, но не и безинтересен, а като бонус за мен беше и музикалният елемент в сериала. Обичам когато някой "дрънка" на китара Благодаря за преводът. Ще си изгледам финалният епизод отново и с БГ буквички 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 15, 2020 Share Posted May 15, 2020 преди 17 минути, felicyti написа: Обичам когато някой "дрънка" на китара Като спомена това, след като свърши сериала пуснаха цялата песен на Wat , където я пее в последния епизод на състезанието и признава, че носи името TINE ~ И аз благодаря за бг буквичките 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Не знам дали остана нещо, което да не сте казали, ама айде и аз да се включа. За мен сериалчето беше една свежа нотка на безгрижие, изпълнен с много забавни, сладки захарни моменти. Нямаше много драма ( като изключим последния епизод, който го бяха направили изключително емоционален) и успя да ми донесе онова мило усещане за сладка, невинна любов. Е, нямаше целувки, ама пък имахме гладен Сарават да опипа гърдите на малкия Това не се вижда всеки ден. Освен това имахме не едно, а ДВЕ предложения за брак! Какво повече му трябва на човек И като прибавим образите на Ман и Тайп ( ах, тоя Тайп бееее! Много голям сладур!), които успяваха почти през цялото време да ме разсмеят, и сложим в кюпа и приятелчетат на Тайн и се заформи доста приятен кръг от образи.  Имам много любими моменти и със сигурност ще си ги пускам отново и отново. P.s - Ако някой намери тия витамини, дето Тайн ги пиеше, да се обажда. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Започнах го днес и съм до трета серия... Само едно ще кажа, Тайн ме убива. Какви ги мисли, какво става. Всичко е все наопаки при него. Много ми е забавен... А тоя влюбения в него, да се чудиш дразни ли те с това му държание, смешен ли е като вземе да се превзема или да ти стане жал за него, като губи Тайн... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Да споделя епизода където Юнаците от сериала гледат последния 13 епизод . Клипчето е с английски превод Няма такива коментари @felicyti Tвой Стефчо (демек Bright) & и мой Зайко ( Win) въййййййййййййй какви са тези погледи, които си хвърляха . хахахах Не не умрях да се смея на коментарите 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elyon Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Много беше сладко видеото, благодаря! Страшно се забавлявах на избухванията на Брайт - и аз като него редовно се карам на екрана Много си обичам сериала и героите, но, честно казано, от последните епизоди очаквах малко повече. Съгласна съм с всичко казано по-горе, затова няма да повтарям. Нищо де, поне имаше щастлив край 10 епизод си ми остава любим - просто от началото до края не можах да си сваля усмивката от лицето, толкова ми беше сладко всичко <3 Със сигурност ще си го гледам отново, когато имам нужда от нещо за повдигане на духа и оправяне на настроението 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 Благодаря за клипчетоооо! Много е яко! Симпатяги са всичките - как само си говорят за героите Обаче само на мен ли ми се струва, че умишлено всички бяха наобиколили Уин, сякаш да го бранят от Барйт? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Това е излязло днес... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Добре де, убедихте ме. Отдавна не съм гледал лакорн. Отивам да гледам. 3 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Зад кадър на 13 епизод :Д хахахаха супер яките моменти е имало ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ С края на сериала, не означава, че работата на момчетата заедно е приключила .. Почти през ден или се излъчва или се състои тяхно участие в някое предаване, лайф чат, прескоференции, фенски срещи онлайн 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Преди 2 часа, bubble написа: Зад кадър на 13 епизод :Д хахахаха супер яките моменти е имало Е, сегаааааа.... бива ли такова нещо Off Topic в клипчето зад кадър на 13 епизод да има повече химия и близост, отколкото в целия 13 епизод 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady of the lake Posted May 23, 2020 Share Posted May 23, 2020 Сладури! Вече ми липсват! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 @felicyti Няма да коментирам. Аз ти казах . ~ Нещо ново от днес.. Пуснаха песен, която е за героите на пандемията ~ WOWW Win какъв глас вади Kaто човек, който е казвал, че не може да пее То верно, че може би има обработка, но ..Както каза, че не може да играе A Bright изкара много красиви високи тонове - 1:06 - ..WOW .. Понякога гласът му се чува и на заден план ~ Thank you my Silent Heroes #Bright #Win #Ada #TogetherSpecial 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Здравейте отново съм аз уеуеу. Да кажа ли, че екипът е невероятен почти постоянно попадам на някакви нови неща за промотиране на сериалчето. Почти всеки ден Bright & Win са заедно и се моткат нанякъде (фен сървизи ни правят ) Нямаше как да не споделя това да се каже предаване/поредица. То по - горе е пуснат тийзър, но аз изчаках да се излъчи и да се пуснат субтитрите. ( party) От може би 3 седмици (да не кажа почти месец) постояно в инстаграм се качваха сторита как част от момчетата репeтират някакви неща. На 25 май беше премиерата #Play2gether . По предварителна информация ще са 4 епизода. Пеят, свирят, разговарят за нещата от живота и неща свързани със сериала. Естествено изпускат по една две простотийки в минута (хаха само ) НО са супер забавни и с нетърпение очаквам следващата серия.~ В първата серия са: Това бяха естествено Win&Bright <3 , Gun (играе Boss) & Toptap (играе Type) & Guy (играе Dim) .. Доколкото виждах от инстаграм нещата се включват на репетиците и Frank & Drake (Phukong и Mil) и моя симпатяга Mike (играеше Man :D) беше там, ама само него не знам дали ще се включи в епизод. Win e невероятен.. Да той е отговорен за обстановката общо взето, докато другите бяха с инструмените и се чудеха на простотийките му. Превю за втори епизод. Ще се излъчи в понеделник новата серия. Виждаме, че към парти с пижами се присъединяват и Frank & Drake ~ Off Topic 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niran Posted May 28, 2020 Share Posted May 28, 2020 Готино. Хубаво,че следиш. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Сладурите са номинирани за класацията на "TC Candler", "The 100 Most Handsome Faces of 2020"! Ровя си аз из "Интаграм" профила на класацията и изведнъж попадам на снимките на тия двамцата; точно бях изгледала сериала, но тъй като трудно помня лица, не можех да се сетя в кой точно от всички тай BL сериали съм ги гледала; накрая попитах чичко Гугъл и работата се уреди! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts