HikariDu Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Off Topic Why R U? (เพราะรักใช่ป่าว) Страна: Тайланд Също така известен като: Why are you? , Why Are You: The Series , Why Are You The One , The One to Me , Why R U?: The Series , Why RU? Година на излъчване: 2020 – Януари – 24 до 2020 – Април – 24 Време на излъчване: Петък Жанр: BL романс, Фентъзи, Комедия Канал: GMM One, LINE TV, LINE TV, LINE TV Епизоди: 13 + 1 спешъл епизод Режисьори: Kittiphat Jumba, Stingy Thanamin Wongskulphat Субтитри: Английски, Руски, Български (в процес) Участват: Saint Suppapong Udomkaewkanjana като Tutor Zee Pruk Panich като Fighter Tommy Sittichok Pueakpoolpol като Zon Jimmy Karn Kritsanaphan като Saifah Janistar Phomphadungcheep като Hwahwa Pangpond Akalavut Mankalasut като Day Perth Veerinsara Tangkitsuvanich като Zol Tonnam Piamchon Damrongsunthornchai като Natee Kanawut Traipipattanapong (Gulf) Резюме: За Тютар казват, че е „мъдър“ за възрастта си и винаги действа рационално, докато Файтър е по-емоционален тип. Двамата започват с известна враждебност помежду си, но с времето развиват все по-близки взаимоотношения. Сайфа е популярен музикант, известен още с пакостливия си характер. Зон е упорито и много срамежливо момче, което след облог със сестра си, започва да пише научна фантастика. Но оставя писането, когато родителите му заявяват, че то пречи на учението му. На по-късен етап, когато приятелите му го насърчават да открадне идеи от сестра си, той открива, че е главен герой в историята й, заедно със своя враг – Сайфа. Превод: HikariDu Редакция: naia Свали с български субтитри и Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 8 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Изгледах първи епизод с бг превод.Ще стане като TharnType The Series да ги гледам безброй пъти. Off Topic Зон загуби ума и дума,като видя Тарн и Тайп на живо,а аз щях да им поискам Автограф. Тютар пък първо се спречква с Файтър после му говори мило,за да може Файтър да му върже гривна за късмет.Като цяло беше страхотен първи епизод.Благодаря ви момичета. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Преди 2 часа, chernata kotka написа: Изгледах първи епизод с бг превод.Ще стане като TharnType The Series да ги гледам безброй пъти. Покажи скритото съдържание Зон загуби ума и дума,като видя Тарн и Тайп на живо,а аз щях да им поискам Автограф. Тютар пък първо се спречква с Файтър после му говори мило,за да може Файтър да му върже гривна за късмет.Като цяло беше страхотен първи епизод.Благодаря ви момичета. Хей не съм го започнала да го гледам,недей издавай тайни какво става Благодаря все пак за любопитните като мен,че издаде малка част,интересно изглежда А за снимките мога само това да кажа Да вярно,че те двамата са от тази драма,яко че са участвали То не само афтограф,ами и снимка шях да поискам 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Все пак един и същи канал ги излъчва и май и режисьора им един същ в това не съм сигурна. И герои от други филми и сериали участват като гости в новите сериали,които излизат.От Тарн и Тайп няма спасание ,затова сме редовни клиенти на психодиспансера. 2 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Страхотно е, че превеждате и този сериал, за да достигне до повече зрители. На мен много ми харесва и си чакам сериите с нетърпение. Главната двойка Файт и Тютор са прекрасни - и визуално и като игра и като химия. Снощи гледах 9- ти епизод - толкова романтика и страст трудно се издържа, да знаете, препотих се няколко пъти . Смело мога да кажа, че леко задминаха Тарн-Тайп в секс сцената и почти се докоснаха до Корн-Нок 8 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Преди 11 часа, desini написа: Страхотно е, че превеждате и този сериал, за да достигне до повече зрители. На мен много ми харесва и си чакам сериите с нетърпение. Главната двойка Файт и Тютор са прекрасни - и визуално и като игра и като химия. Снощи гледах 9- ти епизод - толкова романтика и страст трудно се издържа, да знаете, препотих се няколко пъти . Смело мога да кажа, че леко задминаха Тарн-Тайп в секс сцената и почти се докоснаха до Корн-Нок Корн и Нок са номер едно в секс сцени.Но иначе като изключим тези сцени,продукцията на Тарн и Тайп и Защо ти със Фейт и Тютар са направени сто пъти по-добре,от продукцията на Корн и Нок според мен от една страна заради забавно комедийната част,а друга страна щото нямаше безмислени фрази.Само един от трите сериала с тях ми допадна ,а това е Together with me този сезон си ми е на сърцето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 моите нови любимци след Тарн и Тайп 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Преди 8 часа, desini написа: Смело мога да кажа, че леко задминаха Тарн-Тайп в секс сцената и почти се докоснаха до Корн-Нок значи ще се гледа 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Така така,много благодаря за описанието на всички Ще се гледа определено,само чакам да напреднат с бг субките А за Корн и Нок,отново ви благодаря,че ги споменахте,не знаех и за тази драма За мой огромен късмет е има с бг субки в вбоксът,значи ще се гледа 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 @ftisland Гледай Гледай и добра дошла в клуба на любителите на Bl жанра.Или в клуба на тотално зарибените към този стил сериали и филми.Имаш право на избор. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Този сериал,с всеки следващ епизод те потапя повече в тяхната история,направо те гложди любопитството,какво ще стане в следващите епизоди.Благодаря ви момичета,за труда този сериал да стигне до нас.Нямам търпение ,за следващите епизоди. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 След изгледан 7-ми епизод да споделя, че много ми хареса метафората с кактуса, който сестрата на Тар му подари. И финалната игра, която си спретнаха Файт и Тар, беше креативно решение на сценаристите. Допадна ми Чак ме е яд, че не съм я знаела в тийнейджърските си години, за да я използвам Има емоция, имааа 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefly Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 В Тайланд вече е 17 април и можем официално да честитим рождения ден на Сейнт, който става на 22 години. Да е здрав, обичан, щастлив и много успешен! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 A моето момче станало на 22 .Да му е честит рождения ден и да бъде жив и здрав и все така успешен.Пожелавам му още на пук хейтърските коментари да върши това,което обича със усмивка и винаги да е заобиколен от приятели,които го обичат. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Колко са млади и вклюбени. И аз се записвам в клуба на фенове на BL. Много съм нова в това. Засега съм изгледала точно Тайрън Тайп и следя 2gether и Why R U? Мислех, че 2gether ми харесва най-много от трите сериала, но сгреших. Why R U ми е многи романтичен, на моменти забавен и къхъм сексуален. Фен съм на Файт и Тютор. Харесва ми как плавно изградиха своята любовна история. И да съгласявам се с мнението на desini, тук интимността ми е някак по-застъпена. И химията ми е голяма. Тютор ми е толкова сладко бузест хихи, но аз харесвам май по-мъжкарско излъчване и сигурно затова пак си харесах, поне според мен, мъжкарят Файт. P.S Моля, сърдечно, някой да ме просветли кои са Корн и Нок? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Преди 5 часа, lunati4kata написа: P.S Моля, сърдечно, някой да ме просветли кои са Корн и Нок? Корн и Нок са главните герои от три други Bl драми, а това са Together with me, Bad romance, Together with me next chapter. Иначе в това сериалче харесвам и двамата Фейт и Тютор, но май клоня повече към Фейт, щото по - мъжки го раздава. Но Тютор ми е бузесто бонбонче Аз нямам търпение да разбера, кога тези двамата ще им светне крушката , че отдавна са хлътнали един към друг. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefly Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Крайно време е вече да признаят един пред друг, че се харесват. Дали няма да е в епизод 8? Ох, не знам как ще се сдържа да не го гледам (видях, че вече има български субки)! Иска ми се да изчакам да излезе поне още един преведен епизод, защото по лъжичка на няколко дни е много мъчително. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3dito91 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Изгледан до последния епизод. Просто нямам търпение . Заслужаваше си. всяка една минута пред екрана Играта на Файт и Тар е уникална,а химията в любовните сцени е направо върха. Благодаря на преводачите за огромните усилия ,които полагат . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Викам, чакай и аз да изгледам една от тези BL истории, които така усилено се коментират във форума. И си избрах да бъде този, обаче още не съм го почнала... И вчера попадам на едни клипчета в ютуб с имената Tutor и Fighter като заглавие. Загледах се аз, стана ми интересно, голяма част от сериалите си ги избирам точно от разни клипчета, обаче там като го нямаше името на сериала и се зачудих кой е, пък имената на героите ми се сториха познати, че гледай търсене кой е. Късмет, точно който съм си избрала излезе. Благодаря за БГ буквите...Тия дни ще го почна и ако не ме домързи после, че рядко коментирам филми, ще напиша какво мисля.. Иначе попаднах на това, мисля че не е качвано тук.. ( WHY R U ? ) - แก้ว x โทโมะ【OFFICIAL MV】| WHY R U The Series 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Еха красавци големи 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts