Jump to content

When My Love Blooms (2020)

Recommended Posts

spacer.png

Spoiler

spacer.png

When My Love Blooms

Хангъл화양연화 – 삶이 꽃이 되는 순간

РоманизацияHwayangyeonhwa: Salmi Kkochi Dweneun Soongan

Също така известен катоThe Most Beautiful Moment in Life, The Happiest Time of Our Lives

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 25 април 2020

Време на излъчване:  събота и неделя, 21:00 KST (корейско стандартно време)

Жанр: романтичен

КаналtvN

Епизоди: 16 (70 мин. на серия)

Режисьор: Сон Джонг Хьон (Should We Kiss FirstTemptation of an Angel)

Сценарист: Чон Хи Йонг

Субтитри: 

Asianwiki

Участват:

Ю Джи Те като Хан Дже Хьон

И Бо Йонг  като Юн Джи Су

Jin Young/ Чин Йонг (GOT7) като Хан Дже Хьон (20-годишен)

Jeon So Nee/ Чон Со Ни като Юн Джи Су (20-годишна)

Ko Woo Rim/ Ко У Рим като И Йонг Мин

L Joe (ex Teen Top) – Чу Йонг Джу (20-годишен)

И Те Сонг - Чу Йонг У

Резюме: 

Хан Дже Хьон е мъж, каращ четиридесетте. Добре изглеждащ, амбициозен и успешен бизнесмен, който се стреми към богатство, добра репутация и признание. Когато е бил двадесетгодишен обаче, Дже Хьон е бил напълно различен - участвал в студентски движения и бил влюбен в Юн Джи Су. Години по-късно двамата се срещат отново.

Юн Джи Су е жена, караща четиридесетте. Тя е работеща майка, познаваща трудностите в живота. Хан Дже Хьон е бил първата ѝ любов. Двамата се срещат и преживяват отново едни от най-щастливите си дни.

Любопитно:

Оригиналното заглавие на сериала "화양연화 (Хуаянгйонхуа)" е избрано и за официално преведено заглавие от мандарин на филмовия шедьовър на режисьора Уон Кар Уай "В настроение за любов" с Лесли Чън и Маги Чън. Изразът е от китайски произход и корейците го заимстват със същото произношение. Най-близкият превод, който успях да намеря до български, е "разцветът на нашия живот" .

Свали с български субтитри :subs: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click: :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

• Like 4

Преди 6 часа, bond написа:

От две години чакам И Бо Йонг да се върне на екрана. За мен тя е страхотна актриса.

Само да уцели добър сериал, че в това хич я няма напоследък. Тук нищо не може да се каже (засега с преобладаващи отрицателни очаквания)-сценаристът нищо не е писал досега, а режисьорът от 2013 г, насам снима само глупости.

Хареса ми 1-ва серия. Малко мудно, но за този тип сериали е очаквано. Главните са ми любимци, а с младите съм гледал по един сериал мисля, но засега и те се справят добре. Имам добро предчувствие за сериала.

• Upvote 1

Съгласна съм, че е мудно. В първия епизод даже доста прекалиха със забавените кадри. Но пък актьорите и музиката са хубави, истинско удоволствие е да гледаш. Засега се наслаждавам повече на сцените с младите. Дано с напредването на сериите да не намалее екранното им време.

На 8.05.2020 г. at 20:03, dqvol4e131 написа:

Съгласна съм, че е мудно. В първия епизод даже доста прекалиха със забавените кадри. Но пък актьорите и музиката са хубави, истинско удоволствие е да гледаш. Засега се наслаждавам повече на сцените с младите. Дано с напредването на сериите да не намалее екранното им време.

Ако е само до гледане на хубави актьори, спокойно мога да си лепна две снимки на стената и да не губя време с глупости като тази.

• Haha 1

@dido100 Всеки сам си решава кое е загуба на време и кое - не. Като написах "хубави", имах предвид талантливи. Да, нищо ново не е историята, но актьорите се справят с героите си и се e получила приятна и ненатоварваща драма.

• Upvote 1

Преди 1 час, dido100 написа:

Ако е само до гледане на хубави актьори, спокойно мога да си лепна две снимки на стената и да не губя време с глупости като тази.

Aко ставаше така, нямаше да ми стигнат стените вкъщи и щеше да се наложи да се местя :D 

След изгледана първа серия мисля да му дам шанс... засега. Пък после пак ще му мисля ;) 

• Haha 1

И Бо Йонг винаги е била моя любимка. Едва сега стигнах до този сериал. Само с една изгледана серия е рано да команетирам, но все пак да си кажа: много добра първа серия.

• Upvote 1

Не само първа серия, струва ми се, че целият сериал е много добър. Още съм на средата, но до тук всичко, което видях ми хареса. Обикновена, малко тъжна човешка драма. От тези дето ги има навсякъде и от които само корейците могат да направят добър сериал. Много бавно се развива действието, но така е и в живота. Нищо не се движи като скоростен влак. Не се вълнувам толкова от края и дали ще е добър или не. Гледам и се наслаждавам на актьорската игра.

• Like 4

Хубав сериал, стилно и красиво направен. Простичко, но елегантно. Наистина дълбока и трогателна човешка история, на някои моменти добре си поплаках. Красива музика също.

Обаче, бива бива мудно, тук достигнаха нови нива на разтеглянето на лукуми и безкрайни тъжни погледи…! Мъжът ми го кръсти ‘When my boredom blooms’. :rofl:
Ползвах го за отлично средство за приспиване вечер, половин епизод макс и изпадах в нокаут. 
Иначе, ако сте много търпеливи, ще ви хареса. Красива история и отлична актьорска игра. 

• Like 1
  • Upvote 1

Преди 2 часа, ivanjelina написа:

Хубав сериал, стилно и красиво направен. Простичко, но елегантно. Наистина дълбока и трогателна човешка история, на някои моменти добре си поплаках. Красива музика също.

Обаче, бива бива мудно, тук достигнаха нови нива на разтеглянето на лукуми и безкрайни тъжни погледи…! Мъжът ми го кръсти ‘When my boredom blooms’. :rofl:
Ползвах го за отлично средство за приспиване вечер, половин епизод макс и изпадах в нокаут. 
Иначе, ако сте много търпеливи, ще ви хареса. Красива история и отлична актьорска игра. 

Първите две изречения са оборени от следващите пет. Хубав сериал, който е толкова скучен, че те приспива? Прекрасно определение за тази тъпотия.

• Haha 1

Просто не го догледах, не можах да го издържа. Мъчих се да гледам само красиви актьори....но уви.

Не го препоръчвам, мудна работа.

Хареса ми , ако не броим дългите спомени.    А те бяха през целият сериал. Ама веднъж като им хванах смисъла и ги превъртах.  Бо Йонг красеше сериала с образа си.  Една дълга любовна история.  Борба за власт  във фирма.  Борба между жени за мъж. Богат мъж защитава бедна жена. Класика.  За едно гледане става.