Sensei Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Име: 泣かないと決めた日 / Don't Cry Anymore Формат: Рензоку Епизоди: 8 Жанр: Работа Телевизия: Fuji TV Период на излъчване: 2010-Jan-26 to 2010-Mar-16 Air time: Tuesday 21:00 Английски Субтитри: http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_84532.htm Участват: Eikura Nana as Tsunoda Miki Kawaguchi Haruna as Tsunoda Ai Fujiki Naohito as Kirino Seiji Kaname Jun as Nakahara Shota Anne as Tachibana Marika Danta Yasunori as Umezawa Jin Kimura Yoshino as Sano Yukiko Igarashi Shunji as Nishijima Kenji Hasegawa Jun as Tazawa Yoshito Katase Nana as Fujita Chiaki Konno Mahiru as Kurita Kotomi Arisaka Kurume as Shiraishi Kyoko Machida Marie (町田マリー) as Kudo Sanae Uchida Shige (内田滋) as Suzuki Keisuke Tajima Yusei (田島優成) as Inoue Makoto Kawai Aoba (河井青葉) as Hayashida Miho Tanaka Emi (田中えみ) as Mizuta Mai Резюме: Tsunoda Miki е завършила второкласен университет, но успява да си намери работа в първокласна компания. След малка грешка обаче, тя се превръща в обект на тормоз от шефовете и други колеги. В края на краищата избира да издържи тормоза, а не просто да избяга. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Драмата e доста силна за мен, ако не беше заради Kaname Jun, нямаше да й обърна никакво внимание! Докато я гледах ме обземаха различни чувства и най-вече гняв! Чудя се как може да има такава злоба и завист?! На моменти така ми кипваше като гледах Marika какви номера въртеше на Miki и Nakahara...(особено на него).Надявах се на друг край, но.. Играта на Kaname много ми хареса, а също и на Fujiki Naohito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts