Ko_Erin Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Бате Веско е номер 1! 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Сега нещо, което по-скоро е абсурдно отколкото забавно, но ми е съвсем прясно. Значи, нормално е човек да не си получи пратката през почивните дни, но действията на доставчика сериозно ме хвърлят в размисъл. Апропо, крайната цел е Стара Загора и по едно време мислех, че за по-пряко ще го качат на линия Симеоновград - Варна... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Не може да излезе от кръговото 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 @debil4e Сигурно пратката е решила да попътува повечко Сега сериозно и аз съм имала пратка която също е обикаляла доста от град в село,докато доставчикът уцели правилният ми град.Много познато ми е за жалост. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Имах такъв случай с пратка от Емаг, но друг куриер. Когато пристигна пратката, не я приех. При известие, че ще я получа на другия ден, ми иде след 10 дни. Вече не ми трябваше, щеше да е подарък за годишнина. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Колко мъка има по света! 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Да допринеса за мъката 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 (edited) @bond това е повече комично от колкото трагично. Сега почнаха и за въшките да се притесняват и да не искат да ги убиват За котки ,кучета разбирам ,ама въшки те са страшни колкото бълхите ако вземат и за бълхите да им е жал горко ни @seal_reinforce ти и плодове докара и тях не трябва да ги ядем и те имат душа. Гладни ,но с въшки ,но доволни Edited November 22, 2021 by Snowpanda_MSS 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Смяташ, че банана го е яла? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Въшките според мен са по-големи гадини от бълхите. Но не съм специалист по темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Те гасят пожари, но разпалват страсти Нямам нищо против важните каузи, но това не прави календара по-малко интересен Има една две каки дето развалят пейзажа, но се сетих, че вече сички сме Равни и майнах с ръка. Начи @bond имаш бойна задача да следиш кога ще е наличен, че май ще има поръчки 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Това си си поръчала от емаг на pre-order, признай 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 А ако пожарникарите родно производство не струват, тогава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Тогава внос от Австралия 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Нема страшно, аз купих и вместо тебе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 След някой и друг ден. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Дами, даваха по БТВ вашите пожарникари. Аз, на ваше място, не бих очаквал много от календара. Направо внасяйте от Австралия. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts