Jump to content

Fun Corner

Recommended Posts

Трудно ще намериш по-големи идиоти от моите идиоти :896767:. С,а като са най-великият клуб в Англия трябва във всичко да са ненадминати :na2:.

Ето два куиза - Кой е твоят тип приятел от корейска драма

и вариантът за другия пол - Кой е твоят тип приятелка от корейска драма

@seal_reinforce

Spoiler

Ха познай на мен какво ми се падна!

The neighbourhood hero? :D

Представа немам кви са опциите. Аз можах да отговоря само на въпроса с Уки :(

p.s. Излъгах, и за fav trope съм отговорила, ама той винаги ми е enemies to lovers. Другото по метода на налучкването.

1 minute ago, ftisland said:

Направих тестът.И аз така като @seal_reinforce някои въпроси с налучкване:D Резултатът ми е същият като нейният:D

Аз Плочника няма с никого да го деля, вие си се бийте за пъпчивия ученик от горния клас :bee:

• Haha 1
  • Upvote 1

Мен ме подсетиха, че не съм гледала психометрията, след всичкото психо напоследък, трябва да го видя най-сетне.

image.png

• Upvote 2

Е най-добре щеше да е Уки - шеф и да ми крещи като у Съспишъс партнера, ама ме трудоустроиха с дъртия ученик Минчо :D

@ftisland, 9а сме, да знаеш. Ще ми подсказваш на задачите по Физика, ония с правия и обратния ток, много ги мразех. Аз поемам останалото. Само немския ми е ръждясал тотално и ще го заменим с испански, се ще вържем тройките от толкоз гледане на Бланка Суарес. @vivivan, ела у нашия клас, ще седим на последния чин да ми разправяш El barco :D

Чингулино, кат си шефкиня, ще ни водиш на молчИ, че ний сме бедни ученички :( 

• Haha 5

@Чингулинка - този куиз нещо е дефектен - падна ми се "supernatural boyfriend" , а драмите - баш дет най ги заобикалям (без Звездолинчо де) :28558:

@seal_reinforce ще дойда... ама на испански знам само "El barco" и "amor"..... двойка ще е за срока :28558:

• Haha 4

Преди 7 часа, seal_reinforce написа:

@ftisland, 9а сме, да знаеш. Ще ми подсказваш на задачите по Физика, ония с правия и обратния ток, много ги мразех. Аз поемам останалото. Само немския ми е ръждясал тотално и ще го заменим с испански, се ще вържем тройките от толкоз гледане на Бланка Суарес.  

То щом сме 9а добре.То и мен ме нямаше по физика,за токовете най-много да ни хване:D То испанският е по добре от немският,добър избор:)Ще се оправим някак,поне ти ще се оправиш с останалото както каза:)

• Haha 2

Не съм разбрал, че скрийн си трябва. Да ми се обаждат по телефона само тези, които отговарят на описанието.

B7Plp6Fn_o.jpg

• Haha 2