Кева Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 Трудно ще намериш по-големи идиоти от моите идиоти . С,а като са най-великият клуб в Англия трябва във всичко да са ненадминати . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted October 13, 2021 Share Posted October 13, 2021 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 Ето два куиза - Кой е твоят тип приятел от корейска драма и вариантът за другия пол - Кой е твоят тип приятелка от корейска драма @seal_reinforce Spoiler Ха познай на мен какво ми се падна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Айю и още две, но нещо не познаха. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 The neighbourhood hero? Представа немам кви са опциите. Аз можах да отговоря само на въпроса с Уки p.s. Излъгах, и за fav trope съм отговорила, ама той винаги ми е enemies to lovers. Другото по метода на налучкването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 57 minutes ago, seal_reinforce said: The neighbourhood hero? Е тоя, дето ми се падна, го познаваш. Понеже нямаше Май Хироу, падна ми се секънд бест Spoiler Плочника, шефа на секретарката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Моят случай според Сумпи е "девети клас, големото междучасие". Да докопаш шефче с налучкване явно не става 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 Е ти шефче ли искаше? Аз си мислех, че искаш Уки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Направих тестът.И аз така като @seal_reinforce някои въпроси с налучкване Резултатът ми е същият като нейният 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 1 minute ago, ftisland said: Направих тестът.И аз така като @seal_reinforce някои въпроси с налучкване Резултатът ми е същият като нейният Аз Плочника няма с никого да го деля, вие си се бийте за пъпчивия ученик от горния клас 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Мен ме подсетиха, че не съм гледала психометрията, след всичкото психо напоследък, трябва да го видя най-сетне. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Е най-добре щеше да е Уки - шеф и да ми крещи като у Съспишъс партнера, ама ме трудоустроиха с дъртия ученик Минчо @ftisland, 9а сме, да знаеш. Ще ми подсказваш на задачите по Физика, ония с правия и обратния ток, много ги мразех. Аз поемам останалото. Само немския ми е ръждясал тотално и ще го заменим с испански, се ще вържем тройките от толкоз гледане на Бланка Суарес. @vivivan, ела у нашия клас, ще седим на последния чин да ми разправяш El barco Чингулино, кат си шефкиня, ще ни водиш на молчИ, че ний сме бедни ученички 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 @Чингулинка - този куиз нещо е дефектен - падна ми се "supernatural boyfriend" , а драмите - баш дет най ги заобикалям (без Звездолинчо де) @seal_reinforce ще дойда... ама на испански знам само "El barco" и "amor"..... двойка ще е за срока 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Дефектен ми, на мен трееше да ми се падне supernatural grandpa. Lo siento, Сумпи, не ставаш за сватовник 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Доволна 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Преди 7 часа, seal_reinforce написа: @ftisland, 9а сме, да знаеш. Ще ми подсказваш на задачите по Физика, ония с правия и обратния ток, много ги мразех. Аз поемам останалото. Само немския ми е ръждясал тотално и ще го заменим с испански, се ще вържем тройките от толкоз гледане на Бланка Суарес. То щом сме 9а добре.То и мен ме нямаше по физика,за токовете най-много да ни хване То испанският е по добре от немският,добър изборЩе се оправим някак,поне ти ще се оправиш с останалото както каза 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Минчо ще ни подсказва бе, кат го гледам, всеки клас е повтарял, а некои - и по два пъти 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Не съм разбрал, че скрийн си трябва. Да ми се обаждат по телефона само тези, които отговарят на описанието. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Ако питаш @helyg приличам, ама не на тия трите, тъй че обаждане от мене не очаквай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts