asha Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Абе има, за който гледа Copa America 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ех, някога я излъчваха по БНТ . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Да питам ли кой я коментираше 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Е , не винаги е бил флегматика . Истината е, че не помня . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 И аз така, ама съм наблизо до водата и сутрин крада по един час. О преди да ме е почнала бившата - не всяка сутрин. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 42 minutes ago, bond said: И аз така, ама съм наблизо до водата и сутрин крада по един час. О преди да ме е почнала бившата - не всяка сутрин. Ейййй, опасен си! Признала съм те 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ти внимавай бившата да не те свари така 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ей, това западните дами сте много страшни. Недей така, че ще почна да заеквам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Лятото си дойде с пълна сила и комарите започнаха да ни тормозят. За всички вас, споделям един безотказен метод как да им видите сметката на тези мръ**ици: Правите се примамка за комари, не е трудно всеки може: - Комарът напада солта, мислейки че е захар..... - От това става жаден и му се пие вода, ама в капачката вие ще напълните ракия.... - Комарът замаян от ракията, се спъва в пръчката и си пръсва главата в камъка. За по-лесно съм ви онагледила процеса: п.с. после да ми се похвалите на лични колко от тези гадове изтребихте 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Мене не ме закачат, само ми бръмчат като Месершмити и ми нарушават дзена 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Мен пък само видинските ме закачат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Кръвчицата ти изпиха. Грешен си, затуй Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Бладзе ви и на двамата. Един комар да има някъде, мене ще нацели. На морето и около реките придобивам изключително привлекателния вид на надупчено решето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 1 hour ago, seal_reinforce said: Кръвчицата ти изпиха. Грешен си, затуй Не чак до там. Само един и само веднъж, но не беше приятно. Освен това подозирам, че ти си го подучила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 А, ма истински ли? Аз мислех, че мен визираш Това е цената на жуленето на бири у градската градина. Басейнът на "Анна-Кристина" дали ще работи това лято... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Не знам дали басейнът ще работи, макар че винаги там отсядам. Обичам този хотел. Това лято няма да ходя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts