sisiveli Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Преди 1 час, snowmoon написа: Hotel del luna, I'm not a robot, The King: eternal monarch, Angel's last mission: Love, Gu Family Book. Secret garden, The legend of the blue sea, Bride of the water god. Не знам, дали ще покрият очакванията ти, но всички отговарят на критериите: фентъзи и романтика. Тези намерих до 20 страница във форума за Корейски сериали. Със сигурност има още. благодаря 1,2 съм гледала но другите не всички са интересни благодаря много 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Здравейте ,бихте ли ми предложили някой Корейски сериал,подобен на този Moon Lovers или подобен,в който става дума за пътуване във времето.Също така съм гледала : "Два свята ",Circle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 преди 34 минути, Meri90 написа: Здравейте ,бихте ли ми предложили някой Корейски сериал,подобен на този Moon Lovers или подобен,в който става дума за пътуване във времето.Също така съм гледала : "Два свята ",Circle Набързо се сещам за няколко или исторически или за пътуване: Rooftop Prince, Tomorrow With You , Hwarang, Nine: 9 Times Time Travel, а в The King: Eternal Monarch има паралелни светове. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meri90 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Преди 2 часа, Meri90 написа: Здравейте ,бихте ли ми предложили някой Корейски сериал,подобен на този Moon Lovers или подобен,в който става дума за пътуване във времето.Също така съм гледала : "Два свята ",Circle Queen Inhyun’s Man (2012) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Преди 5 часа, Meri90 написа: Здравейте ,бихте ли ми предложили някой Корейски сериал,подобен на този Moon Lovers или подобен,в който става дума за пътуване във времето.Също така съм гледала : "Два свята ",Circle незнам дали ще ти помогна много защото не е точно връщане на времето W-Two Worlds (2016) God's Gift - 14 Days (2014) Man From the Stars (2013-2014) А сега се сетих още един Faith (2012) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Преди 6 часа, Meri90 написа: Здравейте ,бихте ли ми предложили някой Корейски сериал,подобен на този Moon Lovers или подобен,в който става дума за пътуване във времето.Също така съм гледала : "Два свята ",Circle Попаднах на една публика точно за сериали, свързани с пътуване във времето – повечето са препоръчани вече, но може да погледнаш: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 @Meri90, Deserving of the name също е добър според мен. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 здравейте в студените дни като днес ми се гледа нещо подобно Just Between Lovers някой да се сеща някой подобен сериал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
priatelche Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Здравейте хора!! Моля, предложете ми исторически сериал с екшън и романтика разбира се. От сорта на Moon lovers или Faith. Не е задължително да има включено връщане във времето, ала моля за предложения само, в който главният герой е силен, справяш се с всяка трудност, дори ако трябва да понашамари някого. Благодаря Виииии : )))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 @priatelche пробвай с Iljimae от 2008, или Gunman in Joseon от 2014. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 @priatelche, предлагам ти също и The moon embracing the sun , Hong Gil Dong. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
priatelche Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Благодаря ви хора! Гледал съм драмите предложени от snowman добри са пък горните две... човек, нещо не могат да ме грабнат. Имам чувствтвото, че всичко готино вече съм изгледал.... моля дайте някой сериал, дори и да не е с историческа насоченост с романтика и екшън, че направо не е за приказване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 @priatelche този не съм го гледала, но има добри отзиви : Chuno / Slave Hunters , другия вариант, който мога да предложа е My Country ама там сценаристите са се изложили и не знам дали би допаднал на всеки. Може да погледнеш и филмите 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakama Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Има ли сериал подобен на In treatment (с терапия) или да препоръчате нещо тежко/драма (не повече от 10-16 епизода). Може и филм. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Филм, но сигурно го знаеш Сериал: Where Stars Land Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 'In Treatment' не съм го гледала, ама препоръчвам 'Психото' с батко: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 @hakama, не е точно тежък, но си има драма в порядъчно количество: It's okay, that's love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jebikkot Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Здравейте. Моля, препоръчайте ми корейски сериал подобен на "Вечният ерген" - доста стар, но уникален филм. От 4-5 години не съм гледала азиатско, може би скоро пак няма да имам време за това, а имам нужда от смях. Надявам се да ми помогнете. Търся весела комедия за възрастни, да има хумор, интересна история, романтика и актьорите да се държат що-годе адекватно. Не ми се гледат тийнеджърски лигавщини от малкия екран (моля по-младите да ме извинят ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Препоръчвам Токийските ергени. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts