Interestedofyou Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 6 hours ago, MuryG said: Previous Page Next Page Previous Page Next Page Например този сериал: Previous Page Next Page Previous Page Next Page Не си падам по китайски.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuryG Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 @Interestedofyou повярвай ми, няма да съжеляваш. Винаги гледам китайски, японски и най-вече тайвански, когато ми писне от корейски буламачи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Ако искате глътка въздух от бозиците, дет сме свикнали да гледаме, много ме накефи испанският сериал "Къща от хартия". Има го онлайн. Може да се гледа и от мъже. Има за всички. La Casa de Papel. Много добър. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Здравейте някой да препоръча някой някой филм няма значение от коя страна е мисля някой драма романтичен днес съм на такава вълна благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Ето този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 преди 7 минути, helyg написа: Ето този Благодаря за предложението извинявам се защото не казах по рано че искам да е с бг суптитри и да е онлайн Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Филм или сериал да бъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Преди 1 час, helyg написа: Филм или сериал да бъде? няма значение.. а вие какво обичате да гледате ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Не знам какво си гледала и дали си гледала много неща, но ще нахвърлям няколко: Сериали: Something in the Rain (2018) Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (2016-2017) Strong Woman Do Bong Soon (2017) Because This Is My First Life (2017) Cinderella and the Four Knights (2016) И филми: A Moment To Remember (2004) Love 911 (2012) On Your Wedding Day (2018) Close Range Love | Kinkyori Renai (2014) Closest Love to Heaven (2017) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 @sisiveli, щом няма значение националността, мога да ти предложа два филипински романтични филми онлайн и с бг буквички. Don't give up on us / Да си дадем шанс Тhe Breakup Playlist (2015г) / Плейлист за раздяла И още едно филмче, което много харесвам : Лав Ю-Ю/Love You You(2011) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 Преди 4 часа, bealonenomore написа: Не знам какво си гледала и дали си гледала много неща, но ще нахвърлям няколко: Сериали: Something in the Rain (2018) Weightlifting Fairy Kim Bok Joo (2016-2017) Strong Woman Do Bong Soon (2017) Because This Is My First Life (2017) Cinderella and the Four Knights (2016) И филми: A Moment To Remember (2004) Love 911 (2012) On Your Wedding Day (2018) Close Range Love | Kinkyori Renai (2014) Closest Love to Heaven (2017) Благодаря много са хубави от сериалите някой сам гледала а другите още тази вечер ще гледам от филмите не съм ги гледала но ще оправя това и ще ги гледам итересни Преди 3 часа, asha написа: @sisiveli, щом няма значение националността, мога да ти предложа два филипински романтични филми онлайн и с бг буквички. Don't give up on us / Да си дадем шанс Тhe Breakup Playlist (2015г) / Плейлист за раздяла И още едно филмче, което много харесвам : Лав Ю-Ю/Love You You(2011) Благодаря много ще ги гледам задълително 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoyan_72bg Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 здравейте,бихте ли ми препорачали някой сериал подобен на Secret Forest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 21 minutes ago, stoyan_72bg said: здравейте,бихте ли ми препорачали някой сериал подобен на Secret Forest Може би: God's Gift - 14 Days Signal Nine: 9 Times Time Travel Misty 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Особено последния. Всички изброени са много добри сериали, но аз имам специално отношение към последния. Подкрепям препоръката с две ръце. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Преди 1 час, stoyan_72bg написа: здравейте,бихте ли ми препорачали някой сериал подобен на Secret Forest 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 Преди 3 часа, yonkaval написа: Може би: God's Gift - 14 Days Signal Nine: 9 Times Time Travel Misty благодаря Здравейте искам да попитам минала седмица ми препоръчаха няколко сериали някой да знае други няма значение коя държава този е най хубав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Мъжа ми ми заръча да намеря сериал(по възможност корейски) в който да се планира/т обир/и, ама да залагат повече на планирането, различни варианти, ходове..., отколкото на романтиката(няма да пиша как се изрази той ), има ли изобщо такова нещо.., аз все си мисля, че не им е в бита на корейците това чудо.., виж дай им на тях серийни убийци, корупция.., дълбока драма или лековати романтики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 преди 57 минути, Aretka написа: Мъжа ми ми заръча да намеря сериал(по възможност корейски) в който да се планира/т обир/и, ама да залагат повече на планирането, различни варианти, ходове..., отколкото на романтиката(няма да пиша как се изрази той ), има ли изобщо такова нещо.., аз все си мисля, че не им е в бита на корейците това чудо.., виж дай им на тях серийни убийци, корупция.., дълбока драма или лековати романтики Имам спомен за филм, не за сериал - The Technicians. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 здравейте някой да се сеща за подобни сериали Iron Man Man From the Stars W: Two worlds . Goblin My Holo Love Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Hotel del luna, I'm not a robot, The King: eternal monarch, Angel's last mission: Love, Gu Family Book. Secret garden, The legend of the blue sea, Bride of the water god. Не знам, дали ще покрият очакванията ти, но всички отговарят на критериите: фентъзи и романтика. Тези намерих до 20 страница във форума за Корейски сериали. Със сигурност има още. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts