Jump to content

Препоръчайте ми филм/сериал...

Recommended Posts

Ако искате глътка въздух от бозиците, дет сме свикнали да гледаме, много ме накефи испанският сериал "Къща от хартия". Има го онлайн. Може да се гледа и от мъже. Има за всички. La Casa de Papel. Много добър. B)

• Like 1

Здравейте някой да препоръча някой някой филм  няма значение от коя страна е :P  мисля  някой драма романтичен  :wub: днес съм на такава вълна благодаря

@sisiveli, щом няма значение  националността, мога да ти предложа два филипински романтични филми онлайн и с бг буквички. 

Don't give up on us / Да си дадем шанс

Тhe Breakup Playlist (2015г) / Плейлист за раздяла

И още едно филмче, което много харесвам : Лав Ю-Ю/Love You You(2011)

Преди 4 часа, bealonenomore написа:

Благодаря много са хубави от сериалите някой сам гледала а другите още тази вечер ще гледам от филмите не съм ги гледала но ще оправя това и ще ги гледам итересни   :thanks:

Преди 3 часа, asha написа:

@sisiveli, щом няма значение  националността, мога да ти предложа два филипински романтични филми онлайн и с бг буквички. 

Don't give up on us / Да си дадем шанс

Тhe Breakup Playlist (2015г) / Плейлист за раздяла

И още едно филмче, което много харесвам : Лав Ю-Ю/Love You You(2011)

Благодаря много  ще ги гледам задълително :yes:

• Upvote 1

Особено последния. Всички изброени са много добри сериали, но аз имам специално отношение към последния. Подкрепям препоръката с две ръце.

• Like 2

Преди 3 часа, yonkaval написа:

Може би:
God's Gift - 14 Days

Signal

Nine: 9 Times Time Travel

Misty

благодаря :yes:

Здравейте искам да попитам  минала седмица ми препоръчаха няколко сериали някой да знае други няма значение коя държава

този е най хубав   

Мъжа ми ми заръча да намеря сериал(по възможност корейски) в който да се планира/т обир/и, ама да залагат повече на планирането, различни варианти, ходове...,  отколкото на романтиката(няма да пиша как се изрази той :lol:), има ли изобщо такова нещо.., аз все си мисля, че не им е в бита на корейците това чудо.., виж дай им на тях серийни убийци, корупция.., дълбока драма или лековати романтики

преди 57 минути, Aretka написа:

Мъжа ми ми заръча да намеря сериал(по възможност корейски) в който да се планира/т обир/и, ама да залагат повече на планирането, различни варианти, ходове...,  отколкото на романтиката(няма да пиша как се изрази той :lol:), има ли изобщо такова нещо.., аз все си мисля, че не им е в бита на корейците това чудо.., виж дай им на тях серийни убийци, корупция.., дълбока драма или лековати романтики

Имам спомен за филм, не за сериал - The Technicians

Hotel del lunaI'm not a robotThe King: eternal monarchAngel's last mission: LoveGu Family BookSecret gardenThe legend of the blue seaBride of the water god.

Не знам, дали ще покрият очакванията ти, но всички отговарят на критериите: фентъзи и романтика. Тези намерих до 20 страница във форума за Корейски сериали. Със сигурност има още.:)

• Like 1
  • Haha 1