Korean_girl Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Здравейте хора, отдавна не съм гледала нещо корейско, по изостанах а преди гледах доста. Препоръчайте ми някакъв добър корейски сериал от последните две години, нещо като Descendants of the Sun този ми е любимият, абе нещо романтично ми се гледа ама да е хубаво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Този гледала ли си го? Главните се взеха и в реалния живот. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowmoon Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Този е трепач. Малко извън примера, в смисъл, че е исторически. Но ако се решиш, няма да съжаляваш. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 On 10/17/2022 at 10:57 PM, Korean_girl said: Здравейте хора, отдавна не съм гледала нещо корейско, по изостанах а преди гледах доста. Препоръчайте ми някакъв добър корейски сериал от последните две години, нещо като Descendants of the Sun този ми е любимият, абе нещо романтично ми се гледа ама да е хубаво... Няма какво да те лъжа и да увъртам. Няма. На нивото на Потомците нищо по-качествено не е излизало от 2016-та насам. Драми има 4-5, които си струват, но романтики - не. Нито Гоблин, нито Моблин, камо ли пък от 2018-та до ден днешен - нищо не е на нивото на Потомците. И двата по-горе, които са ти препоръчали, съм ги гледал. И двата са класи под това, което ти търсиш. Гледай за нещо западно! Не че и там има, но може поне някой хубав филм да си намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted April 3 Share Posted April 3 Хора, споделете, който се сеща за филми за постижения, може да са спортни или в областта на изкуство, наука... където да се акцентира на работата по постигането на високи резултати, ако има някакви любови или драми да са съвсем минимални и покрай другото, основното да е работата. Може и да е някой стар филм, преди правеха доста такива, може и нов, без значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted April 3 Share Posted April 3 преди 9 минути, Maria написа: Хора, споделете, който се сеща за филми за постижения, може да са спортни или в областта на изкуство, наука... където да се акцентира на работата по постигането на високи резултати, ако има някакви любови или драми да са съвсем минимални и покрай другото, основното да е работата. Може и да е някой стар филм, преди правеха доста такива, може и нов, без значение. Веднага препоръчвам три любими мои спортни филма – любов няма, драма се намира, но не натежава. Forever the moment Take off Run-off (познат и като Take off 2) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Posted April 21 Share Posted April 21 @bealonenomore Благодаря за препоръките! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted May 5 Share Posted May 5 Не помня дали има тема, затова споделям тук приятната си изненада за сериала Tokyo Vice. Много ми хареса, чудесен актоьорски състав, сюжет основан на база реални събития, всеки един епизод беше удоволствие да се гледа. Много жалко, че някак мина и замина незабелязано, което е несправедливо предвид качествата на сериала. Препоръчвам с две ръце. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted May 20 Share Posted May 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted June 17 Share Posted June 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted June 20 Share Posted June 20 1883 - Уникален сериал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted July 9 Share Posted July 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts