skofiild Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Здравейте.Тъкмо приключих с Cheese in the Trap и понеже там имаше нещо,което харесвам да гледам,сега искам да ми предложите и друг сериал, в който двама души са били много близки,все тая дали са роднини или приятели,но в последствие са си развалили отношенията и направо да се мразят сега,да не си говорят,нещо такова.Дано разбрахте какво искам да кажа.Благодаря... --------------------- Първата тема 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 @skofiild, според така, както излагаш условието :.. "двама души са били много близки,все тая дали са роднини или приятели,но в последствие са си развалили отношенията и направо да се мразят сега,да не си говорят,нещо такова"... ми дойде " на първо четене" едната от сюжетните линии в този сериал: Marry me or not Off Topic Две първи дружки от училище, заради недоизясняване на една ситуация си развалят отношенията и започват да си правят "мръсно" , защото са и конкуренция в службата. Вече има и български буквички , а поне в началото има и доста комедийни ситуации. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 8, 2019 Author Share Posted June 8, 2019 Това не съм го гледала,благодаря @asha,ще го погледна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Мисля, че твърде често в сериалите се оказва, че герои, които се мразят, в миналото са били много близки - обаче сега не мога да се сетя за нито един такъв С изключение на Suspicious Partner Off Topic там главният не може да трае бившия си най-добър приятел, защото приятелката му му е изневерила с него. Затова пък приятелчето се държеше много мило и търсеше начини да се реваншира по всякакъв начин. Така че омразата не беше двустранна. Дори ако тази сюжетна линия не ти е достатъчна, заради Ji Chang Wook пак си струва да гледаш сериала - ако вече не си го гледала, разбира се. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Аз за това се сещам. Минус: след средата спря да ме кефи толкоз. Плюс: кратко е. p.s. Не са роднини 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted June 8, 2019 Author Share Posted June 8, 2019 Благодаря,ще ги погледна всичките... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VesSun Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Аз за School 5 се сетих, макар да отговаря на 50% на изискванията. Чудна училищна драма без лиготии и много убедителен конфликт между двамата главни герои. Off Topic У Бин с такава омраза гледаше Джон Сок първите няколко серии, че се зачудих дали не са били и любовници в миналото, щот не може така страстно да мразиш, ако не си обичал първо. То пък излезе още по-сериозно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Нещо ново, което си струва? От последните месец - два. Препоръчайте ми, моля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 преди 33 минути, Matrim написа: Нещо ново, което си струва? От последните месец - два. Препоръчайте ми, моля! От корейското сериално, особено няма, за мен поне, от това, дето пробвах, естествено, освен евентуално това, това ( подобно на "Съншайна", даже в темата съм те привикала, но не е с такъв емоционален заряд) и по-леко това Нашумелият- чакам да излезе целият превод на сезона. Китайско- това смятам мнооого ще ти хареса.Прелест! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Благодаря, Лав! Ужасно ме бяха ядосали азиатците и си наложих една здравословна диета за известно време, та съм поизпуснала новостите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
priatelche Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Здравейте приятели! Предложете ми филми или сериали, които са романтични и има пътешесвие във времето. Например като Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo. Благодаря ви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 преди 54 минути, priatelche написа: Здравейте приятели! Предложете ми филми или сериали, които са романтични и има пътешесвие във времето. Например като Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo. Благодаря ви Този 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Или този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anito 24 Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Този: Съжалявам, но не знам как да скрия линка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
priatelche Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 благодаря ви за отговорите ви, забравих да добавя само да има и нотки на екшън. вяра съм го гледал и ми хареса-може би нещо такова :) кралицата и аз ми изглежда интересен хихихи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabrria Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Здравейте. Съвсем нова съм, но ужасно се запалих по японски/корейски филми. Сега си търся сериал с любовни елементи, но ако може действието да се развива в училище/университет. По специално драмичка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Ето няколко корейски предложения: Boys Over Flowers (2009) - сериалът, който е запалил много хора по корейското School 5 (2012) - няма романтика, но е един от най-силните ученически, които съм гледала To The Beautiful You / Hana Kimi (2012) Dream High (2011) и Dream High 2 (2012) Flower Boy Ramyun Shop (2011) You've Fallen for Me (2011) High School King (2014) - този обаче няма български субтитри High School: Love On (2014) Reply 1997 (2012) Sassy Go Go (2015) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted December 12, 2019 Author Share Posted December 12, 2019 Здравейте. Може ли да ми предложите китайски сериал, действието в който обаче да се развива горе-долу тия години, като този: Off Topic И по възможност да е с хубав край. Благодаря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Последните месеци изгледах тези китайски: Дано нещо ти допадне :> @vivivan, може да ти препоръча още 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted December 12, 2019 Share Posted December 12, 2019 Преди 6 часа, skofiild написа: Здравейте. Може ли да ми предложите китайски сериал, действието в който обаче да се развива горе-долу тия години, като този: Може и да не нацеля точният период, но ето няколко предложения - някой от тях са и с бг превод и по - известни, та може и да си ги гледала А с определението "хубав край" отрязах значителна част от списъка The mystic nine, Destined to love you, Cruel romance, И още: Сещам се и няколко шпионски - ако ти се гледат ще ти ги пратя 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts