Jump to content

Препоръчайте ми филм/сериал...

Recommended Posts

Здравейте.Тъкмо приключих с Cheese in the Trap и понеже там имаше нещо,което харесвам да гледам,сега искам да ми предложите и друг сериал, в който двама души са били много близки,все тая дали са роднини или приятели,но в последствие са си развалили отношенията и направо да се мразят сега,да не си говорят,нещо такова.Дано разбрахте какво искам да кажа.Благодаря...

---------------------

Първата тема

• Like 1

@skofiild, според така, както  излагаш условието :.. "двама души са били много близки,все тая дали са роднини или приятели,но в последствие са си развалили отношенията и направо да се мразят сега,да не си говорят,нещо такова"... ми дойде " на първо четене" едната от сюжетните линии в този сериал: Marry me or not 

Off Topic

Две първи дружки от училище, заради недоизясняване на една ситуация си развалят отношенията и започват да си правят "мръсно" ,  защото са и конкуренция в службата.

Вече има и български буквички , а поне в началото има и доста комедийни ситуации. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1

Мисля, че твърде често в сериалите се оказва, че герои, които се мразят, в миналото са били много близки - обаче сега не мога да се сетя за нито един такъв :D

С изключение на Suspicious Partner 

Off Topic

там главният не може да трае бившия си най-добър приятел, защото приятелката му му е изневерила с него. Затова пък приятелчето се държеше много мило и търсеше начини да се реваншира по всякакъв начин. Така че омразата не беше двустранна.

Дори ако тази сюжетна линия не ти е достатъчна, заради Ji Chang Wook пак си струва да гледаш сериала - ако вече не си го гледала, разбира се.

• Like 5

Аз за School 5 се сетих, макар да отговаря на 50% на изискванията. 
Чудна училищна драма без лиготии и много убедителен конфликт между двамата главни герои.

Off Topic

У Бин с такава омраза гледаше Джон Сок първите няколко серии, че се зачудих дали не са били и любовници в миналото, щот не може така страстно да мразиш, ако не си обичал първо. То пък излезе още по-сериозно.

преди 33 минути, Matrim написа:

Нещо ново, което си струва? От последните месец - два. Препоръчайте ми, моля!

От корейското сериално, особено няма, за мен поне, от това, дето пробвах, естествено,  освен евентуално   товатова   ( подобно на "Съншайна", даже в темата съм те привикала, но не е с такъв емоционален заряд)  и по-леко това

Нашумелият-  чакам да излезе целият превод на  сезона.

Китайско- това смятам мнооого ще ти хареса.Прелест!

• Like 1

Благодаря, Лав! Ужасно ме бяха ядосали азиатците и си наложих една здравословна диета за известно време, та съм поизпуснала новостите :)

преди 54 минути, priatelche написа:

Здравейте приятели! Предложете ми филми или сериали, които са романтични и има пътешесвие във времето. Например като Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo. Благодаря ви :) 

Този :click:

• Like 1

благодаря ви за отговорите ви, забравих да добавя само да има и нотки на екшън. вяра съм го гледал и ми хареса-може би нещо такова :) кралицата и аз ми изглежда интересен хихихи

Здравейте. Съвсем нова съм, но ужасно се запалих по японски/корейски филми. Сега си търся сериал с любовни елементи, но ако може действието да се развива в училище/университет. По специално драмичка. :)

Ето няколко корейски предложения:

Boys Over Flowers (2009) - сериалът, който е запалил много хора по корейското :)

School 5 (2012) - няма романтика, но е един от най-силните ученически, които съм гледала

To The Beautiful You / Hana Kimi (2012) 

Dream High (2011) и Dream High 2 (2012) 

Flower Boy Ramyun Shop (2011) 

You've Fallen for Me (2011)

High School King (2014) - този обаче няма български субтитри

High School: Love On (2014)

Reply 1997 (2012) 

Sassy Go Go (2015)

• Thanks 1

Здравейте. Може ли да ми предложите китайски сериал, действието в който обаче да се развива горе-долу тия години, като този:

Off Topic

И по възможност да е с хубав край. Благодаря...

Преди 6 часа, skofiild написа:

Здравейте. Може ли да ми предложите китайски сериал, действието в който обаче да се развива горе-долу тия години, като този:

Може и да не нацеля точният период, но ето няколко предложения - някой от тях са и с бг превод и по - известни, та може и да си ги гледала :) А с определението "хубав край" отрязах значителна част от списъка :D

The mystic nine,   Destined to love youCruel romance,   

И още: :click: :click: :click: :click: :click:

Сещам се и няколко шпионски - ако ти се гледат ще ти ги пратя ;)

• Like 1