Jump to content

Именни и рождени дни

Recommended Posts

Честит рожден и от мен @NeviQQ

Много здраве и щастие. Не те познавам лично, но си ми приятел у фейса и трябва да кажа, че ме кефиш с тези две неща, готините постове в групата във фейса и това, че помагаш на бездомните животни. Човек трябва да има добро сърце, за да е толкова милосърден. Респект!!!

@Kiddo Честит и на теб. Всичко най-хубаво ти желая.

@vivivan, @GFotaku Вие също се чувствайте поздравени. Малко позакъсняло, ще ме извинявате, но съм малко заплесната, затова пък от сърце ви пожелавам страхотни праживявания и много любов.

Бъдете живи и здрави.

:beer:

• Like 4

Още едно страхотно лъвче! @bealonenomore!

mqdefault.jpg

Честит рожден ден! Нека лъвският пай от всичко най- хубаво да бъде на теб! Бъди здрава, честита и благословена! Наздраве! 

%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%

• Like 1
  • Thanks 1

Честит рожден ден, @bealonenomore! С пожелания за здраве, положителни емоции, сбъдване на всички цели в живота, много прекрасни спомени създадени с любимите ти хора и още дълги години да ни радваш във форума. :beer:

spacer.png

Като подарък получаваш целувка от Good Kisser-a. :D

Off Topic

d7b75eca381038ca90f55af81936261b.gif 

• Like 3
  • Thanks 1

Обявявам стачка. Няма повече да гледам предните постове и от тях да разбирам кой има рожден ден. Тези, които искат да получат поздравления, нека си пишат рождената дата. Годината може да не е вярна. Но няма защо да си криете датите.

@izida, честит рожден ден! Бъди здрава и усмихната! Щастливите хора са винаги усмихнати. Наздраве!

8571291_cd93c.gif

• Like 2
  • Haha 1

@bealonenomore , честит рожден ден и от мен!!! Пожелавам ти много успехи в живота, късмет и достатъчно средства, които да те приближат до реализирането на плановете ти!!!

76c156a2fae41f9309259660b7ea259e.jpg     41dfd2cf385a35118ddeffc2a15ac1f6.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

преди 13 минути, bond написа:

Тези, които искат да получат поздравления...

Те може да не искат, просто ние сме гадни предатели :D

@Чингулинка, много ми е мъка, че твойта не я знам. И ти ми мязаш на лъвица, но ако не я обявиш, ще те туря служебно скорпионка. Още се колебая дали ноемврийска, обаче :D

• Haha 3

Честит рожден ден на @vivivan, @Kiddo, @GFotaku  и на днешната печеливша@bealonenomore:lol2: Да ме извинят уважаемите представители на зодия Лъв, но нали важно било желанието, все пак по-добре късно отколкото никога, пък и не виждам какво пречи да се вдига наздравица при всеки поздрав:beer:Да сте живи и здрави и разбира се леко луди, щот е адски скучно да си нормален.

d63fa9dd6ae10606.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1

56 minutes ago, seal_reinforce said:

Те може да не искат, просто ние сме гадни предатели :D

Тя и Неви уж не искаше, ама парти в басейн спретна. Искат те.

• Haha 4

3 hours ago, seal_reinforce said:

@Чингулинка, много ми е мъка, че твойта не я знам. И ти ми мязаш на лъвица, но ако не я обявиш, ще те туря служебно скорпионка. Още се колебая дали ноемврийска, обаче :D

Хаятъм, аз вземам пример от Кориш - той по три пъти в годината си празнува рожденния ден, та и аз така. Можеш всеки ден да ми честитиш и да ми даваш подаръци, всичките ще ги приема. И сърпрайз парти да ми организираш, най-малко два пъти у годината искам.

• Haha 3

3 minutes ago, seal_reinforce said:

Не си лъв значи, дося да се беше изфукала. Кажи я тая зодия, Неро, стига я кри. Да си проверим дружеската синастрия :D

Ти до сега ако не си разбрала дъл сме от една порода и звездите няма да те светнат, ами ходи по-добре изпий оная кОла за мое здраве, аз вече пих една студена вода за нея :beer:

• Haha 1

Честит рожден ден @bealonenomore Да си жива и здрава и всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдне. Желаята ти първо здраве,защото без него не може,любов и щастие и накрая приятни мигове с любимите хора и приятели.:wub: Наздраве:beer:

• Like 1
  • Thanks 1