skofiild Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Честит рожден и от мен @NeviQQ Много здраве и щастие. Не те познавам лично, но си ми приятел у фейса и трябва да кажа, че ме кефиш с тези две неща, готините постове в групата във фейса и това, че помагаш на бездомните животни. Човек трябва да има добро сърце, за да е толкова милосърден. Респект!!! @Kiddo Честит и на теб. Всичко най-хубаво ти желая. @vivivan, @GFotaku Вие също се чувствайте поздравени. Малко позакъсняло, ще ме извинявате, но съм малко заплесната, затова пък от сърце ви пожелавам страхотни праживявания и много любов. Бъдете живи и здрави. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 @bealonenomore 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeviQQ Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 @skofiild Благодаря! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 @bealonenomore, честита да си! Много здраве, щастие и късмет. Каквото сърцето ти желае да го получиш. Наздраве и приятно изкарване. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Още едно страхотно лъвче! @bealonenomore! Честит рожден ден! Нека лъвският пай от всичко най- хубаво да бъде на теб! Бъди здрава, честита и благословена! Наздраве! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Честит рожден ден, @bealonenomore! С пожелания за здраве, положителни емоции, сбъдване на всички цели в живота, много прекрасни спомени създадени с любимите ти хора и още дълги години да ни радваш във форума. Като подарък получаваш целувка от Good Kisser-a. Off Topic 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Честит рожден ден, @bealonenomore! The pool party must go on 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Честит рождена ден, @bealonenomore! Много лъвици в този тракер и все хубавици! Бъди здрава и щастлива! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Още две лъвици днес празнуват. Честити и благословени да сте @bealonenomore и @izida! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Обявявам стачка. Няма повече да гледам предните постове и от тях да разбирам кой има рожден ден. Тези, които искат да получат поздравления, нека си пишат рождената дата. Годината може да не е вярна. Но няма защо да си криете датите. @izida, честит рожден ден! Бъди здрава и усмихната! Щастливите хора са винаги усмихнати. Наздраве! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 @bealonenomore , честит рожден ден и от мен!!! Пожелавам ти много успехи в живота, късмет и достатъчно средства, които да те приближат до реализирането на плановете ти!!! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 преди 13 минути, bond написа: Тези, които искат да получат поздравления... Те може да не искат, просто ние сме гадни предатели @Чингулинка, много ми е мъка, че твойта не я знам. И ти ми мязаш на лъвица, но ако не я обявиш, ще те туря служебно скорпионка. Още се колебая дали ноемврийска, обаче 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Честит рожден ден на @vivivan, @Kiddo, @GFotaku и на днешната печеливша@bealonenomore Да ме извинят уважаемите представители на зодия Лъв, но нали важно било желанието, все пак по-добре късно отколкото никога, пък и не виждам какво пречи да се вдига наздравица при всеки поздравДа сте живи и здрави и разбира се леко луди, щот е адски скучно да си нормален. 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 56 minutes ago, seal_reinforce said: Те може да не искат, просто ние сме гадни предатели Тя и Неви уж не искаше, ама парти в басейн спретна. Искат те. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 10, 2021 Author Share Posted August 10, 2021 Аиде и аз да се присъединя към поздравите @bealonenomore, @izida честити да сте, много, много здрави и всички останали хубави неща! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 3 hours ago, seal_reinforce said: @Чингулинка, много ми е мъка, че твойта не я знам. И ти ми мязаш на лъвица, но ако не я обявиш, ще те туря служебно скорпионка. Още се колебая дали ноемврийска, обаче Хаятъм, аз вземам пример от Кориш - той по три пъти в годината си празнува рожденния ден, та и аз така. Можеш всеки ден да ми честитиш и да ми даваш подаръци, всичките ще ги приема. И сърпрайз парти да ми организираш, най-малко два пъти у годината искам. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Не си лъв значи, дося да се беше изфукала. Кажи я тая зодия, Неро, стига я кри. Да си проверим дружеската синастрия 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 3 minutes ago, seal_reinforce said: Не си лъв значи, дося да се беше изфукала. Кажи я тая зодия, Неро, стига я кри. Да си проверим дружеската синастрия Ти до сега ако не си разбрала дъл сме от една порода и звездите няма да те светнат, ами ходи по-добре изпий оная кОла за мое здраве, аз вече пих една студена вода за нея 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Честит рожден ден @bealonenomore Да си жива и здрава и всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдне. Желаята ти първо здраве,защото без него не може,любов и щастие и накрая приятни мигове с любимите хора и приятели. Наздраве 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Евет, Неро, евет. Айде, чувствай се поздравена, пък ако някой ден решиш да я споделиш, ще ти изиграя танца на радостта 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts