Jump to content

Именни и рождени дни

Recommended Posts

Сърдечно благодаря за пожеланията!

На всички именници - в Реала - @cucyta, @lady of the lake, @Ками , @Blue_Moon  ;

и във Виртуала /отнася се за съфорумците с "цветни" никове  като @laleto2002, @Tsvetelina85, @Детелина Тодорова , @frozen flower и др/ 

На "първо четене" се сетих за вас, че по-честа ни е комуникацята. Да ме простят онези, които неволно съм пропуснала, но да се чувстват също поздравени.:) /

От все сърце желая на всички  здраве, късмет и лично щастие!

333laleta_large.jpg?v=1457872969

–––––––––

@lazeto, на патерица , мила, честит ти имен ден и на теб! 

• Like 6

@chernata kotka

Честит Рожден Ден,мила!Желая ти много здраве, щастие и радост в живота. Никога не падай духом и винаги посрещай деня с усмивка и позитивно настроение:icon_sunny:

9c204780fe403adc.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

Честит рожден ден @chernata kotka Пожелавам ти огромно количество любов и щастие. Нека мечтите ти се превърнат в реалност, а идеите да кипят от оригиналност. ;)

• Like 3
  • Thanks 1

zip-0f2a5345e38bb0f01b658ead535a8ca3.jpg

Мили дами с имена на цветя, моля приемете моите закъснели поздрави за вашия празник! Единственото ми оправдание е, че не зная името на никоя от вас и се надявам на прошка по уважителни причини! Макар и със закъснение, но пък искрено и лично, ви пожелавам вечна младост и искри в очите!

Честит рожден ден, Черна котка с бяло сърце! Бъди здрава и щастлива! Наздраве за твоя личен празник!

• Like 5
  • Thanks 1

@chernata kotka , честит рожден ден и от мен!!! Желая ти здраве и страст във всичко, което ти е важно в живота - любовта, работата, преследването на мечтите!!!

ae4d258f3bfd01b3c2bd426b23eaa165.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

Обещанието си е обещание черпя ви виртуално с истинска почерпка .Дори котарака ми реши да се намеси в снимката :D Дано да ви хареса :wub:

IMG-20210427-2002415.jpg

@ftisland @niran @bond @cucyta @seal_reinforce @Vanchela @eowina @felicytiЗарадвахте ме ужасно много!Благодаря Ви за прекрасните пожелания и картички,приятели!Да ви се връщат многократно!Сърдечни благодарности за всички, които уважиха моя празник.:panda-145:

Правете случайни добрини и      безсмислено красиви неща ...:kissy: Cheers :beer: 

• Like 5
  • Thanks 1