MuryG Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Това е Гугъл превод от корейски. Cr.naver.com 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 BIGBANG получи „Голямата награда на легендата“ на музикалните награди в Сеул „ 30-те музикални награди High1 Seoul Music “ се проведoха на 31 януари в KSPO Dome. Тази година обявиха нови специални категории, за да отпразнуват 30-тата година на наградата, включително специална награда, наречена " Legend Grand Prize ", която включва всички артисти, спечелили наградата Daesang през последните 29 години. Номинирани са общо 22 изпълнители, включително EXO, BTS, TVXQ, Seo Taiji N Boys, PSY, Wonder Girls, Girls 'Generation и др. Бяха преброени почти един милион гласа и победителят беше единственият BIGBANG ! Победителят беше обявен на специален видеоклип по време на шоуто, показващ BIGBANG, който спечели първия си Daesang през 2007 г. и прие наградата със сълзи на радост. Но видеото разгневи феновете, тъй като размазаха лицата на Seungri и TOP, чиито фенове смятаха, че е изключително неуважително, тъй като всички членове помогнаха за изграждането на BIGBANG и го изведоха заедно на върха. Феновете настояват Seoul Music Awards да отговорят на това, но отговор не е даден. 3 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Толкова много вече се затъжих за любимите си момчета и тоооолкова много искам пак да ги видя заедно, че току само влизам в темата и чета и препрочитам стари постове или се ровя в тубата за нещо дето не съм го гледала. И на какво попадам. 14 годишното мое сладко, малко, вече супер талантливо Драконче на едно с батковците от YG яката изнася лайф барабар с големите тогава имена. На който му се гледа нещо старо, но златно може да метне по едно око. За мен това е златната ера и истинския корейски хип хоп. Няма нужда да коментирам, че GD е перфектен още в тази млада възраст. Истинска звезда! 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 НОВИНИ ЗА GDRAGON В WEIBO G-Dragon е много щедър. Неговата армейска част никога не е трябвало да харчи пари, защото е оставил картата си в магазина за тях Сила, търпение и здраве на Ри и неговите адвокати, надявам се някой ден този процес да приключи . Цитат На 19 февруари, се проведе десетото военно съдебно заседание по делото Seungni. В предишното заседание защитата поиска доказателства, свързани с новото обвинение, повдигнато срещу Seungni по време на деветия процес - подбуждане към насилие. Обвинението предостави доказателства от охранителни камери в нощта на 30 срещу 31 декември 2015 г., когато се случи въпросният инцидент. На кадрите се вижда как Сунни разговаря с предполагаемата жертва в частна стая в питейно заведение. Малко по-късно в кадъра се появиха членовете на "бизнес чата" на Seungni - Jung Joon Young и Choi Jong Hoon. Десет минути по-късно бившият изпълнителен директор на Юри Холдингс Ю Ин Сук пристигна на мястото. Скоро след пристигането на Йо Инсеок пристигнаха още четирима души, заподозрени в принадлежност към бандата. Известно време по-късно четирима от предполагаемите бандити бяха забелязани в кадри за наблюдение на открито с жертвата. След 6-7 минути, когато полицията пристигна на мястото, тези хора нямаше никъде. Съобщава се, че Сунни е седял с компанията си в отделна самостоятелна стая на бара. В същия бар се проведе корпоративно парти на едно от развлекателните заведения. Служителят на това заведение (г-н Б) обърка стаите и нахлу в тази, в която беше Сунни със своята компания. Конфликт избухна между г-н Б и хората в стаята, както Сиунни докладва в групов "бизнес чат" в Kakao Talk. Обвинението представи като доказателство съобщения от Kakao Talk, които Seungni публикува в групов чат на следващия ден. Тази тема включваше бившия главен продуцент на YG Entertainment Ян Хюнсеок, както и изпълнителния директор на друга развлекателна агенция (предполагаемата жертва). Междувременно адвокатът на Seungni отрече допустимостта * на гореспоменатите доказателства, представени от прокуратурата. Също така се съобщава, че Jung Junyoung е бил отново призован за разпит като свидетел. Предполага се, че разпитът му ще се състои на следващото съдебно заседание на 26 февруари 2021 г. Забележка: Доказателства, получени в нарушение на изискванията на процесуалните правила, са недопустими. Недопустимите доказателства нямат правна сила и не могат да бъдат използвани като основание за обвинение. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 + 300 000 гледания на ден в YouTube достига на 19 февруари BANG BANG BANG на BIGBANG! И се увеличават всеки ден! Off Topic 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Клюката на деня. GD и Джени. Туитър 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Най-после яка новина. Че и отговорът на YG е интересен- не се месят в отношенията на техните артисти. 1,26 милиарда прочитания на новината във Weibo в Китай. Явно, само тия де нямат нет не са я прочели. Че и петиция заформили против. Само, че това не им е Китай и Сяо Джан, а Джитко, дето ако разбере въобще, че имало петиция, ще си премести ъъъ... цигарите от единия джоб в другия. Ако е вярно за Джени, ще чакаме нови музикални любовни творения. За Кико, лайкучката биде превъзнесена и превърната в трнд, да видим тук, може някоя друга китка да " цъфне". Веднага ми идва наум, че щом Дисрарач пуска такава новина за Джи по никое време( знаели цяла година, но мълчали, видите ли), може и да има нещо грандиозно пак за прикриване. Джитката днес е с още една новина- пушил със свалена под брадата маска на улицата(сякаш може да се пуши с маска ) и призиви за глоба, но мненията по тоя повод са 50 на 50. Показват все пак прилив на мозък понякога корейците, макар и рядко. "Фантастик бейбито" пък, със сребърен сертификат в Япония (RIAJ) - 30 000 000 прослушвания в страната. Та, Бенгите продължават да заявяват по само техния си, специален начин "живи сме- чакайте". 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Както вече писах, странно ми се видя пускането на новината за Дракона и Джени по никое време, след като са ги дебнали цяла година. Та много вероятно е, според доста хора, да е платено на Дисрач, заради келемета от вървящите в момента групи, обвинени в училищно насилие. Защо?! Проблемът с училищното насилие в Корея е толкова наболял (Пускам видео на една рускиня, която от години следя и големият и страх е точно това цък - автопреводът върши работа за неразбиращите.Отбелязвам, че тя по принцип възхвалява Корея от-до.), че последните седмици навсякъде беше в топа на търсачките, понеже излязоха куп айдълета, обвинени от бивши съученици ( отричаха, отричаха, па почнаха да си признават и извиняват вече някои). Та, Джитката е тежката артилерия, отвлякла вниманието от пишман айдълетата на секундата. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuryG Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Тая работа хич не ми харесва. Верно, че Джитко е тежката артилерия и точно затова защо да си хабят патроните за някакви келемета? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Феновете казаха, че новината за Дракона и Джени може да е използвана за прикриване на това Самоубилият се кмет на Сеул сексуално насилвал секретарката си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 G-Dragon като посланик за Шанел Днес със Джени и Суджу са присъствали на виртуално ревю на Шанел . Най-интересен се оказа откъсът с Джи и гласът му..... 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Много красив тоз G-Dragon бе... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sladurska Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 YouTube канал на Daesung! https://youtube.com/channel/UCJGcf2ELEDC5fYeBdvpJ7Mg 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Да си кажа и аз мнението за Дракона и Джени. Първо съгласна съм, с по-горните мнения от съфорумците, че онези дрИскачи го обявиха сега, защото трябва да се прикрие по-голям скандал /както винаги/. И както винаги, нашите момчета са на първа линия да обират мръсните пешкири на де що има гнилоч за прикриване в "прекрасната Корея". Второ, дори с риск някой блинк да дойде и да ме удуши сори, но Джитко не ме кефи с Джени. Джитко съм си го харесала за Дарето. Някакси ги виждам заедно пък и има химия помежду им /поне за мен/. Не че Дракона ме пита, ама ако случайно се зесечем някъде ще му дам да избере или Дарето или мен . Джени да си излиза с лигавите айдълета и да остави батко намира. Пък и лъв и козирог сори ама не става 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Истина ли е това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 преди 18 минути, alexssandra написа: Истина ли е това? Неееее, просто на някой му е доскучало и си играе с фотошопа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexssandra Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 BIGBANG'S BANG BANG BANG става вирусен в TikTok и поставя рекорд от 2 милиарда гледания страницата за предизвикателства #BangBangBangTikTok За разлика от повечето предизвикателства на K-Pop TikTok , където идолите участват в предизвикателството, членовете на BIGBANG все още изобщо не са се присъединили 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Фенка е коментирала в ютюб канала на Daesung. Казала, че тишината сега й напомня за седмиците преди Made да започне да излиза всеки месец. И го попитала той как смята, дали е така. Dae й е отговорил: Спокойствие преди буря. Така, че буря ще има, въпросът е кога. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Пост на Dae 55555 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuryG Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 На 16.03.2021 г. at 12:52, Ivanova_M написа: Да си кажа и аз мнението за Дракона и Джени. Първо съгласна съм, с по-горните мнения от съфорумците, че онези дрИскачи го обявиха сега, защото трябва да се прикрие по-голям скандал /както винаги/. И както винаги, нашите момчета са на първа линия да обират мръсните пешкири на де що има гнилоч за прикриване в "прекрасната Корея". Второ, дори с риск някой блинк да дойде и да ме удуши сори, но Джитко не ме кефи с Джени. Джитко съм си го харесала за Дарето. Някакси ги виждам заедно пък и има химия помежду им /поне за мен/. Не че Дракона ме пита, ама ако случайно се зесечем някъде ще му дам да избере или Дарето или мен . Джени да си излиза с лигавите айдълета и да остави батко намира. Пък и лъв и козирог сори ама не става От къде на къде пък с Дара? Изобщо не ме кефи като визия и присъствие. И е по-голяма. Мани го тоя щъркел. Джени е сладурка и е Козирог като мен Истината е, че аз съм открай време Skydragon, така че... Не го давам на друга, освен на черешката CL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts