Jump to content

Big Bang

Yuki

Recommended Posts

BIGBANG получиГолямата награда на легендата

на  музикалните  награди в Сеул

1612381466-img-20210203-234402.jpg

30-те музикални награди High1 Seoul Music “ се проведoха на 31 януари в KSPO Dome.

Тази година  обявиха нови специални категории, за да отпразнуват 30-тата година на наградата, включително специална награда, наречена " Legend Grand Prize ", която включва всички артисти, спечелили наградата Daesang през последните 29 години. 

Номинирани са общо 22 изпълнители, включително EXO, BTS, TVXQ, Seo Taiji N Boys, PSY, Wonder Girls, Girls 'Generation  и др.

Бяха преброени почти един милион гласа и победителят беше единственият BIGBANG 

1612380692-eteh68juwacclbk.jpeg

Победителят беше обявен на специален видеоклип по време на шоуто, показващ BIGBANG, който спечели първия си Daesang през 2007 г. и прие наградата със сълзи на радост.

Но видеото разгневи феновете, тъй като размазаха лицата на Seungri и TOP, чиито фенове смятаха, че е изключително неуважително, тъй като всички членове помогнаха за изграждането на BIGBANG и го изведоха  заедно на върха.

Феновете настояват Seoul Music Awards да отговорят на това, но отговор не е даден. 

• Like 3
  • Upvote 5

Толкова много вече се затъжих за любимите си момчета и тоооолкова много искам пак да ги видя заедно, че току само влизам в темата и чета и препрочитам стари постове или се ровя в тубата за нещо дето не съм го гледала. И на какво попадам. 14 годишното мое сладко, малко, вече супер талантливо Драконче на едно с батковците от YG яката изнася лайф барабар с големите тогава имена. На който му се гледа нещо старо, но златно може да метне по едно око. За мен това е златната ера и истинския корейски хип хоп. Няма нужда да коментирам, че GD е перфектен още в тази млада възраст. Истинска звезда!

• Like 5
  • Upvote 2

НОВИНИ ЗА GDRAGON  В WEIBO:yes:

G-Dragon е  много щедър. Неговата армейска част никога не е трябвало да харчи пари, защото е оставил картата си в магазина за тях:bow:

Eug8n7vWQAEdF6z?format=jpg&name=medium

Сила, търпение и здраве на Ри :Pи неговите адвокати:),

надявам се някой ден този процес да приключи .:panda-145:

KE4Mug_JNn4.jpg?size=1534x2048&quality=9

Цитат

На 19 февруари, се проведе десетото военно съдебно заседание по делото Seungni.

В предишното заседание защитата поиска доказателства, свързани с новото обвинение, повдигнато срещу Seungni по време на деветия процес - подбуждане към насилие.

Обвинението предостави доказателства от охранителни камери в нощта на 30 срещу 31 декември 2015 г., когато се случи въпросният инцидент. На кадрите се вижда как Сунни разговаря с предполагаемата жертва в частна стая в питейно заведение. Малко по-късно в кадъра се появиха членовете на "бизнес чата" на Seungni - Jung Joon Young и Choi Jong Hoon. Десет минути по-късно бившият изпълнителен директор на Юри Холдингс Ю Ин Сук пристигна на мястото.

Скоро след пристигането на Йо Инсеок пристигнаха още четирима души, заподозрени в принадлежност към бандата. Известно време по-късно четирима от предполагаемите бандити бяха забелязани в кадри за наблюдение на открито с жертвата. След 6-7 минути, когато полицията пристигна на мястото, тези хора нямаше никъде.

Съобщава се, че Сунни е седял с компанията си в отделна самостоятелна стая на бара. В същия бар се проведе корпоративно парти на едно от развлекателните заведения. Служителят на това заведение (г-н Б) обърка стаите и нахлу в тази, в която беше Сунни със своята компания. Конфликт избухна между г-н Б и хората в стаята, както Сиунни докладва в групов "бизнес чат" в Kakao Talk.

Обвинението представи като доказателство съобщения от Kakao Talk, които Seungni публикува в групов чат на следващия ден. Тази тема включваше бившия главен продуцент на YG Entertainment Ян Хюнсеок, както и изпълнителния директор на друга развлекателна агенция (предполагаемата жертва).

Междувременно адвокатът на Seungni отрече допустимостта * на гореспоменатите доказателства, представени от прокуратурата.

Също така се съобщава, че Jung Junyoung е бил отново призован за разпит като свидетел. Предполага се, че разпитът му ще се състои на следващото съдебно заседание на 26 февруари 2021 г.

Забележка: Доказателства, получени в нарушение на изискванията на процесуалните правила, са недопустими. Недопустимите доказателства нямат правна сила и не могат да бъдат използвани като основание за обвинение.

• Like 4

Най-после яка новина. Че и отговорът на  YG е интересен- не се месят в отношенията на техните артисти.

1,26 милиарда  прочитания на  новината във Weibo в Китай. Явно, само тия де нямат нет не са я прочели.:28558: Че и петиция заформили против.:282: Само, че това не им е Китай и Сяо Джан, а Джитко, дето ако разбере въобще, че имало петиция, ще си премести ъъъ... цигарите от единия джоб в другия.;) 

Ако е вярно за Джени, ще чакаме нови  музикални любовни творения. За Кико,  лайкучката биде  превъзнесена и превърната  в  трнд, да видим тук, може някоя друга китка да " цъфне".

Веднага ми идва наум, че щом Дисрарач пуска такава новина за Джи по никое време( знаели цяла година, но мълчали, видите ли), може и да има нещо грандиозно пак за прикриване.

Джитката днес е с още една новина- пушил със свалена под брадата маска на улицата(сякаш може да се пуши с маска ) и призиви за глоба, но мненията по тоя повод са 50 на 50. Показват все пак прилив на мозък понякога корейците, макар и рядко.

spacer.png

"Фантастик бейбито" пък, със сребърен сертификат в Япония  (RIAJ) - 30 000 000 прослушвания в страната.

Та, Бенгите продължават да заявяват по само техния си, специален начин  ;) "живи сме- чакайте".:D

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1

Както вече писах, странно ми се видя пускането на новината за Дракона и Джени по никое време, след като са ги дебнали цяла година.

Та много вероятно е, според доста хора, да е платено на Дисрач, заради келемета от вървящите в момента групи, обвинени в училищно насилие. Защо?! Проблемът с училищното насилие в Корея е толкова наболял  (Пускам видео на една рускиня, която от години следя и големият и страх е точно това цък  - автопреводът върши работа за неразбиращите.Отбелязвам, че тя по принцип възхвалява Корея от-до.), че последните седмици навсякъде беше в топа на търсачките, понеже излязоха куп айдълета, обвинени от бивши съученици ( отричаха, отричаха, па почнаха да си признават и извиняват вече някои). Та, Джитката е тежката артилерия, отвлякла вниманието от пишман айдълетата на секундата.

• Like 1
  • Upvote 1

G-Dragon  като   посланик за Шанел

ogxoC1aDQ1k-j0jHr-PTK0LoRwBq6pB-_A-X81Wv

Днес със Джени и Суджу  са присъствали на виртуално ревю на Шанел   .:es:

Най-интересен се оказа откъсът с Джи:tongue:

и гласът му.....:P

• Like 2
  • Thanks 4

Да си кажа и аз мнението за Дракона и Джени. Първо съгласна съм, с по-горните мнения от съфорумците, че онези дрИскачи го обявиха сега, защото трябва да се прикрие по-голям скандал /както винаги/. И както винаги, нашите момчета са на първа линия да обират мръсните пешкири на де що има гнилоч за прикриване в "прекрасната Корея". Второ, дори с риск някой блинк да дойде и да ме удуши сори, но Джитко не ме кефи с Джени. Джитко съм си го харесала за Дарето. Някакси ги виждам заедно пък и има химия помежду им /поне за мен/. Не че Дракона ме пита, ама ако случайно се зесечем някъде ще му дам да избере или Дарето или мен :lol2:. Джени да си излиза с лигавите айдълета и да остави батко намира. Пък и лъв и козирог сори ама не става;)

• Haha 2

преди 18 минути, alexssandra написа:

Истина ли е това?

:tongue:          :tongue:         :tongue:

Ewmv07bWYAMFdtS?format=jpg&name=large

Неееее, просто на някой му е доскучало и си играе с фотошопа

BIGBANG'S BANG BANG BANG става вирусен в TikTok и поставя рекорд от 2 милиарда гледания

1616445477-wpid-wp-1433173930867-2.jpeg

страницата за предизвикателства #BangBangBangTikTok

За разлика от повечето предизвикателства на K-Pop  TikTok , където идолите участват в предизвикателството, 

членовете на BIGBANG все още  изобщо не са се присъединили:lol2:

• Haha 3

Фенка е коментирала в ютюб канала на Daesung. Казала, че тишината сега й напомня за седмиците преди Made да започне да излиза всеки месец. И го попитала той как смята, дали е така.

Dae й е отговорил: Спокойствие преди буря. 

Така, че буря ще има, въпросът е кога. :D

• Like 4
  • Upvote 1

На 16.03.2021 г. at 12:52, Ivanova_M написа:

Да си кажа и аз мнението за Дракона и Джени. Първо съгласна съм, с по-горните мнения от съфорумците, че онези дрИскачи го обявиха сега, защото трябва да се прикрие по-голям скандал /както винаги/. И както винаги, нашите момчета са на първа линия да обират мръсните пешкири на де що има гнилоч за прикриване в "прекрасната Корея". Второ, дори с риск някой блинк да дойде и да ме удуши сори, но Джитко не ме кефи с Джени. Джитко съм си го харесала за Дарето. Някакси ги виждам заедно пък и има химия помежду им /поне за мен/. Не че Дракона ме пита, ама ако случайно се зесечем някъде ще му дам да избере или Дарето или мен :lol2:. Джени да си излиза с лигавите айдълета и да остави батко намира. Пък и лъв и козирог сори ама не става;)

От къде на къде пък с Дара? Изобщо не ме кефи като визия и присъствие. И е по-голяма. Мани го тоя щъркел.

Джени е сладурка и е Козирог като мен :P

Истината е, че аз съм открай време Skydragon, така че... Не го давам на друга, освен на черешката CL :yes:

• Haha 1