lazeto Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Chocolate (초콜릿) Страна: Южна Корея Период на излъчване: 29 ноември 2019 – 18 януари 2020 г. Време на излъчване: Петък - Събота 23:00 Жанр: Кулинарен, Романс, Медицински, Мелодрама Канал: JTBC Епизоди: 16 Режисьор: Lee Hyeong Min (Miracle That We Met, Strong Woman Do Bong Soon, Bad Man, The Snow Queen, Sorry, I Love You, Winter Sonata) Сценарист: Lee Kyoung Hee (Thank You, Uncontrollably Fond, I’m Sorry, I Love You, A Love to Kill, Nice Guy, Will It Snow for Christmas?, Sang Doo! Let's go to school) Субтитри: Английски Участват: Yoon Kye Sang като Lee Kang Ha Ji Won като Moon Cha Young Jang Seung Jo като Lee Joon (Lee Kang's brother) Min Jin Woong като Tae Yeon (Cha Young's fraternal twin brother) - Kim Min Joon като Tae Yeon (young) Kang Boo Ja като Kang and Joon's grandmother Lee Jae Ryong като Kang and Joon's father Teo Yoo като Kwon Min Seong Yoon Bo Ra (Sistar) като Hui Na в епизоди 13 - 16 Резюме: И Канг (Yoon Kye Sang) израства в малък морски град с мечтата да стане готвач. Но оставайки тази мечта, става неврохирург. Той изглежда студен, но всъщност има топло сърце. Когато Мун Ча Йонг (Ha Ji Won) е все още дете, срещна И Канг в малък ресторант в морския град, тогава той ѝ дава сготвена от него храна. Така момичето се влюбва в готвенето и решава да стане готвач. Сега, години по-късно, двамата се срещат отново – тя като известен готвач на италианска храна, а той като успял неврохирург. Те започват благотворителна работа в хоспис, която не само им помага да открият себе си, но и да станат по-добри хора… Свали с Онлайн с Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Започна нелошо. А дано! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Ама аз съм на диета бе хора. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 То от гледане на филм с храна не се дебелее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Макар и клиширанко, главните са магнетични, а манджите са добре дошли, че като се появи декември севернокорейският агент Бини- глад, глад! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Преди 3 часа, Lawandula написа: Макар и клиширанко, главните са магнетични, а манджите са добре дошли, че като се появи декември севернокорейският агент Бини- глад, глад! Най-хубавото на сериала е че е само 16 серии. Обаче с какво ще ги пълнят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Преди 5 часа, dido100 написа: Най-хубавото на сериала е че е само 16 серии. Обаче с какво ще ги пълнят? Как с какво- с "кимчи с рамьон" и шоколад ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Преди 2 часа, Lawandula написа: Как с какво- с "кимчи с рамьон" и шоколад ! Ако е с това-добре. Обаче на Ха Джи Уон не й върви със сериалите в последните години. Предишният беше тъпотия на куб, сега почнах да превъртам на втора серия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 чакам аз още превода на предишния й сериал.., там ако й бях видяла докторските умения щях да имам по-правилни очаквания за кулинарните й техники.. за мен това е много важно - артистите да изглеждат правдоподобно в професията си.., естествено, че зависи и от заснемането, но липсата на техника не може да се прикрие, дано да успеят да ни излъжат, магията на киното, дето се вика.. Spoiler напр.много се дразня като дават някой, че е голям спортист, пък той бяга като момиче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excape Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Ха Джи Уон да не си е променяла фейса, едвам я познах, че е тя. Иначе главният ми е от любимците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 просто годинките вървят , колкото и при корейките да е по-бавно 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Ако се вярва на корейските сериали то в Южна Корея е забранено да се продават коли с въздушни възглавници за безопасност. Най са ми любими корейските шофьори- в останалия свят ако видиш препятствие на пътя (особено хора) намаляваш и спираш. В Корея просто мигаш фаровете, свириш с клаксона и натискаш газта. Но Най-ме кефят катастрофи на празни кръстовища. Безличен, скучен, сив. Няма нищо за гледане в този сериал. Зарязвам тази простотия. То какво да се очаква от сценаристката на Sorry, I Love You и Uncontrollably Fond. Тази жена има много сериозни психични проблеми и е време да се обърне към специалисти (или насила да я обърнат). 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
excape Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 На мен пък много ми харесва сериала или актьора... Ама така хубав си ревах на трета и четвърта серия. Очаквах, че ще е една идея скучен, а се оказа много по-хубав от другите нови романтични, които излязоха напоследък, дори от оня, за който бях много въодушавена /дето бяха герои от манга/, а се оказа страшен буламач. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted January 12, 2020 Share Posted January 12, 2020 Два епизода до края. Харесва ми сериалът. Топъл, тих и човешки, за хора с некаменни сърца и даващ надежда за доброто в човека. Точно това е сериал, направен по оня корейски начин, който ме довлече в корейското и който преди отличаваше корейските сериали от масовката и не можеше да бъдат разказани. Бавно, но закономерно, така както е в живота, болката и тъмнината, отстъпват място на светлото и хубавото, стига да простиш на себе си и околните, отново да заобичаш себе си и околните и буцата, заседнала в гърлото постепенно изчезва. Това показват най-общо, но трябва да се види, за да се усети "шоколада". Актьорите са прекрасни- от главните, до най-незначителния, като персонаж и действията на всички са подчинени на основния замисъл. 7 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 На 12.01.2020 г. at 10:12, Lawandula написа: Два епизода до края. Харесва ми сериалът. Топъл, тих и човешки, за хора с некаменни сърца и даващ надежда за доброто в човека. Точно това е сериал, направен по оня корейски начин, който ме довлече в корейското и който преди отличаваше корейските сериали от масовката и не можеше да бъдат разказани. Бавно, но закономерно, така както е в живота, болката и тъмнината, отстъпват място на светлото и хубавото, стига да простиш на себе си и околните, отново да заобичаш себе си и околните и буцата, заседнала в гърлото постепенно изчезва. Това показват най-общо, но трябва да се види, за да се усети "шоколада". Актьорите са прекрасни- от главните, до най-незначителния, като персонаж и действията на всички са подчинени на основния замисъл. ? Ама не! . Няма нужда да газя по трупове, за да открия светлото и хубавото в живота. Може би защото не съм го губил? За разлика от жената със сериозни психични проблеми, пишеща подобни неща. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiko Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Жестока AILEE!!!! Няма празно при нея!!!! Шоколад ме кефи в старта си, дано не изплиска... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiko Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Избързах! Отказаха ме на 30' от 2-и епизод, но Ailee си остава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Голям рев пада, то голяма драма...иначе между актьорите има страхотна химия. Аз и драмата главни си ги обожавам и отдавна не ги бях гледала. Вече съм на 14-та серия( от снощи) и нали си знаем, че корейците правят страшни драми, гледаш и си викаш: Кога ще си режат вените, то как се издържа такова нещо... Много красив сериал, изпълнен с много красива музика, правилна ценностна система, любов, съпричастност и добра актьорска игра... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Много красив втори епизод. Spoiler Особено признанието в любов на Коледа. Тъжно и красиво. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentinals75 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Много, много ми хареса сериала. Отдавна не бях се залепяла за екрана. Главните се справиха чудесно. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts