Jump to content

Recommended Posts

ECD2rsmUwAMuGFp

 

Off Topic

ECD2qooU0AApwZ9

 

The Great Show

Хангъл위대한 쇼

Романизация: Widaehan Sho

Страна: Южна Корея

Период на излъчване:  26 август  2019 - 15 октомври 2019 г.

Време на излъчване: понеделник и вторник, 21:30 KST (корейско стандартно време)

Жанр: комедия, политически, романс, драма

Канал: tvN

Епизоди: 16 (67 мин. на серия)

 Режисьор: Шин Йонг Хуи

Сценарист: Сол Джун Сук 

Продукция: 

Субтитри: Английски

Asianwiki

          

Участват:

Сонг Сънг Хон като Уи Де Хан

И Сон Бин като Чонг Су Хьон

Им Джу Хуан като Канг Джун Хо

Roh Jeong Eui/ Но Джонг Е като Хан Да Джонг

Park Ha Na/Пак Ха На като Ким Хье Джин

Hyuk/ Хьок (VIXX)  като Choi Jung-Woo

Son Byung Ho/ Сон Бьонг Хо като  Канг Гьонг Хун

Kim Dong Young/ Ким Донг Йонг като Ко Бонг Джу

Jung Joon Won/Чонг Джун Уон като Han Tak

Yu Seong Ju/ Ю Сонг Джун като Jung Han-Soo

Lee Won Jong/ И Уон Джонг като Чонг Джонг Чол

Yoo Jang Young/Ю Джанг Йонг като PD Koo

Lee Do Hyun

 

Резюме: 

Уи Де Хан е бивш законодател и политик материалист. Целта му е да бъде избран за законодател отново. Един ден 18-годишната Да Джонг отива при него, твърдейки, че му е дъщеря. Майка ѝ е отгледала четири деца сама , но я блъска кола и умира. Да Джонг се грижи сама за останалите деца, които са по-малки от нея. Уи Де Хан ги приема под своята опека. Идеята му е да изпълни "Великото шоу", за да стане отново законодател.

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:

Свали с руско озвучаване :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to post
Share on other sites

Хубавото Хони-великолепно, както винаги и все по-хубаво, както винаги.

Първи епизод- приличен, но ако не беше Хонито, а някой смотльо, можеше и да не докарам до втори.Надявам се наистина на шоу.

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

Всички са ми любимци от каста с изключение на второстепенния..... Дано той да не ми развали кефа от гледането. Очаквам с интерес... Само да излязат повечко серийки. Изглежда забавно. Дано не го развалят с големи драми и любовни триъгълници. Но явно всичко ще се върти около Хони и децата. 

Link to post
Share on other sites

И аз го почнах, но има нещо, което малко не му достига и това е хуморът. Опитват се хората, но не им се получава смешна комедия. Повече е драма, отколкото комедия. Дори бих казала, че е само драма за мен. И все пак, за сега е хубав сериал, драматичен и хубав /в началото съм/.

Link to post
Share on other sites

Никой ли не го гледа? Аз го гледам и е интересен, но не е комедия, а само чиста драма. Почна като комедия, но не успя да запази този дух. Но и драмата е добра. Малко към края го затрупаха с корейски битовизми, но се свиква. Има и слабости, но не ми се анализират сега. Някой друг впечатлен ли е?

Link to post
Share on other sites

Аз смятам изобщо да не го започвам. На Хони-то няма какво да му гледам, не е мой тип. Драмата май не става, така че пропускам.

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
Преди 1 час, bond написа:

Аз смятам изобщо да не го започвам. На Хони-то няма какво да му гледам, не е мой тип. Драмата май не става, така че пропускам.

Той и мой тип не е, но ми допада сюжета.  Досега драма между политици не сме имали или поне не в този вариант. Опит за нещо различно са направили, макар да не се получило съвсем /щото вкараха към края доста битовизми/. По отношение на някои неща прилича на Просто влюбени /него го хараха повечето съфорумци/, защото в сериала са засегнати жизнен стандарт, здраве, смърт, семейство и любов, кариера, преплетени с политика и пак политика. Инцидентът с асансьора в МОЛът е същия както в Просто влюбени. Ако не бяха правили нескопосан опит за комедия, поне нямаше да се чудим кой е жанрът. За мен обаче не е комедия, а драма. Понеже Хонито не е първа младост, то и отношенията не са като в тийн драмите, а на едно малко по-зряло ниво.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Свърши, но пък можеха да го продължат вечно. Никой не загуби и никой не спечели. Подобен сюжет американците щяха да го раздуят в  200 серии и 4 сезона.

 

Link to post
Share on other sites

Много ми хареса , изгледах го на един дъх , за два дни. Семеен политически трилър. Историята на един егоцентричен мъж който след някакви обстоятелства е принуден да гледа 4 деца. Неговата промяна от началото до края. Нямаше някаква голяма драма , но всяка минута ми беше интересна. 13 серии за един ден.

Off Topic

Интересно беше в началото като ги взе как само мислеше да си помогне в кариерата с тези деца. Това лека полека взе да се променя.  Но промяната не беше много бърза, доста време поставяше собствените си интереси на първо място. И възрастните и децата играеха много добре. Като има деца в една драма тя се променя към по добро, винаги. Можем да си представим ужаса на сестрата , на плещите на която изведнъж се оказват 2 малки деца и брат тийнейджър който не и помагаше често. Да ги изхранва и подслонява. И единствения изход който намира е да търси своя "биологичен" баща. С надежда той да ги подслони нея и братята и сестра и. Не се притесняваше да го изнудва , само и само те да останат при него , както и да запази бебето си. Тя бързо загуби илюзиите си за него, но му беше благодарна защото знаеше какво му струва всичко това. Бременността и дойде като черешката на една много грозна торта. Имаше тъжни моменти, имаше и смешни моменти, но като цяло историята беше интересна. Нямаше голяма романтика, ама и на него съвсем не му беше до това, главата му гореше. И неговата не беше лесна, дължеше десетки хиляди долари, доходите му не бяха стабилни, а децата стопяваха всичко. Първа жертва на съвместния им живот беше неговият любим аквариум. Края беше щастлив в личен , но не и в професионален план.  Не знам как загуби изборите след скандала че бащата на противника му беше подкупил бащата на децата за да говори срещу него. Уж се очакваше лесна победа, а то пак издънка. 

Препоръчвам за гледане.  Става дори и за повторно гледане, имаше хубави и реални човешки емоции. 

  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...