kandala Posted September 17 Share Posted September 17 Последен по ред публикуваха клипа "불가사의(Mystery) in Seoul - Джехьон" От днес започнаха с фото-тийзърите. И промо видео наречено "Check the facts". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 22 Share Posted September 22 ARENA x PRADA x Джехьон. Тейл с нов ost. Песента е към сериала на Нетфликс "Song of the Bandits", казва се "Bandit" и Е СТРАХОТНА!!! Линк към песента в Спотифай Тази седмица NCT127 напускаха тийзър снимки за 'FACT CHECK', а днес в 22:00 KST ще ни зарадват с ново съдържание в което осмината актични неота ще разнищват криминален случай. Очертава се забава. клик на снимката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 27 Share Posted September 27 Споменатото в предния пост видео се "Fack Checkmate", където NCT127 разнищват случай на убийство. Всеки от тях се е въплатил в някаква роля - един журналист, друг секретар на убития, трети сервитьор, четвърти детектив, всякакви екземпляри. Намират и представят различни улики, накрая трябва да познаят кой от тях е убиеца. Голям смях са. Епизод 1 Епизод 2. И кой е извършителя? Off Topic Ужасно, ужасно готини тийзър снимки за предстоящия албум. Версия "Exhibit & Storage" Джони с интересна ризка. Off Topic Тейонг Off Topic Джонгу Off Topic Марк Off Topic Дойонг Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 27 Share Posted September 27 Продължаваме готините тийзъри на NCT127 за 'FACT CHECK', който излиза на 6.10.2023 г. Снимки от поредицата "Exhibit & Storage". Юта Off Topic Хечан Off Topic Джехьон Off Topic Тейл, за когото обявиха, че няма да фигурира в една от версиите. Явно е заснета след катастрофата и няма начин да участва. Кофти. Поне тук изглежда страхотно, да му се радват феновете. Off Topic Малко инфо за някои от песните, които да очакваме в албума. Те са девет на брой, вкл. водещия сингъл "Fact Check" „Space“ - поп песен със средно темпо, изразяваща усещането да се влюбиш и любимият да се превърне в твоя вселена, сравнявайки чувството с „безтегловност“. „Real Life“ е поп песен с повтаряща се струнна линия и улавя магическото усещане, че блестиш по-ярко, когато си с любимия човек, дори трудната реалност. „Love is Beauty“, в чието написване участват Тейл, Тейонг и Марк, е R&B песен със средно темпо, която в красив текст изразява емоциите, натрупани във времето заедно, като NCT 127. „Angel Eyes“, е песен в стил рок със средно темпо и свежи вокали, върху великолепен китарен лууп и барабани. Текстът сравнява любимият човек с „ангел“. Тейонг и Марк работят заедно, за да напишат текста. „Misty“ е баладична песен с тъжни вокали и впечатляващ звук на клавирни. Текстът изразяват ситуацията да не можеш да скъсаш дори след раздяла, Тейонг и Марк участват в писането на текста и композирането на музиката. Изт. Naver и Naver ХАЙЛАЙТ на албума, направен по един много креативен начин - сайт NCT127 Invitation. Днес излезе и тийзър - кинематографичен клип наречен "NCT 127 : Deities of Seoul" (NCT127: Божествата на Сеул). За съжаление Тейл не участва, но въпреки това клипът е страхотен, тръпки ме побиха направо. "Градът, който никога не спи. Милиони хора и ние. Столицата Сеул. Градът, наречен Сеул. Някои са успели, други не са, животът постоянно се повтаря. Всички те живеят в празен сън, всички са така. Опитваме да ги събудим, нарушавайки кръговрата по свой начин. Да използваме мъничко от силата си е достатъчно. Вижте!!.. Понякога ги поглеждаме в очите, за да видим дали знаят, че... просто си играем с тях. Забавното е, че ми станаха интересни. Повтарящите се животи и празни мечти. Изпитват ли задоволство от този живот? Затова отидохме в Сеул. За да станем част от живота ви." 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 30 Share Posted September 30 Марк за ESQUIRE Korea x POLO RALPH LAUREN. Мисля, че много му отива тази ретро визия. Скоро го чакаме да се появи и в DAEBAK SHOW на Ерик Нам, очаквам го с интерес. Сега към убийствените снимка на NCT127 (OT8) )за комбека им 'FACT CHECK', които публикуваха онзи ден, на празника Чусок. Заснети са в един от дворците в Сеул и са убийствени. Джонгу Off Topic Дойонг Off Topic Юта Off Topic Останалите пет момчета в следващия пост. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 30 Share Posted September 30 Продължаваме с Тейонг. ... думи ... Off Topic Джехьон Off Topic Марк Off Topic Хечан Off Topic Последен по ред, но е и по значение е Джони. Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 30 Share Posted September 30 В материал в Naver се казва малко повече за "Fact Check", водещият сингъл. Снимките по-горе са от двореца Gyeongbokgung в Сеул и са тийзъри към видеото на песента, което разкрива красотата на Корея и чарът на NCT127. Как звучи само. За самата песен казват: "„Fact Check“ е денс песен с афро ритъм, добавен към мощен синтезатор. Текстът, който сравнява NCT 127 с „чудеса“ с вечна стойност, съдържа послание, което гласи: „Няма от какво да се страхуваме. Проверете фактите, ние се справяме добре.“ Обща снимка на NCT127. Мъчно ми е, че Тейл не успя да участва в тази фотосесия, щеше да изглежда не по-малко страхотно от останалите момчета. TY от концерта NCT NATION. Хубав е, нали? Онзи ден беше доста емоционален, май си беше пoдпийнал и по-късно се включи в Бабъл: "Мислех си нещо, докато пийвах с момчетата. Мога ли да го кажа? Опитвам се да съм смел и внимателен. Може би е малко чувствителна тема, но следващата година ще изчезна за известно време. Преди това обаче, всичките ми задачи са безценни и (носят) щастие. Времето с момчетата и с вас. Искам да предпазя СМ, NCT и NCTzen, които са ми скъпи. Дори без мен, вярвам, че вие ще пазите NCT и членовете (нещо подобно казва, авто-превода не е най-добрия). Преди да отида ще се видим и ще създадем хубави спомени. Щастлив съм, че сме заедно от началото и за в бъдеще! И ви благодаря! Благодаря ви, че сте мои и на NCT фенове, че ни пазите! Нека сега се забавляваме! Fact check! Fact check!" Off Topic WayV и NCT DREAM (OT5) ще са сред участниците на NEIGHBOURS CON, който ще се проведе на K-Arena Йокохама, Япония на 25.11. Формата на концерта е в два сегмента - дневен и нощен, като китайската формация ще се изяви през деня, а корейците през нощта. Изт. Neighbours-con Днес излезе информация, че NCT DREAM ще участват в едно от най-големите събития в Щатите, а именно "Jingle Ball Tour". Вече 20 година популярната радиостанция iHeartRadio организира фестивал, където събира най-горещите звезди на годината. Концертът се е превърнал в традиция, разрастнала се в турне, което добива световна популярност. Дримчетата ще са част от концертите в Бостън (10.12), Вашингтон (11.12) и Атланта (14.12). Сред другите изпълнители са (G)-iDLE, SZA, Sabrina Carpenter, One Republic, Big Time Rush, Nicki Minaj, Ice Spice и др. Изт.Naver 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 1 Share Posted October 1 Отдавна исках да споделя няколко думи за "NCT 127: The Lost Boys" на Disney+. VOGUE JAPAN публикуваха кратко ревю на поредицата, която автора описва с думите: "Честно казано, срамувам се от себе си, че имах толкова посредствена идея, че това е просто един обикновен документален филм, който смесва кадри и разкази от членовете' Съгласна съм с това. Филмът е всичко друго, но не и обикновен. Документалната поредица предлага лични истории за детството на всеки един от деветте членове на групата, разкрива неща от личния им живот, които не са известни на публиката, някои болезнени, други дори забавни. Мога да кажа, че историята на Джонгу ме изненада и докосна най-много. Хечан, когото винаги съм приемала за голям професионалист, ме изненада с това колко права съм била да мисля така. Част от думите му, които ме впечатлиха бяха: "Когато всеки около теб ти казва, че те обича и че изглеждаш страхотно започваш да се тревожиш, че можеш да изгубиш себе си... Затова не можех да приема искрената конструктивна критика и личното ми израстване беше доста бавно." Някой е качил кратък клип, именно от частта на Хечан, от който може да добиете представа за филма, който за мен се доближава най-много до арт пърформанс. Препоръчвам да гледате, ако имате акаунт (един може да се споделя до 5 потребителя). Снимка на Джехьон, който изрази своята история в образа на станд-ъп комедиант. Както каза, в тази роля човек може да говори през смях за неща, които всъщност са сериозни. Едно от най-хубавите неща на които се радвам напоследък е великолепният клип "Golden Age" (Orchestra ver.) на SM Classics. Подарете си 5 минути красота и вие, обещавам да си струва. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 1 Share Posted October 1 Предварително издаденото видео на NCT127 "Agel Eyes" радва. Нищо лудо, нищо гръмко, само няколко млади хора, които се радват на това, което правят. Мисля си, че ценителите на "Without You" ще харесат и тази песен. И видео от репетиционната. "[Un Cut] Take #5 | ‘Kangaroo, The BAT, PADO’ Dance Practice Behind the Scene" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 4 Share Posted October 4 NCT U с "Baggy Jeans" в репетиционната. "[Un Cut] Take #6 | 'Baggy Jeans' Dance Practice Behind the Scene" И в звукозаписното студио. "[Un Cut] Take #7 | 'Baggy Jeans' Recording Behind the Scene". Още с чуването на демото става ясно, че "ТОВА Е ПСЕНТА!" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 4 Share Posted October 4 Няма да качвам всички снимки от седмицата, а само някои на Тейл, който присъства в тези тийзъри. Както и тези на Юта, който мнооого ме впечатли. Не знаех, че някой може да изглежда толкова добре облечен в... гирлянди. И привю на видеото на "Fact Check". Който проявява интерес може да гледа шоукейса в петък, 6.10 от 20:00 KST в YouTube или ТикТок, или Weverse канала на NCT127. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 5 Share Posted October 5 Утре всичко ще е NCT127, но преди това искам да ви занимая малко с новата подгрупа. Както знаете NCT TOKYO, както си ги наричахме, бяха представени чрез риалити предаване 'NCT LASTART", като във финалния епизод бяха избрани седем от представилите се единадесет трейнита. За съжаление съставът ще продължи като шестчленен, тъй като Джонгмин - един от любимците на публиката, се оттегля и се връща към стажантството, като ще се фокусира върху здравословното си състояние. Малко кофти се получи, тъй като той почти постоянно беше на 1-во или 2-ро място в надпревара, показа завидни гласови възможности, беше представен в последните епизоди като участник в групата и въпреки че липсва на NCT NATION, то той беше в изпълнение записано за японска телевизия. Личните ми предположения са, че има нещо с гласа и ако дебютира сега ще има още по-големи проблеми в бъдеще, когато започнат активните дейности на групата. Поради тази причина, въпреки записа за споменатата тв изборът му да не е част от NCT е по-доброто в дългосрочен план. Разбира се, това са мои предположения, но каквото и да става му пожелавам здраве и успех! Продължаваме с другите. Групата активира профили в социалките, където името засега е NCT NEW TEAM. Чудя се какво ли ще е официалното? Ето и профилите: X или бившия Twitter Instagram You Tube И момчетата - Сакуя, Шиуон, Рьо, Юши, Рику и Дейонг. От неделя, 8.10, стартират пре-дебютното си турне в Япония, което ще се проведе в осем града. На шоукейса ще представят свои соло изпълнения, както и общо, като група. Предвидено е също и така да се каже "изпращане", където момчетата лично ще изпратят хората, които са отделили време да посетят събитието им. Изт. NCT Japan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 6 Share Posted October 6 'FACT CHECK', 5-ият албум на NCT127 е наличен вече по музикалните платформи. Може да го чуете в Spotify и YouTube Music. Видеото, което беше планирано за пускане в 13:00 KST ще излезе по-късно, в 15:00 KST. Официално причината е "подобряване на качеството", неофициално според мен е да повишат хайпа около албума покрай всичките комбеци точно в момента - 7 сутринта наше време. Днес ситуацията е NCT127 срещу дамите - Джени, IVE, (G)-IDLE, aespa, с които по едно и също време издават нова музика. Off Topic На пресконференцията по-рано присъстваха всички от 127-цата без Тейл, за когото казаха, че се възстановява, но не знаят кога ще може да се присъедини към тях. Тейл е написал текста към песента "Love is beauty" с мисли за NCT127 и Марк сподели, че е бил изненадан, не е знаел, че чак толкова ги обича.И между другото песента е страхотно r&b парче, което слушам в момента, балсам за ушите. Джони е казал, че новата им музика носи чувството за фестивал и колкото повече я слушаш, толкова повече ти харесва. Ще видим. Тейонг е работил по хореографията на "Fact Check" и обича всяка част от процеса на създаване. Казва, че е разбрал колко щастлив е човек, когато създава пърформанс. За видеото Марк казва:"Снимахме в двореца Gyeongbokgung и се опитахме да предадем красотата на Сеул от където е NCT127. Дворецът и ханбоците... перфекни са, нали?" ЪПДЕЙТ с видето, което вече е налично за гледане. NCT127 и "Fact Check". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 7 Share Posted October 7 NCT NEW TEAM и изпълнението им на "Hands Up" на концерта "NCT NATION". Сладури. Днес по музикалните платформи ще бъде пуснат сингълът "Hands Up", заедно с Б-сайт песента "We Go", чието описание казва; "„We Go!“ е поп песен, която се откроява с динамична китара. Освежаващите и чисти вокали на членовете добавят към свежестта на песента.” Доколкото разбрах албумчето - като CD, ще излезе на 20.12 в Япония. Към NCT127. За съжаление вчера не успях да гледам шоукейса на албума, който е бил един мини концерт. "A Night of Festival" се проведе на открито, в Sampyo, Seoul Forest. 45 г. мястото е било най-голямата фабрика за бетон в Азия, но преди година заводът е разрушен и започва реконструкция. Към днешна дата мястото разполага с концертна зала, зелени площи, паркинг. Идеята на градската управа е да се превърне в център на развлекателните и културни дейности на града. И NCT127 са първата група, която се представя там. Чудесно! На шоукейса вчера освен новите парчета, момчетата са изпълнили и ремикс - медли от известни хитове. В компилацията чуваме и части от рядко изпълняваните "Symon Says" и "Punch", уау. (предполагам скоро ще качат видео в канала на групата в YT, поне се надявам) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 7 Share Posted October 7 NCT127 с пърформанс видео на "Fact Check" Групата участва и в канaла "K-Star Next Door", където зе забавляват заедно със симпатичния водещ Джонатан. Много готин епизод се е получил, гледайте го, заслужава си. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 8 Share Posted October 8 Сингълът на NCT NEW TEAM - Spotify и YouTube Music. Видеото към "Hands Up" ще излезе на 19.10. Off Topic ЪПДЕЙТ със снимки след първите два шоукейса на момчетата днес. Изпълнението на живо на "Fact Check" от шоукейса "A Night of Festival', Дейонг изпълнява частта на Тейл. Страхотни NCT127. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 10 Share Posted October 10 Марк гостува на Ерик Нам в канала му Dive Studios. Както самият Браян Нам казва "Един от най-добрите епизоди в ИСТОРИЯТА НА DIVE STUDIOS". Наистина, получава им се много интересно, заслужава си да се гледа. NCT127 реагират на видеото на "Fact Check". Хаха, не само ние сме в "уау" от видяното. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 11 Share Posted October 11 Вчера Дойонг ни зарадва с прекрасен влог от престоя му в Италия за седмица на модата. Той записва едни много топли, много човечни видеа в които сякаш си на разходка с приятел. клик на снимката Днес пък същият този Дойонг се появи с убийствена визия за ARENA x DOLCE&GABBANA, на които ще е корица на ноември. И малко снимки. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 12 Share Posted October 12 NCT127 приключиха първата седмица от излизането на 'FACT CHECK' с продадени 1 628 953 копия. Споменавам го не за друго, а защото покрай успехите някак бързо се забравят несгодите. Първите три дни албумът липсваше от магазините, поръчки биваха отказвани и хората получаваха съобщения "Out of stock". Мъчно ми беше да гледам помията, която се изсипа по адрес на групата - как ли не ги наричаха, какви ли думи не чух за "провала" им. Истината е, че албумът е страхотен, момчетата се представиха повече от отлично и за пореден път надградиха своя успех. Браво! И първото участие в музикално предаване с "Fack Check". Изпълниха и кратка версия на "Parade". Накрая новината с която се събудихме. SM са се активирали и както за aespa така и за NCT Dream подадоха заявление за участие в надпревата за Grammy 2024 г. Не се знае, а и не вярвам да стигнат до номинации, но както спомена някой самият факт, че NCT са споменавани в едно изречение с Грами е шокиращ. Категорияте за която са подали документи - "Broken Melodies" - Pop Duo/Group Performance. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 14 Share Posted October 14 NCT127 с трета победа за "Fact Check", днес на Music Core. Днес също така е последното шоу на Джонгу като водещ, което я прави още по-сладка. Изпълниха и "Parade" Off Topic https://www.youtube.com/watch?v=_7S8oJczYs8 Енкора след победата и кратката реч на Тейонг. Преди малко качиха танцовата практика на "Fact Check", където имаме възможност да видим по-добре хореографията към припева, дело на Тейонг. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts